IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Според мен ситуацията с вируса създаде невероятни възможности за правене на пари на тази борса. Да видим кой ще се възползва от това. Преди нова година обсъждахме някои компании и лично аз не мисля, че за тях нещо съществено се е променило. Но текущата ситуация даде възможност за чудесен вход на още две места. В момента съм убеден в едно нещо ще има компании които ще дадат възвращаемост от три до пет пъти в рамките на пет години. Да видим накрая кой с какво ще се похвали. Кой какви умения е имал да открие златото на бунището. Някои и без умения просто ще изкарат късмет. Други които не могат ще се издънят и ще търсят да посочат виновен извън тях. Нормални неща от живота. Лека и доходна.
    Доста конкретно изказване. Аз ще направя още по-смела прогноза и ще кажа, че ще има и някои губещи от 1,5 до 2,5 пъти

    Да говорим за умения на БФБ в 10:45 сутринта е малко плашещо. Разискването на подобни сюжети мога да го разбера само след късните емисии новини

    Сега сериозно. Не е лъжа, че на бунището има злато. Тестът за БФБ е готов ли е бизнесът да сподели печалбите си с пазара. Това преди 2021 г. няма как да го знаем. Очакването към уинърите е да увеличат дивидентите, там където се раздават, и да направят солидни обратни изкупувания там, където няма дивиденти. Всичко останало е тото, лото и търкащи картончета, от които се печели само, ако има по-голям глупак, който да купи последен.

    Коментар


    • Според мен ситуацията с вируса създаде невероятни възможности за правене на пари на тази борса. Да видим кой ще се възползва от това. Преди нова година обсъждахме някои компании и лично аз не мисля, че за тях нещо съществено се е променило. Но текущата ситуация даде възможност за чудесен вход на още две места. В момента съм убеден в едно нещо ще има компании които ще дадат възвращаемост от три до пет пъти в рамките на пет години. Да видим накрая кой с какво ще се похвали. Кой какви умения е имал да открие златото на бунището. Някои и без умения просто ще изкарат късмет. Други които не могат ще се издънят и ще търсят да посочат виновен извън тях. Нормални неща от живота. Лека и доходна.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

        Aйде успешна и от мен!
        На Софикс (агресивен. бик) пожелавам да сбори още някоя меца, която пречи на прогреса
        Преци, сентимента е положителен, важното е да се продължи движението в правилната посока!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Айде, момци, успешна и доходна седмица ви желая!!!
          Aйде успешна и от мен!
          На Софикс (агресивен. бик) пожелавам да сбори още някоя меца, която пречи на прогреса

          Коментар


          • Айде, момци, успешна и доходна седмица ви желая!!!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Абе, не всички са си взели поука..Някои , които не внимават пак ще загубят..
              Мисля ,че трябва да се използва бичия устрем на Дау и няколкото западняци направили капиталовата грешка че щом не се вдига Софикс ще дойде време да се вдига и набутали малко евро....да питат гърците от 2010 г....

              Коментар


              • Абе, не всички са си взели поука..Някои , които не внимават пак ще загубят..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Преци, такива като Пепи вече няма в този форум..Той живееше с акциите , които има и следеше всеки ден положението-информацията, като все пускаше симпатични коментари с чувство за хумор..При това без да се заяжда с някой и да дразни..Бих се радвал да се върне, но много се разочарова и изгуби тогава..
                  2008г. всички претърпяхме загуби..... въпроса е да сме си взели поуките и да продължим напред и да инвестираме в дружества с потенциал.
                  Мисля да продължим дискусията в темата за Трейс Груп!

                  Коментар


                  • Преци, такива като Пепи вече няма в този форум..Той живееше с акциите , които има и следеше всеки ден положението-информацията, като все пускаше симпатични коментари с чувство за хумор..При това без да се заяжда с някой и да дразни..Бих се радвал да се върне, но много се разочарова и изгуби тогава..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Гледам за Трейса почивка няма валяците мачкат бул. България София
                      Е па и язе моем да мачкам, само кихни 50 милиона.



                      https://www.videoclip.bg/watch/99053...be-ico-hazarta
                      Last edited by Todor Sabev; 10.05.2020, 20:31.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                        Ами ако се гонят срокове е нормално да няма почивка
                        Е как, сигурно си забелязал, че предизборно винаги се гонят срокове.
                        Зер, да не се изтърве кьоравото, Тук предполагам и Кирето ще се съгласи.
                        Изразът "валяците мачкат" някак ме върна във времето, когато се радвахме на постовете на Пепи
                        Ако Пепи чете скучния му вече форум - моля върни се в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и ни зареди с небивал хоптимизъм

                        Коментар


                        • Ами ако се гонят срокове е нормално да няма почивка

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Гледам за Трейса почивка няма валяците мачкат бул. България София
                            И в неделя ли бре...... големи са!

                            Коментар


                            • Гледам за Трейса почивка няма валяците мачкат бул. България София

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                                Моментът е подходящ да си зададем въпроса къде са сега нашите велики умове, къде са идеите, къде са нашите Стив Джобс, Бил Гейтс, Ричард Брансън или поне Сара Блейкли ....? Къде са хората, които СЪЗДАВАТ! ...., А не само преразпределят народни блага - несъздадени от тях, печелят държавни поръчки и забогатяват благодарение на обществен ресурс! Къде е прословутата българска фармация и научно-фармацевтични институти създали световно известни медикаменти, тестове, ваксини....??? Къде са Творците? Къде е талантливото ни младо поколение, което учудва света със своята находчивост и креативност? Огромната част от българската икономика се управлява с някакви финансови схемички, безразличие, наглост, кражби...! Или се крепи на прости ишлемета, без никакво творчество, минимална или никаква добавена интелектуална стойност! Каквито са десетките шивашки ателиета, които поне шият някакви маски в момента....Изключения има, но те са капка в морето сред безочливи, дебелооки безрамници, които вече десетилетия методично точат държавата и богатеят за наша сметка!!!???
                                Творческия импулс и желанието за свобода на нацията породен по време на възраждането угасват с последни издишания 30-40 години на миналия век. Точно тогава се установява и диктатурата от. 34 година като комунистическата диктатура е продължение на нея. Духът е пречупен. Творчество и диктатура са две несъвместими понятия. А какво се случва в момента е даже по зле тогава все пак обществото и управляващите имаха някаква ценностна система и морал .макар авторитарен.
                                И сега да се появи лидер необходимите качества подобен на възрожденците обществото няма да го избере а ще си иска силната ръка която да възведе ,,ред. и справедливост,, отново ще припознае някой генерал или друг вид силовак.

                                Демокрация в България е хартиена не в душите на хората. Като в следствие от назрелите процеси скоро време ще се отзовем директно в неофеодализъм.
                                Last edited by Todor Sabev; 10.05.2020, 19:34.

                                Коментар

                                Working...
                                X