If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уникредит Булбанк изплаща цялата печалба като дивидент .За миналата година на акционерите ще бъдат разпределени близо 300 млн. лв. Над 1 лев, ще се изплаща след средата на юни..
Аз очаквам и от Слънчо АД. До есента дивидентите ще раздвижат малко блатото..
Този Слънчо си е направо бутикова акция, как си се уредил ?
Уникредит Булбанк изплаща цялата печалба като дивидент .За миналата година на акционерите ще бъдат разпределени близо 300 млн. лв. Над 1 лев, ще се изплаща след средата на юни..
Аз очаквам и от Слънчо АД. До есента дивидентите ще раздвижат малко блатото..
Тук оборота е потресаващ в последните няколко дни. Да не говорим за броя сделки
В понеделник/вторник КЗК като пусне Гинчето ще настане оживление, а пък когато обнародват обявите за ОСА на двата Чеза ще стане мазало. Хем така ми се струва, хем така ми се иска, а и ако остане някой лев, мисля да си допълня някои позиции. И сигурно не само аз.
Проблемът ми е, че според мен не е коректно, а според теб е и реших да изкажа позицията си.
Постът на Бисер Манолов:
Един от любимите ми анализатори д-р Ед Ярдени казва следното: "Бъди инвеститор, а не проповедник. Инвестирането не е морална оценка. Тя не се отнася за доброто и лошото. Не позволявайте, вашите политически пристрастия да доминират при инвестиционните ви решения. Купувай на дъната и продавай на върховете. Можеш да инвестираш дългосрочно само, ако си достатъчно млад." Готино, нали?
До няколко минути ще бъдете квалифициран като "чиновник от ГЕРБ". Минимум!
Ами ти се кръщаваш на други хора, взимаш тяхната самоличност.. и го смяташ за редно..Изобщо защо го смяташ за редно, а другото си мислиш, че не е редно..Ти питал ли си Б.Манолов можеш ли да го споделяш тук например.. Доста е сложно нали..Мисли си каквото искаш ..Провери и в закона за авторското право..
Проблемът ми е, че според мен не е коректно, а според теб е и реших да изкажа позицията си.
Постът на Бисер Манолов:
Един от любимите ми анализатори д-р Ед Ярдени казва следното: "Бъди инвеститор, а не проповедник. Инвестирането не е морална оценка. Тя не се отнася за доброто и лошото. Не позволявайте, вашите политически пристрастия да доминират при инвестиционните ви решения. Купувай на дъната и продавай на върховете. Можеш да инвестираш дългосрочно само, ако си достатъчно млад." Готино, нали?
"Бъдещето е несигурно; времената да се инвестира винаги са трудни." - Джон Грифин, Blue Ridge Capital
Какъв ти е проблема..Че не може да се цитира цитат ли..Може хиляди пъти..Или има авторско право..Я пак помисли..Сега да не помислиш , че съм Джон Грифин..или съм Blue Ridge Capital
Може ли да пуснеш в търсачката Mr.Profit..Ние да не си мислим за тебе , че си всичко което излиза
Коментар