Обикновено, като се очаква търгово не трябва ли цената да се качва? Гледам тук върви само надолу. Има ли някакъв проблем?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
С Български пощи, много ясноМоже и с Еконт, ама те пък нямат задгранични представителствителство. Е, тъпо, май ще трябва да ползват "балоняка", пък то и цените му са най-ниски - мъка, мъкааааа
https://www.facebook.com/search/grou...xXKb0wf8FHvSsc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеКой ли куриер ползват?
В пандемията купуваме лекарства за COVID от Гърция и Турция, идват по куриер
https://www.dnes.bg/koronavirus/2020...-kurier.470094Може и с Еконт, ама те пък нямат задгранични представителствителство. Е, тъпо, май ще трябва да ползват "балоняка", пък то и цените му са най-ниски - мъка, мъкааааа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кой ли куриер ползват?
В пандемията купуваме лекарства за COVID от Гърция и Турция, идват по куриер
https://www.dnes.bg/koronavirus/2020...-kurier.470094
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тва за разводняванията не го схванах. За това че имам 15 различни шита на бфб предполагам визираш. Да си бях купил MSFT преди 20 години, и без това само с техни технологии бачкам от тогава... ама де тоз акъл.Фал-старт както се казва.
Не е никак малко значението на "мартингалите" из графиката, така че, по-добре се радвай, че още си на борсатаТова е по-важното
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, от логистика разбирам (не аз, но много близък познат, на когото вярвам напълно и беше една от соновните причини да купя акции тук), както и от финанси, което не ми попречи да се набия много погрешно във фибанкасъту. А изброените фаанг са хипстърски акции и мега балоняк, който ще крашне великолепно, като единственото, което засега го спасява, е туу биг ту фейл, но има време. Успех на теб - аз съм на обратния принцип на разводняванията с по 50 акции и т.н., но всеки си знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За мен Монбат е такова
П.С. Ето, тук днес ти правят показно как със 150 акции цената пада с 5% - просто на някого му трябват 9 бона и накрая съвсем ще ги пусне на пазар, ако не му ги купи някой. Тънък пазар, братNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не искам да звучи че ви развалям рахатлъка извън суфлекса, но чисто информативно - дори там, според мен има един "минишит", който е в състояние от сегашен момент спокойно да бие шпидито
Коментар
-
Не искам да звучи че ви развалям рахатлъка извън суфлекса, но чисто информативно - дори там, според мен има един "минишит", който е в състояние от сегашен момент спокойно да бие шпидито
Моля помагайМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Не искам да звучи че ви развалям рахатлъка извън суфлекса, но чисто информативно - дори там, според мен има един "минишит", който е в състояние от сегашен момент спокойно да бие шпидитоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
По тази логика разбираш ли много от куриерски услуги и спедиция. Не само програмисти си купуват FAANGs примерно. И от радиатори, пилета, земеделска земя, хидравлични машини, азотни торове, алумин, ... нищо не разбирам... ама кво от това.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Дано само не се целиш в някоя хартия от Суфлекса, че там са от ШИТ на горе и ако уцелиш мини ШИТ трябва да черпиш.
ps. имах предвид, да донесе повече профит на артиените притежателиLast edited by precakanoto; 17.11.2020, 15:46.
- 1 like
Коментар
-
Супер, аз нищо не разбирам от телекравата, така че всичко е точно, пък и телекравата определено не е особено ликвидно, беше вътрешнярско изпълнение, за д се вземат едни пари от чужденците и т.н., ма това си е лично мнение. Пък и ти си в тези среди, така че е нормално да имаш акции в нещо, от което разбираш - на мен ми е тъмна Индия и не си бутам гагата там. Иначе всяка печалба си е печалба и толкова, има ли я, значи всичко е супер - поздравления
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Дано само не се целиш в някоя хартия от Суфлекса, че там са от ШИТ на горе и ако уцелиш мини ШИТ трябва да черпиш.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз съм напред с 60% от Телелинк примерно. На 7.60 пазарувах. Че и дивидент снесе.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар