IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Шеста беше.

Аз от Жабоците поизлязох отчасти - и си купих Жабешки облизвации - може да понамаля още малко - но ще си запазя: компанията е добра и вярвам: пак ще има дивиденти.
    И аз като теб съм много доволен от тях, докато не кеширах. Добра печалба изкарахме от тази позиция.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Абе Импе, жабоците си ги взехме май още 2005 г., ама не е ли време да излизаш там?
      Има хартии от които по-добре рано да се усетиш и излезеш, отколкото късно. Примери много.
      Шеста беше.

Аз от Жабоците поизлязох отчасти - и си купих Жабешки облизвации - може да понамаля още малко - но ще си запазя: компанията е добра и вярвам: пак ще има дивиденти.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А Холдинг Пътища? А Мостострой - дето акцията надхвърли 3 Б, при положение, че дружеството бе на загуба?

Седма година си купих най-ценните и секси монети - аз пък. От Шеста до Девета купувах само Жабоци на БФБ.
        Абе Импе, жабоците си ги взехме май още 2005 г., ама не е ли време да излизаш там?
        Има хартии от които по-добре рано да се усетиш и излезеш, отколкото късно. Примери много.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Защо не, някой предполагаше ли на времето трейс на 1500 !?? Нали само небето е отгоре, нека си расте ))
          А Холдинг Пътища? А Мостострой - дето акцията надхвърли 3 Б, при положение, че дружеството бе на загуба?

Седма година си купих най-ценните и секси монети - аз пък. От Шеста до Девета купувах само Жабоци на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Ееееее, чак пък цените на Оргахим от 2007 г., не де!!!
            Защо не, някой предполагаше ли на времето че трейсианците ще са в орбита от 1500лв/папир !?? Нали само небето е отгоре, нека си расте ))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
              винаги е така
              затова борсата е за смелите
              Невинаги така.

Борсата може и да е за смелите, но ного повече е за мъдрите, които притежават не безразсъдна храброст, но хладнокръвство и умеят да се учат от грешките си... още повече от грешките на другите.

Е, туканка мога да избягам със 100% плюс, но защо да правя това сега, когато като цяло борсата е на ниски нива, а Мишокът се развива добре? Бих продал няколко Мишока, само за да си купя нещо секси от Франкфурт - иначе: не, макар дивидентно вече да ми е несгодно тука.

Защо ли се сещам за Марвин - който веднъж каза: Защо да спирам точно сега, когато го мразя? Аз не мразя Мишокът, напротив - кефя се на.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Наистина картончето ме изненада положително и мен. Не очаквах такова надуване, но както казваше Батя - let the profit run, понеже имам малко останали все още, да видим, до къде ще стигне )) Не вярвам все пак да стигне цените на оргахим от 2007, но нека да се пробва )))

Ееееее, чак пък цените на Оргахим от 2007 г., не де!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                  Много еуфория и балонизация при тази позиция. Показва, пълна несъстоятелност и че нищо като урок на БФБ не се научава. Много лошо ще се падне тук от високото.
                  Наистина картончето ме изненада положително и мен. Не очаквах такова надуване, но както казваше Батя - let the profit run, понеже имам малко останали все още, да видим, до къде ще стигне )) Не вярвам все пак да стигне цените на оргахим от 2007, но нека да се пробва )))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                    винаги е така
                    +1
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Цени такива, че нито ми се бяга, нито ми се допълва.
                      винаги е така

Коментар

• Цени такива, че нито ми се бяга, нито ми се допълва.

Коментар

• към момента компанията показва добри резултати и се развива доста добре.За едни може да е балон,но според мен тук тепърва ще ставаме свидетели на ръст по позицията.Днес си добавих още 30-тина бройки,защото нищо чудно скоро време да няма предлагане на тези ценови нива
                          Не е Препоръка!!!
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            Много еуфория и балонизация при тази позиция. Показва, пълна несъстоятелност и че нищо като урок на БФБ не се научава. Много лошо ще се падне тук от високото.
                            Балони много, и винаги ще има, най-вече при НИ в България.

Коментар

• Много еуфория и балонизация при тази позиция. Показва, пълна несъстоятелност и че нищо като урок на БФБ не се научава. Много лошо ще се падне тук от високото.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Е те тия ще ви вземат хляба...

http://www.marketwatch.com/story/goo...teid=rss&rss=1

-E ти много бързаш , то е ясно че след 10/15г. всички ще дронясаме и ще си ходим с перчиците по главите , но до тогава и пара за тях от нейде ще трябва да се вади.
                                В Спидитора баницата си е на втасване все още си мисля и пипам с ръкавички за сега - и не препоръчвам другимо !

Коментар

Working...
                                X