IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Целия Мечок ли взе.Все така да си обичан

Коментар

• Кире, хареса ли ти лупкането днес?

Коментар

• Много трол

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
          BREF
          успех!
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            E колко повече да гледам, не виждам такива мечета, за това питам.
            BREF

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
              Имам потребност да споделям интереса си към БФБ с някого, а измежду познатите ми почти няма с кого да си говоря за фондов пазар. !
              не си спомням да съм прочел твой цял пост ................... минавам ти писанията по диагонал

не, че нещо ,,,,,,,,,,,,,,,,, но до сега не съм виждал да си написал нещо за фондовия пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Мечетата отнасят голям пердах
                мноо мъ кефиш

давай в същия дух

оправя ми се настроението като те гледам как лупкаш мечките и двойно ми се оправя настроението като лупкаш и форумните мечоци на които вече нервите не издържат...

давай все така, с теб съм

Коментар

Ми поразгледай малко и ще видиш.
                  E колко повече да гледам, не виждам такива мечета, за това питам.

Коментар

За коя позиция става въпрос?
                    Ми поразгледай малко и ще видиш.

Коментар

За хиката и зрънчо....

Коментар

Мечетата отнасят голям пердах

Коментар

• Мечетата отнасят голям пердах

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
                            Киро, благодаря за хубавите думи, сега ги виждам, междувременно ти отговорих на въпроса, дано не те разочарова с нещо. Дали пиша проза и/или поезия или не пиша - изкушавам се да ти отговоря, но предпочитам да не смесвам във форума личния си живот с борсата. Аз доста се чудех дали да се регистрирам - нямам за цел да си хваля акциите, а се страхувам да си пиша прогнозите, за да не подведа някого. На борсата се печелят и губят пари и не бих искал някой да губи, подведен от мен или от добрия ми стил и от изказа ми (ако приемем, че имам нелоши такива). Затова и съм така внимателен и неведнъж съм подчертавал, че не съм разбирач, че е много възможно да бъркам, че не съм с икономическо образование... Не издържах обаче с регистрацията, толкова години ви чета вече... Имам потребност да споделям интереса си към БФБ с някого, а измежду познатите ми почти няма с кого да си говоря за фондов пазар. Съвсем други неща работя в живота си, несвързани с акции, индекси и т.н. Поздрави!

