Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕдин от големите анализатори д-р Ед Ярдени казва следното: "Бъди инвеститор, а не проповедник. Инвестирането не е морална оценка. Тя не се отнася за доброто и лошото. Не позволявайте, вашите политически пристрастия да доминират при инвестиционните ви решения. Купувай на дъната и продавай на върховете. Можеш да инвестираш дългосрочно само, ако си достатъчно млад." Готино, нали?Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Като четете този проспект не ви ли навява мисъл, че може би наближава края на надуването на имотния балон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
малко не ми се връзва това:
не виждам как апартамент от 60 м2 (реалната жилищна площ ще е не повече от 40 м2 - всъщност хотелска стая) ще задоволи изискванията на чужденци с високи доходи
но какво разбирам аз ......... сигурно греша...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
хахаха, прав си !Общо взето в проспекта е пълно със свободни съчинения !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
малко не ми се връзва това:
не виждам как апартамент от 60 м2 (реалната жилищна площ ще е не повече от 40 м2 - всъщност хотелска стая) ще задоволи изискванията на чужденци с високи доходи
но какво разбирам аз ......... сигурно греша...Общо взето в проспекта е пълно със свободни съчинения !
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеСлед Гинка идва и ... Марийка
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ez-bfb-259183/
Марийка Георгиева Латева в качеството си на едноличен собственик на капитала на „Гламфорд” ЕООД, което от своя страна е собственик на 100 % от капитала на „235 Холдингс“ ЕАД,
Предвиждат се два типа апартаменти – от 90 кв. м. и 60 кв. м. Концепцията за жилищните сгради е да се поднесе на българския пазар нов вид достъпни и гъвкави жилищни помещения.
Предлаганите жилища ще бъдат в класа „луксозни имоти” и ще бъдат проектирани и изградени така, че да задоволяват изискванията на клиенти с високи доходи.
но какво разбирам аз ......... сигурно греша...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕдин от големите анализатори д-р Ед Ярдени казва следното: "Бъди инвеститор, а не проповедник. Инвестирането не е морална оценка. Тя не се отнася за доброто и лошото. Не позволявайте, вашите политически пристрастия да доминират при инвестиционните ви решения. Купувай на дъната и продавай на върховете. Можеш да инвестираш дългосрочно само, ако си достатъчно млад." Готино, нали?
Коментар
-
Един от големите анализатори д-р Ед Ярдени казва следното: "Бъди инвеститор, а не проповедник. Инвестирането не е морална оценка. Тя не се отнася за доброто и лошото. Не позволявайте, вашите политически пристрастия да доминират при инвестиционните ви решения. Купувай на дъната и продавай на върховете. Можеш да инвестираш дългосрочно само, ако си достатъчно млад." Готино, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
След Гинка идва и ... Марийка
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ez-bfb-259183/
Марийка Георгиева Латева в качеството си на едноличен собственик на капитала на „Гламфорд” ЕООД, което от своя страна е собственик на 100 % от капитала на „235 Холдингс“ ЕАД,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хехе, викаш който не се е завъртял по чуждите борси той не е станал милионер!
Много си забавен, продължавай все така!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не, не е Александър Николов(Карол), а Павел Николов.
учудват ме упоритата търпимост мазохизъм на "инвестиционната" общност, фокусирала се от 14г на бфб. за тези години техни т.н. "колеги" станаха милионери. а тук седянка като в старчески дом или пред панелка в някое от гетата...
Много си забавен, продължавай все така!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар