IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти, ти нямаш съвест бе! Не се прави на луд, ами вземи кажи на хората, в колко дървета се напраска! Колко пъти изяде дървото? Колко пъти настъпа греблото? Те такива неща искам да чуя /прочета/ от теб, а не глупостите дето пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Хмм, мечките са много гласовити, ама нямат вече акции за продаване
      напродаваха се, наистина.
      интересно кой ще се активизира да купува, за да раздвижи поне малко тази окаяна борсичка!?

Коментар

• може би е време да се даде пак прогноза от форума за 2016 края Темата беше яка, няма лошо да си я продължим

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          На Гетов анкетата беше до края на 2015, а не до края на 2020
          Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

700 пункта...

Коментар

• Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Лумкай се алкохола и се отдавай на тих алкохолизъм....
              Още стой анкетата на Гетоф от януари 2015 и там съм на 430 а ти бе алкохолик на колко си....
              На Гетов анкетата беше до края на 2015, а не до края на 2020

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Монти, никога не си правил успешни прогнози. Не си приписвай чужди заслуги!
                Лумкай се алкохола и се отдавай на тих алкохолизъм....
                Още стой анкетата на Гетоф от януари 2015 и там съм на 430 а ти бе алкохолик на колко си....

Коментар

• Монти, никога не си правил успешни прогнози. Не си приписвай чужди заслуги!

Коментар

• Монти и Кирето - най-големите тролове се изкараха най-големите разбирачи! Тези двамата ако имат малко съвест трябва да се скрият и да не се показват повече. Пфууу жалка картинка!
                    Last edited by SOFIX; 25.04.2016, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Тези които обираха сипванията на американецът изобщо не трябва да ги съдим и
                      бъзикаме,щото ако не бяха те сега цените щяха да са двойно по-ниски.
                      не бъди толкова сигурен

Коментар

Разликата е че няколко форумци казваха че борсата ще пада и пазехме кеш а повечето казваха че борсата ще се качва и изпукаха кеша...
                        Днес пак се надъхвате да купувате ама кеш няма а аз още няколко реалисти имаме кеш но защо да купуваме ,време много и затова имаме кеш...
                        Е ЗХБГ падна под 30 ст тази цена е над 3 години когато е била пак...
                        Тези които обираха сипванията на американецът изобщо не трябва да ги съдим и
                        бъзикаме,щото ако не бяха те сега цените щяха да са двойно по-ниски.

Коментар

Приключих с теб....даже не знаеш кога е основана БФБ.....клоун...
                          Незнам наистина БОГ

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                            Да Загубил съм пари като теб, но такива акции никога не съм имал, явно ти си им фен, щото до 2003 година си близал рани от Хранков Лекс и сие ......нале
                            Приключих с теб....даже не знаеш кога е основана БФБ.....клоун...

Коментар

• Разликата е че няколко форумци казваха че борсата ще пада и пазехме кеш а повечето казваха че борсата ще се качва и изпукаха кеша...
                              Днес пак се надъхвате да купувате ама кеш няма а аз още няколко реалисти имаме кеш но защо да купуваме ,време много и затова имаме кеш...
                              Е ЗХБГ падна под 30 ст тази цена е над 3 години когато е била пак...

Коментар

Поредното комплексарче със големи загуби....
                                Кажи сега колко съм загубил в лекс ,Хранков ,Петрол ,Пътища и да приключвам с теб....защото освен обиди ,нищо съществено....ако и да си от 15 век на борсата...
                                Дал съм прогноза ,станала е и какво да ти обръщам повече внимание.....на обидите и личните нападки....
                                Да Загубил съм пари като теб, но такива акции никога не съм имал, явно ти си им фен, щото до 2003 година си близал рани от Хранков Лекс и сие ......нале

Коментар

Working...
                                X