Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСтари са, не толкова свежи. Кръстника беше Пепи. Старая се да запазя светлите спомени за него)) Той обичаше да казва, как дирижабъла пикира в небето)))
(Биовет)
домуза , та тоя е голям мошеник и ако не сее лепнал сега за тиквата ще ходи в киреча....
Те там с чичо оги голем съюз правят и командват държавата ....
Там в Биовет и свилоза ще има дивидент когато космонафта кацне на Марс а разградския селянин стане гражданин...
Иначе пепи изполваше термина ..Валяка и империята...
Булстрад и пътищата...Last edited by Монти; 28.05.2016, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересно мислиш след като ти от твоите шитове и стотинка дивидент нямаш..
Кеша на 0, 3 депозит ли го държиш
А от моите папири имам доста дивидентни, те дори са и с доста по-голяма тежест от шитовете)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПолупразна е Преци, а имаш ли представа колко дивиденти имам всяка година докато ти топлиш дирижабълски шитове.Ще ти припомня грешката при първия дивидент на Фпп
Дали Пепи ще се завърне някога, да му извикам Пепиииии
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕх преци, с тези твои шитове доста ти е празна торбата.
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМалее и Дирижабъла си се ушила.Липсва ми Пепи, ама той наричаше доста компании така.То е събирателно
)) Знаеш, старата любов ръжда не хваща))))
Пепи се отнасяше много прецизно с това име и имаше специално отношение. МИсля, че когато кажеше "дирижабъла" точно него имаше предвид))) Няма го, за да каже, горкия, за съжалениеLast edited by precakanoto; 28.05.2016, 21:53.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМисля че индексите наподобяват на ипотечните облигации които доведоха до кризата през 2007 - а. С две думи покрай няколкото качествени компании да ти пробутат и шитовете.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакви критерии, трябваше ли холдчетата еврохолд или холдинг варна или друг съмнителен холдинг ихлбл изобщо да са там !??
Какъв сектор или бизнес ще представят?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоя е дирижабъла.....почвам да се откъсвам от свежите изрази....
(Биовет)Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар