Първоначално изпратено от sinbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Бойко, след като натрупа пари, власт, контакти, АКО иска има шанса да остане в историята. Да, първото му е на ни вкара в Чакалнята, и после в Еврзоната, второто е да направи сеч в партията си - 99.9% аут, веднага, на момента. И да се заобиколи с експерти или каквито и да е нови хора. Над 50% от народа ще застане зад него, ако направи тези две неща.
Колкото по рано си замине толкова по добре от както БХ е на власт няма един чужденец на БФБ , та колкото и да го хвалите истината се вижда на БФБ ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМного е тихо, а БХ обича да се хвали. Не мисля, че не е наясно какво става с увеличението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз мисля, че ако влезем в Чакалнята БХ ще оцелее, ама Черешко ще падне жертва при всяко положение. Което не е толко лошо, даже добре ми се струва за маркетчето ни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мисля, че БХ си е пътник без значение резултата от увеличението. Мълчанието на черешаря ми говори за оставка.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че БХ си е пътник без значение резултата от увеличението. Мълчанието на черешаря ми говори за оставка.
- 1 like
Коментар
-
По ТВ-тата ще се раздуе приеюането ни. Това с ПИБ е досадно камъпе в обувката и няма съмнение, че ще мине, за да се продължи напред! В противния случай БХ е пътник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Съгласен съм с теб, ама дали нямаше да се раздуе по ТВ-тата....Last edited by mapadona; 16.05.2020, 21:18.
Коментар
-
Увеличението е уредено според менИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБВП на глава от населението, потребление на глава от населението и индекси на равнищата на цените
https://ec.europa.eu/eurostat/statis...EeA8_rixF8avPo
КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ..fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Т.е казваш, че след , като е дошла короната да чакаме и пари?
Не знам от лога си на борсата, но разсъждаваш много наивно.
Успех!
ПС: Мнение ще мине ли увеличението на ПИБ?
Коментар
-
БВП на глава от населението, потребление на глава от населението и индекси на равнищата на цените
https://ec.europa.eu/eurostat/statis...EeA8_rixF8avPo
КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ..
Коментар
Коментар