Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
защото нито спиди нито еконт си спазват часовете кога ще дойдат. ами ако не ми е удобно в този момент да сляза или съм навън? пак по-добре от европът, дето миналия път след няколко дни чакане просто ми звънят "ми ние сме долу". тея от матро работели с европът и не искаха да ми пратят с някоя нормална фирма
1-во да дойдат
2-ро да дойдат втори път
3-то да отиде в офиса
изпукай първо първите 2 патрона, тогава се реди?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЗащо навън
на мен ще ми донесат едни завивки за 120 лв., безплатно до вратата (е слизам долу на входа)
Защо да вися пред офис?
- 1 like
Коментар
� -
Погледнах им новините на спиди - ми те са се разцепили от нови офиси, вдигнали са количествата като килограми до Амазон, някакви врътки правят с DHL, удължават си работното време на 18- офиса, заради натоварването по Коледа и т.н. А някои мечтаят за търгово под 50 лева - е, поне мечтите са безплатниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
За едни 80лв спестени не си заслужава да зъзна почти час навън
на мен ще ми донесат едни завивки за 120 лв., безплатно до вратата (е слизам долу на входа)
Защо да вися пред офис?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Иначе нямам наблюдения върху черния петък
Πoчти 50 милиoнa лeвa пpoдaжби: еМАG oтчeтe peĸopдни пo вpeмe нa Чepния пeтъĸ
https://money.bg/business/pochti-50-...iya-petak.html
"Дигитaлният тъpгoвeц e пpoдaл oбщo oĸoлo 340 xил. пpoдyĸтa в paмĸитe нa дeня"
"Πoĸaчвaнeтo пpи бpoя пpoдaдeни apтиĸyли e oт 24,5% нa гoдишнa ocнoвa."
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, ами то тези с по 20-30екзпозиции на всякъде ще им дават предимство..ДОСЕГА САМО Албена отразява намаление за акционери..Като изключим шапките и сувенирите от Чичо..
Дай Боже всекиму..
А иначе единствено персонално внимание съм видял от Софком. Всяка година пращат картички на акционерите си. Но най хубавия подарък разбира се е дивидентът им де !Last edited by Zdravko; 24.11.2020, 13:35.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, ами то тези с по 20-30екзпозиции на всякъде ще им дават предимство..ДОСЕГА САМО Албена отразява намаление за акционери..Като изключим шапките и сувенирите от Чичо..
Дай Боже всекиму..
Коментар
� -
60 се очертава ключово ниво - като се пробие, ще стане весело. Иначе нямам наблюдения върху черния петък, знам, че е важен за дружеството, но не знам дали са пуснали съобщение нещо - Инокентий обикновено ни осведомява по въпросаПреди малко, щото гледам децата, влизам в едно заведение с децата и пред нас един човечец - куриер от Спиди. Викам на децата - тате, я, нашата фирма, дето сте акционери. Човекът така се впечатли, че ни отстъпи ред. Бе друго си е да собственик, пък макар и миноритар
Да не говорим, че и до сега акционерите ползват 10% отстъпка от цените !
Last edited by Zdravko; 24.11.2020, 13:05.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениетъп черен петък, опашката пред спиди беше 15 метраПреди малко, щото гледам децата, влизам в едно заведение с децата и пред нас един човечец - куриер от Спиди. Викам на децата - тате, я, нашата фирма, дето сте акционери. Човекът така се впечатли, че ни отстъпи ред. Бе друго си е да собственик, пък макар и миноритар
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениетъп черен петък, опашката пред спиди беше 15 метра
Защото от петък ги затварят.....- шегичка разбирасе -за пандата!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми не са 2-3% а цели 23%
Разбирам те добре, защото някога и аз влязох на 19 и излязох на 40-42, защото не виждах дългосрочна перспектива но пък после като мина мъртвия период пак влязох при под 50E една част махнах, но имам все още некви бройки, колкото да ми дават правото, да се бъзикам с артията
Преци прибери си езичето, говоря за дивидентна доходност 2-3% и след това не пропускам да река;- "даде чок в капиталова,"
явно има нужда от "пунктуалност". Да не говорим пък колко често цитираш Костолани за влака и тичането, а съм и дрът с опит...
Коментар
� -
Не съм казал подобно нещо, а че дори и Валерко-то да се мине на 50 кинта, щото, както казва осло, щото нали Валерко бил много ларж и над тия неща с парите, държал си на думата и т,н, (може и да е вярно, колкото и да ми звучи антилогично за арменец), та дори и той да мине на 50 кинтам аз няма как да мина на под 60, просто няма как, совен ако Валерко не марпави някоя мега шашма в последното кю, което не го вярвам. Това е
А спекулантите, Здравко, тук сме малко, при това много малко - 431 парчета общо. Ок, увеличили сме се с 49 бройки, сравнено с преди година (включително и аз, със закъснение), ма пак нищо не е за една от най-коректните компании на бфб, хем и дивидентна, хем и постоянно растяща, и много неща. Нищо де, до месец-два ще се включат, но вече на 60+
Ако е 50, Валеркото си е жус, а над 50 си е направо бонус от черен петък
ps. Линчо мнение, заради числата от екселя ...
( и аз кат ботя, бутам понякога разни числа в екселя)
Коментар
�
Коментар