IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
    Що стана, бре Танасе??!
    Щото учебниците с това започват—всички са оптимисти и са купили. Перспективите са невероятни. Всичко е ОК и следва...
    ще видим! Дано всичко е наред!

Коментар

• Що стана, бре Танасе??!

Коментар

• Обикновено, като се очаква търгово не трябва ли цената да се качва? Гледам тук върви само надолу. Има ли някакъв проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

С Български пощи, много ясно Може и с Еконт, ама те пък нямат задгранични представителствителство. Е, тъпо, май ще трябва да ползват "балоняка", пък то и цените му са най-ниски - мъка, мъкааааа
          тея групи много големи били, тази водещата за турция има над 50к члена, отделно има над 170к в тази за одрин

https://www.facebook.com/search/grou...xXKb0wf8FHvSsc

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
            Кой ли куриер ползват?

В пандемията купуваме лекарства за COVID от Гърция и Турция, идват по куриер

https://www.dnes.bg/koronavirus/2020...-kurier.470094
            С Български пощи, много ясно Може и с Еконт, ама те пък нямат задгранични представителствителство. Е, тъпо, май ще трябва да ползват "балоняка", пък то и цените му са най-ниски - мъка, мъкааааа
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кой ли куриер ползват?

В пандемията купуваме лекарства за COVID от Гърция и Турция, идват по куриер

https://www.dnes.bg/koronavirus/2020...-kurier.470094

Коментар

Тва за разводняванията не го схванах. За това че имам 15 различни шита на бфб предполагам визираш. Да си бях купил MSFT преди 20 години, и без това само с техни технологии бачкам от тогава... ама де тоз акъл.
                Не се упреквай много. Мой добър приятел в щатите си беше взел много перспективни акции на някаква компания за сървъри, обаче... малко преди дотком-кризата... и такова разочарование претърпя после, че не иска да сложи вече пари на борса. Фал-старт както се казва.
                Не е никак малко значението на "мартингалите" из графиката, така че, по-добре се радвай, че още си на борсата Това е по-важното

Коментар

Да, от логистика разбирам (не аз, но много близък познат, на когото вярвам напълно и беше една от соновните причини да купя акции тук), както и от финанси, което не ми попречи да се набия много погрешно във фибанкасъту. А изброените фаанг са хипстърски акции и мега балоняк, който ще крашне великолепно, като единственото, което засега го спасява, е туу биг ту фейл, но има време. Успех на теб - аз съм на обратния принцип на разводняванията с по 50 акции и т.н., но всеки си знае
                  Тва за разводняванията не го схванах. За това че имам 15 различни шита на бфб предполагам визираш. Да си бях купил MSFT преди 20 години, и без това само с техни технологии бачкам от тогава... ама де тоз акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

За мен Монбат е такова
                    А според мен - не, просто един заушав оптимист купуваше известно време, та създаде излишна еуфория, покарй която се закачи и някаква цаца за цвят. Оптимистът май поизчезна, ерго цената стрмително взе да връща назад. С провалили се мажовци като тези, и то не заради скалъпнета афера, нищо добро не чака мунбатя, еле пък да излита. Лично мнение.

П.С. Ето, тук днес ти правят показно как със 150 акции цената пада с 5% - просто на някого му трябват 9 бона и накрая съвсем ще ги пусне на пазар, ако не му ги купи някой. Тънък пазар, брат
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Не искам да звучи че ви развалям рахатлъка извън суфлекса, но чисто информативно - дори там, според мен има един "минишит", който е в състояние от сегашен момент спокойно да бие шпидито
                      За мен Монбат е такова

Коментар

Не искам да звучи че ви развалям рахатлъка извън суфлекса, но чисто информативно - дори там, според мен има един "минишит", който е в състояние от сегашен момент спокойно да бие шпидито
                        За кой мини става въпрос? ??
                        Моля помагай
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Кой? Воеводата ли?

Коментар

По тази логика разбираш ли много от куриерски услуги и спедиция. Не само програмисти си купуват FAANGs примерно. И от радиатори, пилета, земеделска земя, хидравлични машини, азотни торове, алумин, ... нищо не разбирам... ама кво от това.
                            Да, от логистика разбирам (не аз, но много близък познат, на когото вярвам напълно и беше една от соновните причини да купя акции тук), както и от финанси, което не ми попречи да се набия много погрешно във фибанкасъту. А изброените фаанг са хипстърски акции и мега балоняк, който ще крашне великолепно, като единственото, което засега го спасява, е туу биг ту фейл, но има време. Успех на теб - аз съм на обратния принцип на разводняванията с по 50 акции и т.н., но всеки си знае

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Дано само не се целиш в някоя хартия от Суфлекса, че там са от ШИТ на горе и ако уцелиш мини ШИТ трябва да черпиш.

ps. имах предвид, да донесе повече профит на артиените притежатели
                              Last edited by precakanoto; 17.11.2020, 15:46.

Коментар

Супер, аз нищо не разбирам от телекравата, така че всичко е точно, пък и телекравата определено не е особено ликвидно, беше вътрешнярско изпълнение, за д се вземат едни пари от чужденците и т.н., ма това си е лично мнение. Пък и ти си в тези среди, така че е нормално да имаш акции в нещо, от което разбираш - на мен ми е тъмна Индия и не си бутам гагата там. Иначе всяка печалба си е печалба и толкова, има ли я, значи всичко е супер - поздравления
                                По тази логика разбираш ли много от куриерски услуги и спедиция. Не само програмисти си купуват FAANGs примерно. И от радиатори, пилета, земеделска земя, хидравлични машини, азотни торове, алумин, ... нищо не разбирам... ама кво от това.

Коментар

Working...
                                X