Страшна криза!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеЧестито! Нови 3 триона долари: Coronavirus live updates: U.S. House passes historic relief package - https://www.cnbc.com/2020/05/16/coro...f-package.html
Коментар
-
Честито! Нови 3 триона долари: Coronavirus live updates: U.S. House passes historic relief package - https://www.cnbc.com/2020/05/16/coro...f-package.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Тука си прав,
се чудят ,че всички бягат от тях.Last edited by Grosss; 16.05.2020, 16:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Аз откъде да знам какви схеми им се въртят в главите?
- 1 like
Коментар
-
Не е вярно, беше 18 лв по едно време
Коментар
-
Може ли да осребрят зърненяците, като раздадат артии по счетоводна стойност като дивидент при Хима? Ще е мн.якоХем да се отърват малко от зърнените
Коментар
-
Какво 1.5? Това нещо навремето го шитнаха на балъците над 4 лева и за 10 г нито веднъж не можа да стигне 1/2 от реалната си оценка и какво
да си помисли човек,голям Флагман футе вънде цялата работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Е затва съм си купил..... може да се качи още от избушеняшката му цена под 1 лв дето взех. Като свърши истерията с псевдо вируса би трябвало да отиде над 1.50 до месец-два
да си помисли човек,голям Флагман футе вънде цялата работа.
Коментар
-
След като направиха акционерите на Зърнени на маймуни каква е гаранцията ,че няма да направят същото и с акционерите в другите си фирми?Хем да се отърват малко от зърнените
- 1 like
Коментар
-
И какво показва ,че е Флагман ?На тази цена нищо Флагманско няма в него.Държи се като пълен избушеняк.
Коментар
-
Е от толкова фирми все някоя ще позалезе, ама Флагманъ си е Флагманъ. Иначе за Дървените се замислям да взема 10-20т ама ако стане пак 10на стот.
Коментар
-
Е от толкова фирми все някоя ще позалезе, ама Флагманъ си е Флагманъ. Иначе за Дървените се замислям да взема 10-20т ама ако стане пак 10на стот.
Коментар
-
След като направиха акционерите на Зърнени на маймуни каква е гаранцията ,че няма да направят същото и с акционерите в другите си фирми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСпиди и Софарма обявиха вече дивидентите. Чакаме Флагманъ ХИМ да обяви и ако е като мин.год.или повече ще съм супер доволен!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар