Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПаметната записка ли предизвика нещо като панически разпродажби? Не разбирам от реклама, ама за 365 дни в най-гледаното време, 20 милиона на година за реклама ми изглежда нормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Нямаш проблем за уискито но не си спечелил още че да ти дължа бутилката.Струва ми се че не помниш за какво беше баса.Аз понеже знам че хората забравят съм направил скрийшот и ще го покажа ако се наложи.Ако ще купуваш заложи се на 90 ст.Пак ще отиде там дори и след пандемията да подскочи на твоите 1.50.Може да се намерят наивници да купят на твоята цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Шунка, Шпек кажи къде да се заложа, на 90, 80, 70 или по надолу???
Предварително ти благодаря, ама не забравяй, че за момента ми дължиш 1л. Черно джонко.
Коментар
-
Шунка, Шпек кажи къде да се заложа, на 90, 80, 70 или по надолу???
Предварително ти благодаря, ама не забравяй, че за момента ми дължиш 1л. Черно джонко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Така ти се иска но няма да стане така.Няма да задържи цена 1.50.
Предварително ти благодаря, ама не забравяй, че за момента ми дължиш 1л. Черно джонко
- 1 like
Коментар
-
Е затва съм си купил..... може да се качи още от избушеняшката му цена под 1 лв дето взех. Като свърши истерията с псевдо вируса би трябвало да отиде над 1.50 до месец-два
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолко ли щеше да е Софикс днес, ако на власт бе дошла партия, която щеше да е независима от бивши структури, от култове, секти, чужди вождове, работеща за страната и народа, умерена, не-крадлива, не-българоубийствена, можеща, градивна, създаваща и защитаваща интересите на трудолюбивите и свободомислещи българи?Last edited by Andi11; 16.05.2020, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолко ли щеше да е Софикс днес, ако на власт бе дошла партия, която щеше да е независима от бивши структури, от култове, секти, чужди вождове, работеща за страната и народа, умерена, не-крадлива, не-българоубийствена, можеща, градивна, създаваща и защитаваща интересите на трудолюбивите и свободомислещи българи?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Той е нарцис,ама не е глупав,усеща как му издърпват юздите.По добре да ги връчи доброволно и да си гледа вилата.
Така че сериозна БФБ в скоро време вероятно няма да имаИ това ще мине ...
Коментар
-
Колко ли щеше да е Софикс днес, ако на власт бе дошла партия, която щеше да е независима от бивши структури, от култове, секти, чужди вождове, работеща за страната и народа, умерена, не-крадлива, не-българоубийствена, можеща, градивна, създаваща и защитаваща интересите на трудолюбивите и свободомислещи българи?М.... . ш..... ..й.о!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Напълно съм съгласен с това. По мое мнение се задава 4 мандат, само не мога да измисля, кой ще е премиер - предполагам Той ще е в сянка...
Коментар
Коментар