If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко ли щеше да е Софикс днес, ако на власт бе дошла партия, която щеше да е независима от бивши структури, от култове, секти, чужди вождове, работеща за страната и народа, умерена, не-крадлива, не-българоубийствена, можеща, градивна, създаваща и защитаваща интересите на трудолюбивите и свободомислещи българи?
Малка държава,малък,топяш,ниско образование,липса на самочувствие,вечни мрънкалници.КАК да стане?
Колко ли щеше да е Софикс днес, ако на власт бе дошла партия, която щеше да е независима от бивши структури, от култове, секти, чужди вождове, работеща за страната и народа, умерена, не-крадлива, не-българоубийствена, можеща, градивна, създаваща и защитаваща интересите на трудолюбивите и свободомислещи българи?
Като гледам Чичо Дау, както му казват някои, какво прави, при всичките им изпълнения .... но поне на половина на него, като се има предвид началната база .....
Той е нарцис,ама не е глупав,усеща как му издърпват юздите.По добре да ги връчи доброволно и да си гледа вилата.
Това имам предвид, Сокола нали направи същото. А кой ще е премиер е по-малкия проблем, ще го съгласува с каубоите.
Така че сериозна БФБ в скоро време вероятно няма да има
Бойко, след като натрупа пари, власт, контакти, АКО иска има шанса да остане в историята. Да, първото му е на ни вкара в Чакалнята, и после в Еврзоната, второто е да направи сеч в партията си - 99.9% аут, веднага, на момента. И да се заобиколи с експерти или каквито и да е нови хора. Над 50% от народа ще застане зад него, ако направи тези две неща.
Да ще остане със сигурност в историята ,ще си иде със сопата и камъни
Колкото по рано си замине толкова по добре от както БХ е на власт няма един чужденец на БФБ , та колкото и да го хвалите истината се вижда на БФБ ...
И аз мисля, че ако влезем в Чакалнята БХ ще оцелее, ама Черешко ще падне жертва при всяко положение. Което не е толко лошо, даже добре ми се струва за маркетчето ни
Бойко, след като натрупа пари, власт, контакти, АКО иска има шанса да остане в историята. Да, първото му е на ни вкара в Чакалнята, и после в Еврзоната, второто е да направи сеч в партията си - 99.9% аут, веднага, на момента. И да се заобиколи с експерти или каквито и да е нови хора. Над 50% от народа ще застане зад него, ако направи тези две неща.
Мисля, че БХ си е пътник без значение резултата от увеличението. Мълчанието на черешаря ми говори за оставка.
И аз мисля, че ако влезем в Чакалнята БХ ще оцелее, ама Черешко ще падне жертва при всяко положение. Което не е толко лошо, даже добре ми се струва за маркетчето ни
Мисля, че БХ си е пътник без значение резултата от увеличението. Мълчанието на черешаря ми говори за оставка.
Ако ни вкара в Чакалнята не е. Значи, че ще има гръб и от световната финансова мафия (знаем, че се има и със Сталина). Пичове, продължавайте да живеете в локдауна и да гледате числата от март и април. За мен е безсмислено да се гледат и са без значение. Гледайте април данни от Китай. За нас и света гледайте юни. Май ще е преходен месец за нас и Европа.
По ТВ-тата ще се раздуе приеюането ни. Това с ПИБ е досадно камъпе в обувката и няма съмнение, че ще мине, за да се продължи напред! В противния случай БХ е пътник.....
Съгласен съм с теб, ама дали нямаше да се раздуе по ТВ-тата....
По ТВ-тата ще се раздуе приемането ни. Това с ПИБ е досадно камъче в обувката и няма съмнение, че ще мине, за да се продължи напред! В противния случай БХ е пътник.....
Коментар