Поздравления и от мен ! Ти си ново явление във форума!
                            И добре дошъл на борда , аз издържах само три+ години без регистрация , но нямах други занимания по ред причини. Нищо ново под слънцето , дошло е време и ти да излееш от душа болката , ще те открият много себеподобни и по малко различни /не търпими/ - КУРАЖ и малко да скъсиш очерка -шегувам се разбира се !
                            Все пак си ни го казъл с " Татко Щърк"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Браво Татко Щърк, съгласен съм до голяма степен с теб...Ти водиш убедително литературната рубрикаОпитвал ли си да пишеш поезия или проза- това е сериозно..
                              Киро, благодаря за хубавите думи, сега ги виждам, междувременно ти отговорих на въпроса, дано не те разочарова с нещо. Дали пиша проза и/или поезия или не пиша - изкушавам се да ти отговоря, но предпочитам да не смесвам във форума личния си живот с борсата. Аз доста се чудех дали да се регистрирам - нямам за цел да си хваля акциите, а се страхувам да си пиша прогнозите, за да не подведа някого. На борсата се печелят и губят пари и не бих искал някой да губи, подведен от мен или от добрия ми стил и от изказа ми (ако приемем, че имам нелоши такива). Затова и съм така внимателен и неведнъж съм подчертавал, че не съм разбирач, че е много възможно да бъркам, че не съм с икономическо образование... Не издържах обаче с регистрацията, толкова години ви чета вече... Имам потребност да споделям интереса си към БФБ с някого, а измежду познатите ми почти няма с кого да си говоря за фондов пазар. Съвсем други неща работя в живота си, несвързани с акции, индекси и т.н. Поздрави!
                              Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Татко Щърк , това твоето е като литературно съчинение..Ти какво прогнозираш в крайна сметка до края на 2016- ръст или срив.Иначе не е лошо да пишеш , но все пак форума е икономически.Аз и няколко човека прогнозирахме още в края на миналата година , че 2016г. ще е поредната загубена за капиталовия пазар.За съжаление досега се оказваме прави. А колко ми се иска СОФИКС да стане поне 1000
                                Киро, имайки предвид стила ти на писане, то от твоите уста препоръката да пиша по-конкретно на икономическа тема звучи като виц, който ме накара да се усмихна много повече, отколкото който и да е виц, качен от теб досега в темата „Бисери и вицове“ . Казвам го незлобливо, понеже си симпатяга . Писал съм вече очакванията си за пазара, не искам да съм от типа хора, които непрекъснато си преповтарят настроенията дотолкова, че изобщо не ги чета. Отвори си някоя от темите за имотите и ще разбереш какъв тип хора имам предвид, а и не само там. Не искам да се заявявам като знаещ и можещ – тук съм да се уча, не препоръчвам себе си като пример за подражание за нищо. Радвам се, че си доволен от прогнозите си, дано ти носят и да са ти донесли успех, искрено бих се радвал за теб! Ще повторя накратко очакванията си заради теб и заради това колко забавни сте били с Прецаканото в темата Свилоза (без ирония го казвам, ако и да съм бил често на противното мнение за нещата). За мен не е важно да хвана точно дъно или връх, не смятам, че е възможно да го направя, освен с късмет при някоя позиция, както се е случвало, затова гоня тенденция. Пълен съм с акции и ако продам някоя, то обикновено е, за да си купя друга. Скачам от една на друга, преструктурирам, кеш не държа, освен остатъчна малка сума в платформата си под 50 лв, останала след коя да е последна сделка. Дали пазарът ще поскъпне от утре, след година, две,три или повече, не мога да съм сигурен, ако изобщо поскъпне. След като съм в акции, значи очаквам поскъпване да започне до максимум 2-3 години (не че в този период се надявам на подобна на онази лудост от 2007 г.), но само времето ще покаже дали е било правилно да съм в акции или е било по-добре да бъда на кеш. Просто намирам борсата ни за имаща добър потенциал (ако и да си давам сметка за мисля всички рискове и негативи, а може и да ги подценявам, ще видим) и се надявам да дочакам покачване, а дотогава търся най-добрите акции, ежедневно премислям позициите си и не се притеснявам да преструктурирам (писал съм фаворитите си, 2 вида акции, представляващи над 2/3 от портфейла ми, дори писах каква цена очаквам да видя най-много до година при най-тежката ми в момента акция БРЕФ, без препоръка, разбира се, споменавал съм и други акции, които имам или нямам). Вземал съм не едно грешни решения, но именно те са ме учили, целта ми е правилните решения да са повече като стойност от грешните. Напоследък намалих и ритъма, понеже пазарът още повече заспа и както мисля БигБеар беше написал шеговито, по-правилно е да говорим тук не за бикове и мечки, а за орли и костенурки . На първо време погледът ми е отправен към идната есен, когато виждам шанс за раздвижване, но дали ще има отлепване нагоре тогава или само така се надявам, не мога да кажа със сигурност, допускам и спадове, допускам и времето напълно да опровергае оптимизма ми и да ме откаже, а защо не и да надхвърли очакванията ми. Не мисля пазара напълно пакетно, понеже има покачващи се акции при падащ пазар и обратно, но е факт, че е трудно на пазар като нашия да се намират добри решения, ако индексите преимуществено са надолу последните години, това прогонва спекулантите, масовката, пада ликвидността... не казвам нищо ново.

Написаното е валидно към този момент, може по-късно днес, утре, след седмица, месец или повече диаметрално да съм променил очакванията си и настроенията си, продавайки или не акциите си, обявявайки го или не във форума.

Притежавам посочените акции, както и други на БФБ, но препоръки нямам, може би оптимизмът ми е неоправдано голям, а знанията, уменията, интуицията прекалено малки, затова и нищо от написаното не е препоръка за търговия с финансови инструменти.

Поздрави на теб и на всички четящи!
                                Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

Working...
                                X