Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Според мен при новите членки на ЕС, включително България, най-доброто тепърва предстои. Тоест изобщо не е започнало. Дано да имаме късмет да се сключи и TTIР. Той ще ни даде силен тласък на икономиката, когато улесни достъпа до най-големият пазар на света. Продължавам да си въобразявам, че развойната дейност ще е на запад а производството в ЦИЕ. Освен това си въобразявам, че тепърва ще идва приток на инвестиции насам и накрая всичко ще завърши със скандален балон подобен на този в Бразилия и Китай. Но до тогава има много години. Вероятно доста над десет. Пазара има нужда от мантри и да вярва в нерационални идеи. Според мен недоразумението БРИКС, продукт на конюнктурата при суровините и самосбъдващите се пророчества, ще бъде заместено от ЦИЕ.
Най-лошото при нас е, че борсата не е създала инфраструктура, която да приеме чуждестранни инвестиции. Дори и да решат в даден момент да дойдат, в което не се съмнявам, ще се огледат и вероятно ще си заминат без да купят. С тази инфраструктура нещата ще се случват бавно и мъчително.
Коментар
-
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...jishte-216726/
Тази тема доста поолекна, но все пак тук реших да постна този линк от инвестора, не знам попадал ли ви е. Някога тук ставаха нелоши дискусия по темата за очаквания растеж... dddd имаше интересни разсъждения, опоненти от всички посоки както винаги не липсваха. Не знам какво предстои. Акции на БФБ имам. Препоръки нямам. Поздрави на всички!Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...a_sloveniia_v/
България
11 май 2016, 11:49
Николай Василев става почетен консул на Словения в София
А ние си мислехме, че е на саламLast edited by Grosss; 12.05.2016, 09:08.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...a_sloveniia_v/
България
11 май 2016, 11:49
Николай Василев става почетен консул на Словения в София
А ние си мислехме, че е на салам
Коментар
-
Слаба реколта от череши ще държи цените високи тази година
...Причината - над половината от продукцията е унищожена заради ниските температури през последните дни. Сланата е попарила голяма част от дърветата. Тези, които са успели да оцелеят, пък са заплашени от напукване заради обилните дъждове. Такива са наблюденията на Института по овощарство в Кюстендил.Last edited by Longin; 11.05.2016, 12:44."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBullsonBSE, ПИШИ ПИСМА ДО БОРИСОВ И ГОРАНОВ ..И ДО МОСКОВ ПИШИBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСтига пък ти с твойте глупости! Не може да караш насила някой да инвестира.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВместо ден за акции, викам ден за тотална блокада на БФБ да спретнем.
Така повече не може хора
Не може Пенсионните и Договорните фондове да вземат % за управление, а да не правят нищо и да не носят резултати
На това трябва да се сложи край
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти ще вземеш да ме разсмееш БоЗе.....Прочете ли изобщо каква боза си написал....
Такъв тъп пост не съм чел и от Соколов....
Ти не се заяждаш ,защото и това не можеш да правиш като хората ,но да дразниш като муха в тъмнината ....
Но ти обещавам да не ти обръщам внимание , защото това заслужаваш БоЗе....
Коментар
Коментар