Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Аз съм напред с 60% от Телелинк примерно. На 7.60 пазарувах. Че и дивидент снесе.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Още не съм я купил - до седмица трябва да се накумя и ще ти кажа в съитветната темаЗнаеш, че си казвам къде съм влязъл или излязъл и съответноте нива, както и печалба/загуба от акцията
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУспех, осло, аз още не съм решил - нека видим ценовото предложение, ситуацията към момента тогава, пък ще го мисля. Вече съм почти 25% отгоре (с дивидента) за акции, купени в началото на годината. Изключая лешперко, мисля, че няма друга ликвидна (подчертавам ликвидна) акция, която да е дала по-добър резултат за периода, да не кажем, че повечето алтернативи дори са на минус - изберете си сами коя от многото налични в разните индекси. А ги броя от началото на годината, просто защото аз съм влязъл тогава, а не за да натамънявам някакви цифри, ерго, решението ми е било, ако не най-доброто, то второто най-добро. И ще става все по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ясно бе, имах предвид общия случай на сергията, не конкретно теб и твоите позиции.
Мир спокойствие и либофНачи кефят ме модитата, велика работа са. Мир и любоФ и от мен и ега тръмплина се вмести в останалия 1% шанс за 4 More years, колкото и невероятно да е това от днешна гледна точка!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
По-престижно е да се подкрепят чуждестранни измамници и некадърници.
И там си ги има, ама % им е бая по малък ( а и съотв. регулатори не спят дълбоко)
И 2ро - по добри профити се правят и е по патриотично като си ги прибереш насам отколкото да чакаш Годо на бфб....де я се появи срамежливо на петилетка две за броени месеци, я не.
Има и 3то 4то и т.н., ама стига веч.
Успех в търговията.
Коментар
-
OK, разбрано, щом ти е краста и те сърби - няма лошо, чеши си я.
Ама за другото - не ми излизай с тия плоски псевдопатриотизми, реално на 90% подкрепяш родни измамници и некадърници.
- 1 like
Коментар
-
Но БФБ си е краста, така че трябва да подкрепяме и родното
Ама за другото - не ми излизай с тия плоски псевдопатриотизми, реално на 90% подкрепяш родни измамници и некадърници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груйче, като казваш злато налично се сещам за един друг любимец на форума, Императора.Та той също като теб държеше налично злато, защото обичал да го ближе и опитва.
Да не е и при теб такава работата
? Сега се сетих и за едно чекмедже с кюлчета
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз си имам бре - KHC купени малко над 20 кинта в доларес (основно там са вкарани), хванати почти на дъно, плюс малко RBI на 12 евраци (там имам да добавям още и малко на Дисни (това не знам кой ми ги препоръча) на 104 ли бяха в доларес - казвал съм ти, че повече от 3-5 акции никога нямам. Отделно злато (налично) и понякога си играя за ташак на разни фючърси, от които съм на 0 или лека загуба . Но БФБ си е краста, така че трябва да подкрепяме и роднотоТа той също като теб държеше налично злато, защото обичал да го ближе и опитва.
Да не е и при теб такава работата
? Сега се сетих и за едно чекмедже с кюлчета
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дядо Йоцо гледа...
Специално на теб ти се чудя, не си захлюп, отворен си към света, наскоро какво ли не направи да пускаш залози дето не можеш от БГ нормално...а си седиш в тоя борсук. Верно, не си загубил пари на фона на бфб, ама наградата за времето е пренебрежима.
Доста пропуснат профит имаш ако го погледнеш от друг ъгъл.
Който и водещ онлайн ритейлър по света да бе избрал ( кеф ти щатите, китай, немция, лат.америка дори) само за последната година 4-5 до 10пъти повече печалба би ти осигурил.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Успех, осло, аз още не съм решил - нека видим ценовото предложение, ситуацията към момента тогава, пък ще го мисля. Вече съм почти 25% отгоре (с дивидента) за акции, купени в началото на годината. Изключая лешперко, мисля, че няма друга ликвидна (подчертавам ликвидна) акция, която да е дала по-добър резултат за периода, да не кажем, че повечето алтернативи дори са на минус - изберете си сами коя от многото налични в разните индекси. А ги броя от началото на годината, просто защото аз съм влязъл тогава, а не за да натамънявам някакви цифри, ерго, решението ми е било, ако не най-доброто, то второто най-добро. И ще става все по-добреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Много си е хубаво дружеството и най-вече - много коректен мажоритар, но не е за мен на този етап. Хайде че оспамих всичко, а темата е за шпидиту. наздраве и успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРазбрах те, но в случая това няма значение - това е сделка по придобиване и може да бъде осъществена по всяко време, като това време ще е догодинаВероятно си прав, че сделката може би ще мине по данните за 2019 (а може и не, не знаем какво пише), но търговото ще е по данните за 2020 - иначе ще ги спукаме от дела, а Спиди не могат да си позволят подобно нещо, така че, ако всичко е точно и Ебитда-та отлети на 60-65 милки, то спокойно търговото ще е в диапазона 72-80 лева, както съм си го задал и аз. Гледаме мача, аз моето съм си го купил, сега мислите ми са в друга насока и към друга компания, която обмислям от известно време. Успех на всички тук
Специално на теб ти се чудя, не си захлюп, отворен си към света, наскоро какво ли не направи да пускаш залози дето не можеш от БГ нормално...а си седиш в тоя борсук. Верно, не си загубил пари на фона на бфб, ама наградата за времето е пренебрежима.
Доста пропуснат профит имаш ако го погледнеш от друг ъгъл.
Който и водещ онлайн ритейлър по света да бе избрал ( кеф ти щатите, китай, немция, лат.америка дори) само за последната година 4-5 до 10пъти повече печалба би ти осигурил.
Коментар
Коментар