IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Т.е. ти смяташ че "Валерко" с неговия пакет ще вземе по-ниска цена, отколкото ти или аз с нашите бройки? Не го ли подценяваш леко?
    Не съм казал подобно нещо, а че дори и Валерко-то да се мине на 50 кинта, щото, както казва осло, щото нали Валерко бил много ларж и над тия неща с парите, държал си на думата и т,н, (може и да е вярно, колкото и да ми звучи антилогично за арменец), та дори и той да мине на 50 кинтам аз няма как да мина на под 60, просто няма как, совен ако Валерко не марпави някоя мега шашма в последното кю, което не го вярвам. Това е

А спекулантите, Здравко, тук сме малко, при това много малко - 431 парчета общо. Ок, увеличили сме се с 49 бройки, сравнено с преди година (включително и аз, със закъснение), ма пак нищо не е за една от най-коректните компании на бфб, хем и дивидентна, хем и постоянно растяща, и много неща. Нищо де, до месец-два ще се включат, но вече на 60+
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е колко пъти да ти отговарям, не е логично ! Моето е логично, а твоето не е !
      Колега не е лично Разликата между мен и теб е че аз приемам че пътя може да бъде "двупосочен", монетата има две страни. Истината е някъде Там Далеч съм от мисълта, че с писане на анонимни постове в малко известен форум някой от нас може да вляе на бъдещата цена на търговото. До момента Спиди са се доказали като една от малкото коректни компании на БФБ. Не случайно ги купуват Гео Пост ... до 31 януари 2021 има два месеца и 10 дни. Скоро ще разберем. Поздрави и Успех на всички спекуланти и инвеститори. Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Вън съм от над цена 42-44 преди две години някъде и не съм се връщал за 2-3%та доходност!
        Е даде чок в капиталова, но по това време вадех за тухли на първа линия https://www.google.bg/maps/@43.24761...7i16384!8i8192
        Ми не са 2-3% а цели 23%
        Разбирам те добре, защото някога и аз влязох на 19 и излязох на 40-42, защото не виждах дългосрочна перспектива но пък после като мина мъртвия период пак влязох при под 50 E една част махнах, но имам все още некви бройки, колкото да ми дават правото, да се бъзикам с артията

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

За това мога да вържа бас, че няма да е така, за офертната към шматароците като мен де, колко ще платят на Валерко не ме вълнува особено
          Варинатите са 3:
          - някой нещо знае и се е панирал лекичко, щото цената на Валерко ще е 50 кинта (примерно) - отрицателна новина
          - на някого му трябват спешно пари - тогава се продава това, по което някой може да ти поеме предлагането - положителна новина, имаме супер търсене
          - на някое фондче ръковдството е решило да ликвидира или намали съответната позиция - неутрална новина, нямаме идея колко тъпи/умни могат да са в съответния фонд

Първоначално мислех, че е уговорена сделка, но след продължаващато продаване - не съм убеден, че е така, така че избирате си едно от горните три и "вярвате" в него. Апропо, от такова изсипване на 50 кинта си купих първите бройки в началото на година и засега съм доволен. Всеки сма си решава
          Т.е. ти смяташ че "Валерко" с неговия пакет ще вземе по-ниска цена, отколкото ти или аз с нашите бройки? Не го ли подценяваш леко?

Коментар

Инта, ти имаш ли акции в "балоняка"? Че като гледам, от всичките дългосписващи, май само прецика се е "набутал" тук, всички други "играчи" ги няма по една или друга причина
            Грую не си прав, и цацата сме тук. Сигурен съм, че има немалко дребни.

Коментар

Вън съм от над цена 42-44 преди две години някъде и не съм се връщал за 2-3%та доходност!
              Е даде чок в капиталова, но по това време вадех за тухли на първа линия https://www.google.bg/maps/@43.24761...7i16384!8i8192
              Успех и да се радваш дълго време на тулата
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Инта, ти имаш ли акции в "балоняка"? Че като гледам, от всичките дългосписващи, май само прецика се е "набутал" тук, всички други "играчи" ги няма по една или друга причина

Коментар

Ти си най големият тук и никой няма право да те вини, ако си го изиграл;- УСПЕХ!
                  Дето се казва,- знаеш му и сладоста и жилото(разбирай- и върха и дъното)

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                    за мен е добър знак че около 1750 акции има в бидове до 55 лв.
                    това са 100 бона
                    ако има айсберг много повече

и пенсионери ДФ или индивидуални са готови да си вземат, ако голямата сделка мине през тях

това е сигнал че Франсетата ще вземат част от 45% а не всички
                    и за повече акции ще трябва да дадат повече
                    ако не
                    пазара ще балансира отгоре
                    над цената на сделката

ситуацията е уникална
                    нормално всеки гледа да продаде на голямата сделка
                    тук цацата се реди да отхапе от бройките в голямата сделка

ще се сетят
                    не влязат ли сега после откъде бройки за този блу чип (франсетата плюс мектупчиян плюс як сектор)?

