Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
За Чакалнята съм казвал, че трябва да е топ приоритет и да се бърза максимално. Сегашната среда след 13 Май - митинги, сигнали, паметни записки вътре в мафията, са неща които са притеснителни. Казвал съм 50 на 50 са нещата. Последен шанс за БМБ, да направи нещо за народа си. За сигнал, чакам да видим евентуално 93,500,000 права да бъдат прехвърлени, което ще е знак, че ще има записване.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, хората които постоянно се оплакват, че нямат пари, не могат да са критерий за правилни финансови решения. След като не могат да се справят с личните си финанси защо да им вярваме, че могат да преценят адекватно решение от мащаба на членство в Еврозоната? Лично аз се съмнявам в компетентността на строителен работник от малцинствата или пък на тракторист в Угърчин. С това не искам да ги обидя или да подценя стойността им като хора, но просто Еврозоната е специфичен казус, който изисква някакви професионални умения. Същевременно осъзнавам как в определени свери на човешкият живот същите тези хора биха се справили по-добре от мен. Но аз вярвам в експертността. Това не е етичен казус по който може всеки да се изкаже адекватно съобразно своите възгледи, чувства и емоции изискват се и знания. Освен това е ясно, че за растеж на борсата няма да се обърнем към хората, които нямат пари. Не мисля, че някой чака кеш от противниците на еврозоната. Не мисля, че те имат активи на борсата, които ще изтеглят в знак на разочарование, но има активи, които биха били привлечени. Естествено това не е събитие, което изведнъж ще промени всичко за една секунда, но определено в дългосрочен план ще се отрази положително на цялата държава и в някаква степен и на борсата. Най-малкото има някаква надежда малко да си пооправим самочувствието на българи и да намалим с една доза нихилизма и омразата към всичко родно.
Второ правото на ЕЦБ на еврозоната да решава икономически дела на цялата Еврозоната не стой пред правото на ГЦБ да решава вътрешни дела....това го определи КС на Германия и т.н и повече източни страни запазват валутите си освен разни дегенератчета като Естония ,Словения ,Литва и Латвия който историята им като държава е колкото живота на една кокошка....Само ние ли с 1300 история ще станем придатък и донор на големите....
- 1 like
Коментар
-
Монти, хората които постоянно се оплакват, че нямат пари, не могат да са критерий за правилни финансови решения. След като не могат да се справят с личните си финанси защо да им вярваме, че могат да преценят адекватно решение от мащаба на членство в Еврозоната? Лично аз се съмнявам в компетентността на строителен работник от малцинствата или пък на тракторист в Угърчин. С това не искам да ги обидя или да подценя стойността им като хора, но просто Еврозоната е специфичен казус, който изисква някакви професионални умения. Същевременно осъзнавам как в определени свери на човешкият живот същите тези хора биха се справили по-добре от мен. Но аз вярвам в експертността. Това не е етичен казус по който може всеки да се изкаже адекватно съобразно своите възгледи, чувства и емоции изискват се и знания. Освен това е ясно, че за растеж на борсата няма да се обърнем към хората, които нямат пари. Не мисля, че някой чака кеш от противниците на еврозоната. Не мисля, че те имат активи на борсата, които ще изтеглят в знак на разочарование, но има активи, които биха били привлечени. Естествено това не е събитие, което изведнъж ще промени всичко за една секунда, но определено в дългосрочен план ще се отрази положително на цялата държава и в някаква степен и на борсата. Най-малкото има някаква надежда малко да си пооправим самочувствието на българи и да намалим с една доза нихилизма и омразата към всичко родно.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
80те% дебили пак са демонстрирали експертиза
Някой беше добавил 80% дебили и 20 % мошеници....та мошениците са си казали също мнението....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Предполагам Комарницки не е е искал да каже това което искаш ти.....най малко за чакалнята и еврозоната и управлението на държавата...
Не ми вменявай на на мен и на всеки който не иска да влезе в Чакалнята , враг на държавата и последно имаш 9 поста на последната страница ....
С един ,два поста изложи мислите си....моля!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttps://nova.bg/news/view/2020/01/28...BE%D1%82%D0%BE
да пусна това изследване....влизането в чакалнята няма да помогне на Борсата а ще навреди на мнозинството българи....
Борсата зависи от управлението ,както при Тръмп....Винету разбира от мисирки а Горанов от Череши а икономистите на герП са калинки..
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://nova.bg/news/view/2020/01/28...BE%D1%82%D0%BE
да пусна това изследване....влизането в чакалнята няма да помогне на Борсата а ще навреди на мнозинството българи....
Борсата зависи от управлението ,както при Тръмп....Винету разбира от мисирки а Горанов от Череши а икономистите на герП са калинки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane"Удоволствието,
Когато кочината се клати, прасетата са в паника и се нуждаят от извънредни усилия и ресурси, за да закрепят паянтовата конструкция -
БЕЗЦЕННО!"
Цитат от Комарницки
П.С. Какво се тресете и вие, и вас ли ви е страх?
Не ми вменявай на на мен и на всеки който не иска да влезе в Чакалнята , враг на държавата и последно имаш 9 поста на последната страница ....
С един ,два поста изложи мислите си....моля!
Коментар
-
Не е спам, не е заяждане, но е още по темата от сутринта: https://acf.bg/bg/antikoruptsionniya...kfDt5_zrIvTYE8
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
В.бошков я клати от разстояние
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНякой клати сериозно държавата, това не може да е без значение за БФБ.
Коментар
-
Да не си модератор нещо? Или собственик? Направи си сайт и там регулирай.
Коментар
-
Ти, Здравко и Киро го оревахте, аз само ви отговарям. Аз зададох само един актуален въпрос. И аз не знам, но поне си задавам въпроси, а вие и това не можете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари, ти пак се появи, да ни размиваш и веселиш..
Става трагичнтрагично
Коментар
Коментар