If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....и веднага ще си отговоря: Защото купих по-могъщи и по-сгодни неща на по-добри цени.
Мога да се ядосвам само, че не купих повече, когато купих тези, дето имам - но - миналото необратимо е.
е радвам се че си успял да купиш сгодни неща....то диверсификацията винаги е полезна за намаляване на риска.....иначе аз си купих още малко тук-така да се каже за допълване на бройката(последната сделка е мое дело )....очакванията ми са за много добри резултати,които несъмнено ще рефлектират и върху цената
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
не знам какво ги коментирате тези Спииди, ама аз няколко пъти се опитах да им стана клиент и все ме отказват.... От както са станали публично дружество здраво карат през просото. Според мен куриерските услуги не са им приоритет
нещо друго им е основен бизнес мисля аз? да не е да продават акции?
скъп.евтин и т.н. всичко е субективно...ако компанията продължава да се развива по начина по който го прави към момента.....след година ще си казваш.....защо не купих на тези цени ОЩЕ.....ЗАЩО?!?
Не е Препоръка!!!
....и веднага ще си отговоря: Защото купих по-могъщи и по-сгодни неща на по-добри цени.
Мога да се ядосвам само, че не купих повече, когато купих тези, дето имам - но - миналото необратимо е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дано повишат дивидентът на около 1.2 кинта. Ама пак е скъпа тая акция вече - баси. Ако приемем - 1.20 дивидент - това е процентно съотношение: около 3.38. За сравнение - при Имотаджийското можем да предположим: 7,75, а например Allianz около да речем: 4.6. Скъп е Мишокът, готин - ама - скъп.
скъп.евтин и т.н. всичко е субективно...ако компанията продължава да се развива по начина по който го прави към момента.....след година ще си казваш.....защо не купих на тези цени ОЩЕ.....ЗАЩО?!?
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Дано повишат дивидентът на около 1.2 кинта. Ама пак е скъпа тая акция вече - баси. Ако приемем - 1.20 дивидент - това е процентно съотношение: около 3.38. За сравнение - при Имотаджийското можем да предположим: 7,75, а например Allianz около да речем: 4.6. Скъп е Мишокът, готин - ама - скъп.
...хмм... M+C помниш ли? ти май излезе на 5, а тя стана 15...
Нещата са несравними - защото там провалът дойде не от моята преценка а от мръсните машшшинации на мошшшшениците от КФН, проклетидаса. Както и да е от Втора година, докато излязох, спечелих пре-предостатъчно от Любовното послание.
Много добър ход в онези точно времена да се съсредоточиш на жабата. Бавен но славен ръст нагоре, независимо от пертурбациите на изсуления софикс ! Поздравления.
Да - бях един от малцината, които се довериха на - и не сгреших. Ного, ного коректни хора.
Вярвам, че и занапред ще заслужават нашето доверие. Хм - може би ще бъде хитроумно около дивидентът да избягам, а после пак да се върна в.
А Холдинг Пътища? А Мостострой - дето акцията надхвърли 3 Б, при положение, че дружеството бе на загуба?
Седма година си купих най-ценните и секси монети - аз пък. От Шеста до Девета купувах само Жабоци на БФБ.
Много добър ход в онези точно времена да се съсредоточиш на жабата. Бавен но славен ръст нагоре, независимо от пертурбациите на изсуления софикс ! Поздравления.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз от Жабоците поизлязох отчасти - и си купих Жабешки облизвации - може да понамаля още малко - но ще си запазя: компанията е добра и вярвам: пак ще има дивиденти.
И аз като теб съм много доволен от тях, докато не кеширах. Добра печалба изкарахме от тази позиция.
Абе Импе, жабоците си ги взехме май още 2005 г., ама не е ли време да излизаш там?
Има хартии от които по-добре рано да се усетиш и излезеш, отколкото късно. Примери много.
Шеста беше.
Аз от Жабоците поизлязох отчасти - и си купих Жабешки облизвации - може да понамаля още малко - но ще си запазя: компанията е добра и вярвам: пак ще има дивиденти.
Коментар