If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами това е форум за БФБ, коментари за БФБ и оптимизма ....Това кой е станал милионер и къде е друга бира -тема.. Извинявам се на А. Николов , но и Петър като него..сметки без кръчмар..
whatever, смисъла беше за горчивият послевкус от пропуснати печалби. но да, всеки сам да се оправя..
Ами това е форум за БФБ, коментари за БФБ и оптимизма ....Това кой е станал милионер и къде е друга бира -тема.. Извинявам се на А. Николов , но и Петър като него..сметки без кръчмар..
Как да не е интересна..Сашко пак се чуди и нищо не разбира..И пак прогнозите му няма да се сбъднат..На крив анализатор пазара му е виновен..
Оживление на Борсата на БХ, ШИШИ и Черешко ще има само след дивиденти и при ИПО..Иначе все така..11година на ниво около 700пункта.
не, не е Александър Николов(Карол), а Павел Николов.
учудват ме упоритата търпимост мазохизъм на "инвестиционната" общност, фокусирала се от 14г на бфб. за тези години техни т.н. "колеги" станаха милионери. а тук седянка като в старчески дом или пред панелка в някое от гетата...
Определено е скучно без биковете на нашата позадрямала борса
Доста сигнали предричат завръщането им, дано е скоро!
Гледам и Монти се е появил по някои теми, други велики инвеститУри вече само хейтят тук и се кланят на чужди компании, кеш много, отчетите биват, дивидентите идват... време е палавите бикове да се завърнат! Всички са поканени
Успех на всички!
Благодаря ти за мнението!Нека видя мойте коне как ще се представят на медицинските тестове и предсезонната подготовка.
Сезона започва есента според мен.
Дано съм ги уцелил конете!
Има желание за рязко вдигане до края на април,но не знам дали има свободни финикийски знаци?
Коментар