Ебаси и американската борса за трети път за 1 месец акцията ми избухва с по 20 % нагоре.Страхотен гейм за спекула.няма такъв пазар в света.Уникални !!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Басът е докрая на годината, прав си.... имах предвид че засега аз го печеля и няма изгледи да се променят нещата, защото тепърва пазара ще върви яко нагоре след приемането ни в Чакалнята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНа големите борси мечките не просто ги бият а ги пребиват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНа големите борси мечките не просто ги бият а ги пребиват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеГледам Дакса +4 нагоре... гледам Дау +3 ↑... гледам Футси +3 ↑...
Слава Богу, днес е много хубав ден за мен, и за инвестиционния ми портфейл!
Много ми е радостно днес!
Смислено е да направим преглед и на други позитивни новини, за които бяхме поставени в известност днес.
Разбра се, че е твърде вероятно придобиването на Нова ТВ преди около година да е станало след възлагане "отгоре". Това очевидно е било породено от желание, голямата медия да се превърне в средище за популяризиране на алтернативни на господстващите политически, икономически и културни възгледи - нещо като подпомагане на обществения и политическия плурализъм и обществената опозиционност, като корективи на властта, с цел постигате на оптимален социален ефект за цялото български общество.
Разбра се също (на този етап като субективно твърдение), че след натиск е "договорено" изливането на невъобразимо за нашите условия количество финансов ресурс в същата тази медия, за да могат нейните собственици и мениджмънт да са на висотата на поставените им големи цели. Същият този ресурс е трябвало да бъде иззет от най-окаяните слоеве на нашето население, които и без това нямат ни подготовката, ни визията, ни волята да го управляват успешно и да бъде целево предоставен на хора, които без съмнение притежват качества. Алтернативата ресурсът да мине през каналите на фиска е била неприемлива, доколко е всеизвестно, че държавата е лош стопанин, а пък и там творческото усвояване минава през бавни и тромави процедури. Смислено е да се предположи, че това не е бил единственият ресурс, който под формата на рекламни услуги е бил сръчно насочван към спомената медия, която вероятно е имала задължението да се отблагодарява по подходящ начин по математически уточнен начин. Нали знаете - консултантски услуги, разработка на визии и програми, софтуер, все такива тънки неща.
Добре са били скроени и смазани каналите, ама някъде по пътя нещо се е объркало и буйният поток е престанал да тече в предначертаното корито. В резултат на което, някой ще се скита немил-недраг в таз тежка чужбина. Негов си е проблемът.
Важното е, че при така скроената функционална схема, ефектите върху цялото общество са били обречени на върховна градивност и позитивизъм, така че е оправдано в най-скоро време и на нашата борса да изгрее слънце, което да стопли смразените ни души.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз съм сигурен, че няма акции нито на БФБ, нито където и да е ! Ама иначе пише ли пише какви ли не небивалици !
Коментар
-
Сумарният отрицателен ефект икономическия растеж за годината е – 7.1%. Той е по-незначителен от отчета за първото тримесечие на тази година (-3.3 БВП в еврозоната) предвижданията за до края на годината (до -10% от БВП) на Комисията за ЕС. Както стана дума в предишната статия, при 32 на сто участие в глобалните вериги на добавената стойност и 80 на сто индекс на глобализацията България не може да бъде по-леко засегната от Еврозоната като основен център на икономическа гравитация.
https://ikj.bg/glasove-mneniya/ikono...73xGupHotYKUXc
КОЙ РАЗБРАЛ ..РАЗБРАЛ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеГледам Дакса +4 нагоре... гледам Дау +3 ↑... гледам Футси +3 ↑...
Слава Богу, днес е много хубав ден за мен, и за инвестиционния ми портфейл!
Много ми е радостно днес!М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
И аз това се чудя от къде му идват такива глупости в главата
Най вероятно ще разпродаде преди старта и ще почне голямото реване и за него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Свободните му съчинения край нямат! На хапчета ли е или на трева не знам, трудно може да се определи състоянието му
Най вероятно ще разпродаде преди старта и ще почне голямото реване и за негоLast edited by lobos; 18.05.2020, 16:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Млади момко къде ги виждаш тези сривове! На хапчета ли е или на трева не знам, трудно може да се определи състоянието му
! Трябва да преименуват темата на бисери и вицове с неговото участие тук !
Last edited by Zdravko; 18.05.2020, 16:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеВидяхте ли сега, че тази паметна записка от средите на мафията, за която попитах сутринта, дали тя не е причината БФБ да се срива, се оказа, че е точно така. Ако светът расте с 3-4%, а ние падаме с 1-2 %, това си е срив. А, че няма оборот си е ясно, и това съм го казвал отдавна, че няма как да има - няма вече репа, подаме от 2017 г. и т.н.
- 1 like
Коментар
Коментар