If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти, ти нямаш съвест бе! Не се прави на луд, ами вземи кажи на хората, в колко дървета се напраска! Колко пъти изяде дървото? Колко пъти настъпа греблото? Те такива неща искам да чуя /прочета/ от теб, а не глупостите дето пишеш
Софиксов, за пореден път показа характера си на мелез между трол и палячо.Ти точно ли ще определяш прогнозите.Всеки ден ги биеш и все си вътре.Няма по- голям комплексар и смешник от тебе.Един път не си казал нещо сериозно- само комплексарските си- бой, лупкане и все пада Борсата.Хайде сега напрегни си мозъчето и дай една прогноза за 2016г, която да отива на лупкането ти..за което говориш всеки ден по- няколко пъти
Монти и Кирето - най-големите тролове се изкараха най-големите разбирачи! Тези двамата ако имат малко съвест трябва да се скрият и да не се показват повече. Пфууу жалка картинка!
Разликата е че няколко форумци казваха че борсата ще пада и пазехме кеш а повечето казваха че борсата ще се качва и изпукаха кеша...
Днес пак се надъхвате да купувате ама кеш няма а аз още няколко реалисти имаме кеш но защо да купуваме ,време много и затова имаме кеш...
Е ЗХБГ падна под 30 ст тази цена е над 3 години когато е била пак...
Тези които обираха сипванията на американецът изобщо не трябва да ги съдим и
бъзикаме,щото ако не бяха те сега цените щяха да са двойно по-ниски.
Да Загубил съм пари като теб, но такива акции никога не съм имал, явно ти си им фен, щото до 2003 година си близал рани от Хранков Лекс и сие ......нале
Приключих с теб....даже не знаеш кога е основана БФБ.....клоун...
Разликата е че няколко форумци казваха че борсата ще пада и пазехме кеш а повечето казваха че борсата ще се качва и изпукаха кеша...
Днес пак се надъхвате да купувате ама кеш няма а аз още няколко реалисти имаме кеш но защо да купуваме ,време много и затова имаме кеш...
Е ЗХБГ падна под 30 ст тази цена е над 3 години когато е била пак...
Поредното комплексарче със големи загуби....
Кажи сега колко съм загубил в лекс ,Хранков ,Петрол ,Пътища и да приключвам с теб....защото освен обиди ,нищо съществено....ако и да си от 15 век на борсата...
Дал съм прогноза ,станала е и какво да ти обръщам повече внимание.....на обидите и личните нападки....
Да Загубил съм пари като теб, но такива акции никога не съм имал, явно ти си им фен, щото до 2003 година си близал рани от Хранков Лекс и сие ......нале
Коментар