IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно що Елана не пуснат такава излъскана статия за нещо подценено и което не е набрало скорост Спийди би било интересно на 5 лв., на 30 лв. кой ще купува
    Bulls on BSE

Коментар

• Добре излъскан балон Класическа схема за улов на шарани! Едва ли някой сериозен инвеститор би купил на такива цени (все едно сме 2007)
      Bulls on BSE

Коментар

• Анализ на Спиди

Привет!

Един кратък анализ на резултатите Q3 2015 на Спиди в блога на ЕЛАНА Трейдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          ....и веднага ще си отговоря: Защото купих по-могъщи и по-сгодни неща на по-добри цени.

Мога да се ядосвам само, че не купих повече, когато купих тези, дето имам - но - миналото необратимо е.
          е радвам се че си успял да купиш сгодни неща....то диверсификацията винаги е полезна за намаляване на риска.....иначе аз си купих още малко тук-така да се каже за допълване на бройката(последната сделка е мое дело )....очакванията ми са за много добри резултати,които несъмнено ще рефлектират и върху цената
          Не е Препоръка!!!
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• не знам какво ги коментирате тези Спииди, ама аз няколко пъти се опитах да им стана клиент и все ме отказват.... От както са станали публично дружество здраво карат през просото. Според мен куриерските услуги не са им приоритет
            нещо друго им е основен бизнес мисля аз? да не е да продават акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              скъп.евтин и т.н. всичко е субективно...ако компанията продължава да се развива по начина по който го прави към момента.....след година ще си казваш.....защо не купих на тези цени ОЩЕ.....ЗАЩО?!?
              Не е Препоръка!!!
              ....и веднага ще си отговоря: Защото купих по-могъщи и по-сгодни неща на по-добри цени.

Мога да се ядосвам само, че не купих повече, когато купих тези, дето имам - но - миналото необратимо е.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дано повишат дивидентът на около 1.2 кинта. Ама пак е скъпа тая акция вече - баси. Ако приемем - 1.20 дивидент - това е процентно съотношение: около 3.38. За сравнение - при Имотаджийското можем да предположим: 7,75, а например Allianz около да речем: 4.6. Скъп е Мишокът, готин - ама - скъп.
                скъп.евтин и т.н. всичко е субективно...ако компанията продължава да се развива по начина по който го прави към момента.....след година ще си казваш.....защо не купих на тези цени ОЩЕ.....ЗАЩО?!?
                Не е Препоръка!!!

Коментар

• Дано повишат дивидентът на около 1.2 кинта. Ама пак е скъпа тая акция вече - баси. Ако приемем - 1.20 дивидент - това е процентно съотношение: около 3.38. За сравнение - при Имотаджийското можем да предположим: 7,75, а например Allianz около да речем: 4.6. Скъп е Мишокът, готин - ама - скъп.

Коментар

• харесват ми компании като Спиди-които се разрастват с бързи темпове и пускат дивидент
                    http://www.expert.bg/Spidi-AD-s-ryst...22-505385.html
                    Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      и трейдинга продаде на 2,2
                      Да - продадох около 20-25% от пакетът си, превъртях ги успешно през други компании и пак се върнах. Това не е извратено.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                        ...хмм... M+C помниш ли? ти май излезе на 5, а тя стана 15...
                        Нещата са несравними - защото там провалът дойде не от моята преценка а от мръсните машшшинации на мошшшшениците от КФН, проклетидаса. Както и да е от Втора година, докато излязох, спечелих пре-предостатъчно от Любовното послание.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                          и трейдинга продаде на 2,2

Коментар

Вярвам, че и занапред ще заслужават нашето доверие. Хм - може би ще бъде хитроумно около дивидентът да избягам, а после пак да се върна в.
                            Last edited by daneda121; 05.11.2015, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Много добър ход в онези точно времена да се съсредоточиш на жабата. Бавен но славен ръст нагоре, независимо от пертурбациите на изсуления софикс ! Поздравления.
                              Да - бях един от малцината, които се довериха на - и не сгреших. Ного, ного коректни хора.

Вярвам, че и занапред ще заслужават нашето доверие. Хм - може би ще бъде хитроумно около дивидентът да избягам, а после пак да се върна в.

Коментар

А Холдинг Пътища? А Мостострой - дето акцията надхвърли 3 Б, при положение, че дружеството бе на загуба?

Седма година си купих най-ценните и секси монети - аз пък. От Шеста до Девета купувах само Жабоци на БФБ.

Много добър ход в онези точно времена да се съсредоточиш на жабата. Бавен но славен ръст нагоре, независимо от пертурбациите на изсуления софикс ! Поздравления.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X