Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
"Бегай от тук бре, скъсан навлек, няма евтини акции за теб и аман от кибици - нали така се държите с тези, които не славославят съответната акция, та да те посрещна и аз така, за да има равнопоставеност. Айде, марш!"
Също те следя в други теми, не е хубаво да обиждаш хора, че били се мумифицирали. Аз също ще остарея и ще стана кожа и кости (дай боже да остарея), можеш леко да смалиш остротата.
Също Лешперко, не е ли малко обидно към труда на хората от Алтерко да постигнат нещо. Заслужават респект.
Банкерчето от Търговище, дето рита буците и чака флашка с мп3йки, може да звучи образно, но не е учтиво.
Евереста, го броя за комплимент, защото е най-високия връх на Земята.
Онзи ден гледах Пламен Бобоков в телевизора и той също е поостарял, със съжаление разбрах че е имал проблем с коляното (аз също имах), всички остаряваме и се мумифицираме.
Поздравления, че пожелаваш успех на хората в инвестициите. Все пак са заложили пари. Някой малко, някои повече.
И без това сме макс 100 човека на БФБ, избиваме се във форума, все едно има какво да делим. Все едно нещо зависи от нас, дори от мажовците не зависи, защото и те правят грешки и те мечтаят и те инвестират погрешно, прибързано и т.н. Понякога световни тенденции, пандемии и властимащи им застават на пътя. На някой ЕС не им дава да пробият до френския, немския, дори до гръцкия пазар.
Така е.
В обобщение за горния коментар, не трябва да се обиждаш, че е изтрит.
Но и на мен не ми харесват buy and HOPE коментарите, без грам аргументация в стил "ще стане, щото ни се иска" или откровения хейт.
Обосновки е хубаво да има, но и с добра обосновка всичко може да се обърка.
Коментар