If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първата порция отчети доста добре изглеждат според мен. Пари в банките много, имотите изхвърчаха ... на теория ми е ясно какво трябва да ставас борсата, остава да видим на практика
Време да подхванеш калкулатора с любимите ти EV/EBIDA . Поздрави!
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Първата порция отчети доста добре изглеждат според мен. Пари в банките много, имотите изхвърчаха ... на теория ми е ясно какво трябва да ставас борсата, остава да видим на практика
Аз като ти казвам да се постараеш малко- ти само приказки.То може да искаш и по 1 стотинка да купиш, ама ние искаме Софикс 600 и после 1000.Мечока искал да му говориш на френски и после да си ходел..Хайде , че чакаме Биковете
Къде го тоя мечок, бе, Кире??? Прати ми го да го нокаутирам Все за някакъв мечок говорите, а няма кой да ми продава. Към момента имам активни поръчки за покупка по няколко позиции (по две от които моите са най-добри към момента), но не ми продават.
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Врътни малко на мечока да го задоволиш и да си иде.Да идват вече биковете
Ти стоиш само като дърво
Къде го тоя мечок, бе, Кире??? Прати ми го да го нокаутирам Все за някакъв мечок говорите, а няма кой да ми продава. Към момента имам активни поръчки за покупка по няколко позиции (по две от които моите са най-добри към момента), но не ми продават.
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар