IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Иначе пепи изполваше термина ..Валяка...
    Не - валяка той ползваше за патката))) Щеше с валяка да влезе в гърция като прокарват магистралата натам...Водеше на отчет и цяла кариера за павета
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Стари са, не толкова свежи. Кръстника беше Пепи. Старая се да запазя светлите спомени за него)) Той обичаше да казва, как дирижабъла пикира в небето)))
      (Биовет)

домуза , та тоя е голям мошеник и ако не сее лепнал сега за тиквата ще ходи в киреча....
      Те там с чичо оги голем съюз правят и командват държавата ....
      Там в Биовет и свилоза ще има дивидент когато космонафта кацне на Марс а разградския селянин стане гражданин...

Иначе пепи изполваше термина ..Валяка и империята...
      Булстрад и пътищата...
      Last edited by Монти; 28.05.2016, 23:10.

Коментар

• Много ме кефите двамата.
        Дайте си номерата да ви звънна

Коментар

• Засега няма изгледи да продавам.Идват и новите дивиденти, а имам и буфери.Аз не мога да те разбера защо този кеш не вкараш например в соф имотите или трейда, или чакаш да купиш нещо на сгода от Батката или други гръмнали репа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Интересно мислиш след като ти от твоите шитове и стотинка дивидент нямаш..
            Кеша на 0, 3 депозит ли го държиш
            Не е депозит. На 0 лихва е. Нали ти казах, че съвсем добронамерено ми се иска да ти помогна да освободиш някоя папира, ако ти се наложи в труден момент разбира се. Не те карам насилствено. Изхождам от това, че държиш широк портфейл с картони. Все някъде може да ти се прииска да размениш хартията срещу реален кеш))))
            А от моите папири имам доста дивидентни, те дори са и с доста по-голяма тежест от шитовете)))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Интересно мислиш след като ти от твоите шитове и стотинка дивидент нямаш..
              Кеша на 0, 3 депозит ли го държиш

Коментар

Полупразна е Преци, а имаш ли представа колко дивиденти имам всяка година докато ти топлиш дирижабълски шитове.Ще ти припомня грешката при първия дивидент на ФппДали Пепи ще се завърне някога, да му извикам Пепиииии
                Не е полупразна Кире, нали виждам какво има вътре, като я отворя)))) Насъбра се и още кеш в последно време, но се прави на глупав и не иска да влиза в играта. Ще се радвам да ми припомниш че фпп е изплувал най-после, но дано не е след 10 г (ако не се е разформировал дотогава) и дано не е под 1% въпросния дивидент. За Дивидентите на управляващия знаем че са друга категория, за тях нямаме опасения)))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Полупразна е Преци, а имаш ли представа колко дивиденти имам всяка година докато ти топлиш дирижабълски шитове.Ще ти припомня грешката при първия дивидент на ФппДали Пепи ще се завърне някога, да му извикам Пепиииии

Коментар

Ех преци, с тези твои шитове доста ти е празна торбата.
                    Не е празна Кире. дирижабълчето го глася още към 3 лв когато беше, с частични напускания))) Посъбрах и кеш. Мисля да ви почакам на някои местенца, за да ви помогна да се освободите от картоните в някой труден момент))) Но при фпп, ще трябва да разчиташ на другите играчи)))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ех преци, с тези твои шитове доста ти е празна торбата.

Коментар

Малее и Дирижабъла си се ушила.Липсва ми Пепи, ама той наричаше доста компании така.То е събирателно
                        Да дирижабъла ми е една от любимите папири, въпреки че понякога твоя адаш там ме е ядосвал безобразно един два пъти хврърлих и картоните, но така се случва че ми минава и после си ги връщах в малки количества)) Знаеш, старата любов ръжда не хваща))))
                        Пепи се отнасяше много прецизно с това име и имаше специално отношение. МИсля, че когато кажеше "дирижабъла" точно него имаше предвид))) Няма го, за да каже, горкия, за съжаление
                        Last edited by precakanoto; 28.05.2016, 21:53.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                          Мисля че индексите наподобяват на ипотечните облигации които доведоха до кризата през 2007 - а. С две думи покрай няколкото качествени компании да ти пробутат и шитовете.
                          МОже и това да е. кой знае как са мислели по критериите, за да стане по-официално...
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Малее и Дирижабъла си се ушила.Липсва ми Пепи, ама той наричаше доста компании така.То е събирателно

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Какви критерии, трябваше ли холдчетата еврохолд или холдинг варна или друг съмнителен холдинг ихлбл изобщо да са там !??
                              Какъв сектор или бизнес ще представят?
                              Мисля че индексите наподобяват на ипотечните облигации които доведоха до кризата през 2007 - а. С две думи покрай няколкото качествени компании да ти пробутат и шитовете.
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Коя е дирижабъла.....почвам да се откъсвам от свежите изрази....
                                Стари са, не толкова свежи. Кръстника беше Пепи. Старая се да запазя светлите спомени за него)) Той обичаше да казва, как дирижабъла пикира в небето)))
                                (Биовет)
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X