IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Първата порция отчети доста добре изглеждат според мен. Пари в банките много, имотите изхвърчаха ... на теория ми е ясно какво трябва да ставас борсата, остава да видим на практика
    Време да подхванеш калкулатора с любимите ти EV/EBIDA . Поздрави!
    Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първата порция отчети доста добре изглеждат според мен. Пари в банките много, имотите изхвърчаха ... на теория ми е ясно какво трябва да ставас борсата, остава да видим на практика

Коментар

• Биковеее, ще палим ли копитата!?

Коментар

• Аз като ти казвам да се постараеш малко- ти само приказки.То може да искаш и по 1 стотинка да купиш, ама ние искаме Софикс 600 и после 1000.Мечока искал да му говориш на френски и после да си ходел..Хайде , че чакаме Биковете

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Къде го тоя мечок, бе, Кире??? Прати ми го да го нокаутирам Все за някакъв мечок говорите, а няма кой да ми продава. Към момента имам активни поръчки за покупка по няколко позиции (по две от които моите са най-добри към момента), но не ми продават.

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
            Кажи по коя поръчка да ти помогнем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Врътни малко на мечока да го задоволиш и да си иде.Да идват вече биковете
              Ти стоиш само като дърво
              Къде го тоя мечок, бе, Кире??? Прати ми го да го нокаутирам Все за някакъв мечок говорите, а няма кой да ми продава. Към момента имам активни поръчки за покупка по няколко позиции (по две от които моите са най-добри към момента), но не ми продават.

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
              Last edited by SOFIX; 27.04.2016, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Политическата каста /не само черешки и тикви/, трябва да се лупка до последна капка кръв
                точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Това го играхме вече- много лупкане за нищо...
                  Политическата каста /не само черешки и тикви/, трябва да се лупка до последна капка кръв
                  Life won't wait for you.

Коментар

Тикви и черешки се лупкат на избори или на улицата а не на борсата
                    Това го играхме вече- много лупкане за нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      първо тикви и черешки трябва да се излупкат, за да си отидат мечките
                      Тикви и черешки се лупкат на избори или на улицата а не на борсата
                      Life won't wait for you.

Коментар

Да нокаутираш мечка - безценно

Добро утро, спекуланти!
                        Днес ще ги лупкаме ли или ще им дадем почивка?
                        Кире, ти какво предлагаш?
                        първо тикви и черешки трябва да се излупкат, за да си отидат мечките
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Врътни малко на мечока да го задоволиш и да си иде.Да идват вече биковете
                          Ти стоиш само като дърво

Коментар

Ако направиш IPO на твоята кланница за мечки ще запиша едни 5-10% ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

SOFIX, бил мажоритар, баси .... ... и не е почерпил серсемина нйеден ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Нокаутирахте миноритарите,нищо друго не направихте
                                Вчера гледам взеха да ви го връщат заедно с лихвите.
                                SOFIX, бил мажоритар, баси .... ... и не е почерпил серсемина нйеден ......
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X