Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСпиди и Софарма обявиха вече дивидентите. Чакаме Флагманъ ХИМ да обяви и ако е като мин.год.или повече ще съм супер доволен!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
4 пъти повече пари за раздаване от предната криза:
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/05...home_NaiNovoto Имаме 1 000 000 000 000 долара
Председателката на Международния валутен фонд изтъква, че организацията ѝ е добре подготвена за кризата. "Нашите капацитети за отпускане на кредити днес са четири пъти по-големи в сравнение с периода преди финансовата криза през 2008 година: един трилион долара днес, 250 милиарда тогава", обяснява тя и допълва, че "като цяло разполагаме с 800 милиарда долара в резерв".
Коментар
� -
Криза. От 5 г се подготвят за тази криза и сега жънат печалби (цитат Сталина)
https://g.co/kgs/Aeu3Zq
Коментар
� -
От говорителя на международната финансова мафия: https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/598861
Оказва се, че от икономическия локдаун имало и печеливши, колко странно, нали беше криза. Зукърбърг обяви, че официално локдауна е две подстрижки време (толкова колкото са необходими на човек да създаде даден навик).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тиквата натрупал капитал.
Един пуяк освен да се дуе на мисирките друго не умее.
Не е спрял лотарията - открадна я незаконно от Божков.
Сега нещо ще краде и бензиностанции - да видим кой ще е късметлията (да не го урочасвам)
Преди се опита ЕРП да открадне, само тец варна успяха с дружката си и пак за сметка на цяла марица 2
Демократ, десен, член на ЕНП !?!?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тиквата натрупал капитал.
Един пуяк освен да се дуе на мисирките друго не умее.
Не е спрял лотарията - открадна я незаконно от Божков.
Сега нещо ще краде и бензиностанции - да видим кой ще е късметлията (да не го урочасвам)
Преди се опита ЕРП да открадне, само тец варна успяха с дружката си и пак за сметка на цяла марица 2
Демократ, десен, член на ЕНП !?!?!
Не разрешавайте нито за миг дори и най-ефимерно допускане, че нещо може да се извърши от геппаджиите заради абстрактния обществен интерес.
Те си имат други приоритети.
А пък намеса на пазара на горивата, че и при това точно в този момент е пълен абсурд.
Държавата няма място на пазара на горива на дребно.
Държавата трябва да дефинира и налага, да контролира правилата на играта.
Кат о си помисля за сагата с Лукойл и битката за въвеждане на ред там, която сигурно трая цяло десетилетие, чак ме напушва смях.
Да не говорим, че вероятно и до този момент държавата вероятно още притежава едно 700 хил. акции в Петрол (отдавна не се интересувам вече и не съм проверявал), за които бяха буквално "забравили". Просто така им изнасяше. Имаха многократно сериозна възможност ако не да стават търговец н а дребно, то поне да станат доставчик на едро (внос и едрова търговия) и налагане на ред на пазара. Ама никой наш политик не си и помисля да играе контра на интересите на Лук. Австрийци, румънци, гърци - да, те могат да правят "техен" внос и да си въртят бизнеса тук, но не и нашата държава.
А имаше готова и изградена инфраструктура - големи петролни бази, за чиято съдба вече ме е срам да си спомням.
Те мълчаха когато литексите извадиха Елит бензиностанциите от Петрол и ги пратиха някъде по предназначение заедно с цялата печалба (ама без д амахат бранда върху обектите), а за Петрол останаха разходите, та сега ли ще се напънат да работят "на полза роду".
Пак се хвърлят някакви бомбички в пространството, че да ни премерят температурата, в подготовка н а някоя схема.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
и аз си мисля за хешиенд в българския футбол - ... и те да се се прегърнат, и собственик на всички отбори да стане един ...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що се мисля че може да стане и мажо в ЦСКА...и в Левски...?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз казАх....обединява всички във ФК "София" и построява стадион убавец .... С убаво име .... не знам .... примерно "Арена Бойко"....
Ех мечти ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз казАх....обединява всички във ФК "София" и построява стадион убавец .... С убаво име .... не знам .... примерно "Арена Бойко"....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що се мисля че може да стане и мажо в ЦСКА...и в Левски...?Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА дали държавната компания няма да купи едни бензиностанции? В името на по-бързото идване на "евтиния" бензин.
- 1 like
Коментар
�
Коментар