IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Само копирам теб Драги
    Поредното комплексарче със големи загуби....
    Кажи сега колко съм загубил в лекс ,Хранков ,Петрол ,Пътища и да приключвам с теб....защото освен обиди ,нищо съществено....ако и да си от 15 век на борсата...
    Дал съм прогноза ,станала е и какво да ти обръщам повече внимание.....на обидите и личните нападки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      и това ти дава право да се държиш кат гамен....
      А БФБ не е от 1998 г....
      Само копирам теб Драги

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        Аз от 1998 год. Драги.....
        и това ти дава право да се държиш кат гамен....
        А БФБ не е от 1998 г....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Написа 20 реда без никакъв смисъл....Нищо лично...
          аз съм на тази борса от 2003 г. и мога да позная кога ими сантимент да купуваме или сантимент за продаване....
          Нивото от 430 съм го дал преди почти две години.... и инщо което съм писал от преди две години не се е променило.....нито отчети ,нито инвеститори ,нито политика....Само повече напуснали спекуланти и нито лев вкаран нов кеш... ...

А това че некой си е прехвърлил малко етропалче и трасе....ами те са в едни пф за да ги прегледат и сега ги крият.......
          Не е препоръка.
          Аз от 1998 год. Драги.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
            Често се чудя какъв е процентът на пишещите тук, които са образовани, мислещи и четящи, а не предимно пишещи. Тук такива прогнози се писаха последните дни, за сериозни дъна днес и гладни мечки, които щели да излязат и да ни схрускат, не е ли по-лесно човек да прочете къде, какво се предлага, да си анализира сам нещата на база нормативната база и да вземе решение какво да прави (а може и пишещите да са чели). Аз поне четох доста (нямам претенции да съм изчел правилно всичко) и към този момент съм доволен от изводите, до които стигнах, дотук пазарът не ме опровергава, но не исках да пиша тези дни, за да не бъда възприеман като някой, който се притеснява за акциите си и затова се опитва да звучи бодро. Не знам утрешният ден какво ще ми донесе като изводи и мои намерения, но днес, поне до момента, нищо не съм продавал. Нашият пазар има и плюсове и минуси, въпросът е като сложа всичко на везната, кое надделява. Ако всичко беше цветя и рози, нямаше да имам акции на тези цени, на които ги имам. В момента имам акции, но не бих се уважавал оптимизмът ми по позициите, които държа, да е следствие от това, че ги притежавам. Както и не бих се уважавал да критикувам позиции само защото ги нямам, в случай, че растат. Иначе се оказваме в позицията на заядливи и изпразнени от съдържание старчета, които чакаме да излезе лоша новина и да се появим, злорадствайки... и обратното - чакаме покачване или добра новина, за да си го върнем на сривльовците. Може би е добре тези, чиито прогнози не се сбъдват, да се замислят какво ги води, пишейки прогнозите си. Всеки има грешни прогнози и аз не правя изключение, въпросът е човек учи ли се от тях или има дупка-бърлога, от която излиза или влиза според събитията.

Както винаги - препоръки нямам за нищо. Какво предстои за в бъдеще, независимо от моите очаквания, не мога да знам. Може да дочакаме сериозни дъна днес, утре или по-натам, може и да тръгнем нагоре. Все пак напомням, че за да е човек на борсата, е полезно (и това е най-меката дума) да е много образован и мислещ, а не само разчитащ на ЕЖК (една жена каза). Не твърдя, че аз съм (вече съм споменавал, че нямам икономическо образование), затова и може да бъркам в преценките си за това как да разчитам нещата около себе си.
            Всичко ясно, само не успях да схвана какво имаш предвид с думите "къде какво се предлага",ще се радвам да конкретизираш малко!

