Ако не са тези компесаторки посредниците от глад ще умрат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНа парите на пенсионните се точи много народ, дори и минитър Горанов им е хвърлил око. Аз от една страна съм за да се налеят тези пари на БФБ, но от друга вече съм на годинки и ако трябва после да чакам пенсионните да излизат от БФБ, т.е. да кешират за да ми плащат пенсия, не го виждам. В смисъл, кой аджеба ще им ги купи после акциите за да кешират? Ако търговията се задържи на сегашните си обеми ще е положение чекай малко.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНа парите на пенсионните се точи много народ, дори и минитър Горанов им е хвърлил око. Аз от една страна съм за да се налеят тези пари на БФБ, но от друга вече съм на годинки и ако трябва после да чакам пенсионните да излизат от БФБ, т.е. да кешират за да ми плащат пенсия, не го виждам. В смисъл, кой аджеба ще им ги купи после акциите за да кешират? Ако търговията се задържи на сегашните си обеми ще е положение чекай малко.което значи да слагат маркер при определена цена, с което създават ликвидност. Така че има нормалност на пазара, доверие, с което и участници
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПравилно, математиката не излиза и затова сме на това положение без търговия и оборот, засъжаление безвремието се заплаща в БГ и Пенсионните и Договорните са заплатени при безвремие, което е абсурдно да вземаш пари ез да изпълняяваш това за което ти се плаща
Важното е обаче че математика е аргумент срещу който няма скачане и никой не може да каже нищо, а безвремието се лекува като поотмине време, каквото вече доста мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИ логично математиката не излиза
Но светът е иновация пред ликвидация и от какви ли не избушеняци се правят пари - "KFC създаде лак за нокти, който има вкус на пържено пиле" - Можем да го предложим на прецаканото, за да се отучи, да си гризе ноктите заради "някакви си там избушеняци на бфб", когато пропадат
http://profit.bg/news/KFC-suzdade-la...id-150770.html
Важното е обаче че математика е аргумент срещу който няма скачане и никой не може да каже нищо, а безвремието се лекува като поотмине време, каквото вече доста минаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗащо се бавиш , а не напишеш едно писмо до Б.Борисов и Горанов да ги задължи да купуватBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеГледам оборта днес и си викам колко съм правЩо не търгувате, нали имате пазар, вярвате, че пазара е цар, че срещу пазара не се пика тем подобни валидни за пазарите сентенции, но не и за БФБ щото БФБ не е пазар, но е време да си го признаете, че нито СФИ струва 5 лв. или пък че Спийдито е 200 милиона колкото целия Химимпорт, и т.н. Та те затова нямаме пазар.
И пак ви го казвам, че БФБ не може да продължи без Пенсионните да инвестират, без Договорните фондове да инвестират, с 10тина балонно скъпи акции (дивидентните балоняци, които са токова скъпи, че по-добре да не ги купуваш), с 30тина безумно евтини акции които да толкова евтини, че да ги продаваш е безмислено - е те затова няма оборот
Но светът е иновация пред ликвидация и от какви ли не избушеняци се правят пари - "KFC създаде лак за нокти, който има вкус на пържено пиле" - Можем да го предложим на прецаканото, за да се отучи, да си гризе ноктите заради "някакви си там избушеняци на бфб", когато пропадат
http://profit.bg/news/KFC-suzdade-la...id-150770.html
Коментар
-
Гледам оборта днес и си викам колко съм правЩо не търгувате, нали имате пазар, вярвате, че пазара е цар, че срещу пазара не се пика тем подобни валидни за пазарите сентенции, но не и за БФБ щото БФБ не е пазар, но е време да си го признаете, че нито СФИ струва 5 лв. или пък че Спийдито е 200 милиона колкото целия Химимпорт, и т.н. Та те затова нямаме пазар.
И пак ви го казвам, че БФБ не може да продължи без Пенсионните да инвестират, без Договорните фондове да инвестират, с 10тина балонно скъпи акции (дивидентните балоняци, които са токова скъпи, че по-добре да не ги купуваш), с 30тина безумно евтини акции които да толкова евтини, че да ги продаваш е безмислено - е те затова няма оборотBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВреме е за бой на мечки“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнениеХаха, Тони, не за пръв път пишеш по повод борсата "тик-так", ама няма ли вече да отброи часовникът кръгъл час или поне някоя кукувичка да се покаже да ни уважи, стига с това тихо, незабележимо, изнурително тиктакане.
Бърза работа нямам, просто се забавлявам с написаното от теб.
Поздрави и на теб
Нали трябва седмицата да започне с нещо позитивно, радвам се че успявам да намеря още такива примери и да повдигам настроението на цялата банда!
Бъдете здрави и успех, надявам се скоро БФБ да "покаже на тия хора как са мята" в положителна посока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа нашата борса последните 9 г на пръсти се броят хората с печалба.Предпочитам държавните ценни книжа.БФБ ща става все по жалка.
Успех бикове!
Коментар
Коментар