Коментар

• Татко Щърк , това твоето е като литературно съчинение..Ти какво прогнозираш в крайна сметка до края на 2016- ръст или срив.Иначе не е лошо да пишеш , но все пак форума е икономически.Аз и няколко човека прогнозирахме още в края на миналата година , че 2016г. ще е поредната загубена за капиталовия пазар.За съжаление досега се оказваме прави. А колко ми се иска СОФИКС да стане поне 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
                Често се чудя какъв е процентът на пишещите тук, които са образовани, мислещи и четящи, а не предимно пишещи. Тук такива прогнози се писаха последните дни, за сериозни дъна днес и гладни мечки, които щели да излязат и да ни схрускат, не е ли по-лесно човек да прочете къде, какво се предлага, да си анализира сам нещата на база нормативната база и да вземе решение какво да прави (а може и пишещите да са чели). Аз поне четох доста (нямам претенции да съм изчел правилно всичко) и към този момент съм доволен от изводите, до които стигнах, дотук пазарът не ме опровергава, но не исках да пиша тези дни, за да не бъда възприеман като някой, който се притеснява за акциите си и затова се опитва да звучи бодро. Не знам утрешният ден какво ще ми донесе като изводи и мои намерения, но днес, поне до момента, нищо не съм продавал. Нашият пазар има и плюсове и минуси, въпросът е като сложа всичко на везната, кое надделява. Ако всичко беше цветя и рози, нямаше да имам акции на тези цени, на които ги имам. В момента имам акции, но не бих се уважавал оптимизмът ми по позициите, които държа, да е следствие от това, че ги притежавам. Както и не бих се уважавал да критикувам позиции само защото ги нямам, в случай, че растат. Иначе се оказваме в позицията на заядливи и изпразнени от съдържание старчета, които чакаме да излезе лоша новина и да се появим, злорадствайки... и обратното - чакаме покачване или добра новина, за да си го върнем на сривльовците. Може би е добре тези, чиито прогнози не се сбъдват, да се замислят какво ги води, пишейки прогнозите си. Всеки има грешни прогнози и аз не правя изключение, въпросът е човек учи ли се от тях или има дупка-бърлога, от която излиза или влиза според събитията.

Както винаги - препоръки нямам за нищо. Какво предстои за в бъдеще, независимо от моите очаквания, не мога да знам. Може да дочакаме сериозни дъна днес, утре или по-натам, може и да тръгнем нагоре. Все пак напомням, че за да е човек на борсата, е полезно (и това е най-меката дума) да е много образован и мислещ, а не само разчитащ на ЕЖК (една жена каза). Не твърдя, че аз съм (вече съм споменавал, че нямам икономическо образование), затова и може да бъркам в преценките си за това как да разчитам нещата около себе си.

Написа 20 реда без никакъв смисъл....Нищо лично...
                аз съм на тази борса от 2003 г. и мога да позная кога ими сантимент да купуваме или сантимент за продаване....
                Нивото от 430 съм го дал преди почти две години.... и инщо което съм писал от преди две години не се е променило.....нито отчети ,нито инвеститори ,нито политика....Само повече напуснали спекуланти и нито лев вкаран нов кеш... ...

А това че некой си е прехвърлил малко етропалче и трасе....ами те са в едни пф за да ги прегледат и сега ги крият.......
                Не е препоръка.

Коментар

• Често се чудя какъв е процентът на пишещите тук, които са образовани, мислещи и четящи, а не предимно пишещи. Тук такива прогнози се писаха последните дни, за сериозни дъна днес и гладни мечки, които щели да излязат и да ни схрускат, не е ли по-лесно човек да прочете къде, какво се предлага, да си анализира сам нещата на база нормативната база и да вземе решение какво да прави (а може и пишещите да са чели). Аз поне четох доста (нямам претенции да съм изчел правилно всичко) и към този момент съм доволен от изводите, до които стигнах, дотук пазарът не ме опровергава, но не исках да пиша тези дни, за да не бъда възприеман като някой, който се притеснява за акциите си и затова се опитва да звучи бодро. Не знам утрешният ден какво ще ми донесе като изводи и мои намерения, но днес, поне до момента, нищо не съм продавал. Нашият пазар има и плюсове и минуси, въпросът е като сложа всичко на везната, кое надделява. Ако всичко беше цветя и рози, нямаше да имам акции на тези цени, на които ги имам. В момента имам акции, но не бих се уважавал оптимизмът ми по позициите, които държа, да е следствие от това, че ги притежавам. Както и не бих се уважавал да критикувам позиции само защото ги нямам, в случай, че растат. Иначе се оказваме в позицията на заядливи и изпразнени от съдържание старчета, които чакаме да излезе лоша новина и да се появим, злорадствайки... и обратното - чакаме покачване или добра новина, за да си го върнем на сривльовците. Може би е добре тези, чиито прогнози не се сбъдват, да се замислят какво ги води, пишейки прогнозите си. Всеки има грешни прогнози и аз не правя изключение, въпросът е човек учи ли се от тях или има дупка-бърлога, от която излиза или влиза според събитията.

Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Днес оборота май ще счупи тавана,досега 1 720 000 лв.

Коментар

• Ами да си купят и после пак да продават

Коментар

• Хмм, мечките са много гласовити, ама нямат вече акции за продаване

Коментар

• Лупкате ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Продавачи няма. Пазара е свръхпродаден. Сега ни трябват няколко изненадващо добри отчета.
                            То няколко ще има, дали ще свършат работа е друг въпрос..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Хубавите да, а грозните да се дават за наказание
                              На мечките и апокалиптиците .... ..... и на Дидо Дебелия ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Хубавите да, а грозните да се дават за наказание

Коментар

Working...
                                X