кога ако не сега?

не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа. Имам

Ти си най големият тук и никой няма право да те вини, ако си го изиграл;- УСПЕХ!
                    Дето се казва,- знаеш му и сладоста и жилото(разбирай- и върха и дъното)

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Грух Грух, когато лъжец като тебе каже, че нещо е лъжа, аз сега как да го разбирам това?
                      Въпреки че се старая да не обръщам внимание на многоникови тролове, особено на компрометирали се такива, и макар да имам абсолютно демократични виждания за ред и законност, понякога, само понякога ми се искаше интернет да не бъде анонимен, за да ти зашия едно прекрасно дело за обида и клевета, което да ти държи влага цял живот и да си спомняш за него всеки път, когато решиш да словоблудстваш. Но пък в твоя случай определено много силно се изпълнява максимата, че интернет не си прави по-глупави, а просто ни дава възможност да покажем глупостта си на света!

П.С. Тази тема, както и форумът като цяло, ми служи за отличен барометър, за да видя къде са се нашили калинките и аз да не ходя там - като почна с Недоверие и изобщо мумифицираните, мина през старопланинските и стигна до "ракетите", като лешперко. просто гледаш количеството лайкове, което ще получи пост с преобладаващо НАЙ писание в него, съответно такъв с Балоняк. За шпидиту съм спокоен - масата "спекулантчета" с по 10К го няма, щото е "балоняк", и са се прехвърлили в "ракетите", ерго, освен голям да се пробва да съсипе позицията, ма пък веднага му се подлага я от НН, я от някой друг, цацата с по 50-100 акции я няма тук и не може да сурка цената надолу. Е, за сметка на това, като чуе цената на търговото, ще се изтрепе да се включва в пътя нагоре, като дотогава 100 пъти ще ни е "убедила", че сме се нашили в "балоняка". Манталитет!

Коментар

• за мен е добър знак че около 1750 акции има в бидове до 55 лв.
                        това са 100 бона
                        ако има айсберг много повече

и пенсионери ДФ или индивидуални са готови да си вземат, ако голямата сделка мине през тях

това е сигнал че Франсетата ще вземат част от 45% а не всички
                        и за повече акции ще трябва да дадат повече
                        ако не
                        пазара ще балансира отгоре
                        над цената на сделката

ситуацията е уникална
                        нормално всеки гледа да продаде на голямата сделка
                        тук цацата се реди да отхапе от бройките в голямата сделка

ще се сетят
                        не влязат ли сега после откъде бройки за този блу чип (франсетата плюс мектупчиян плюс як сектор)?

кога ако не сега?

не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа. Имам
                        Last edited by oslo; 19.11.2020, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Батя го остави. Разликата между твоя и моя пост е в последните две-три думи. Копирал съм те дума по дума. Дали е логично ?
                          Е колко пъти да ти отговарям, не е логично ! Моето е логично, а твоето не е !

Коментар

Eй, начи, не ми харесваш, когато в един пост имаш азбучна истина и откровена лъжа. За азбучната истина си прав, но аз съм я включил в моя вариант с малко по хард краски - някой е решил да кешира, щото си е набелязал нещо друго, а тук е на печалба. Аз съм го написал, че е на зор и вероятно е на зор, щото другото, дето си го е харесал, сега е на "промоция" и той бърза. Това е така и вероятно си прав.

За откровената лъжа обаче - не, не ме кефи - след като аз купих на 50 кинта от изсипването, артията тръгна нагоре и не е имало никакви 48 кинта, като пътят и се пресече само и единствено от мартенската лудост, когато да, слезе до такива нива (и аз пак купих). И пак малко падна - под 20%, та успях да направя едни врътки и с чезките, и с химчето междувременно и почти да покрия дивотията си във фибанкасъту. Та не, не е слизала отново под 50, след като някой изсипа с големия черпак тогава, до мартенската дивотия.

Колкото до коловоза, това сме го говорили хиляди пъти - на никого не му е приятно да гледа акция под цената, на която я е купил. Но тук и мен, като аморфния, ме боли кора, нищо че той е на 40 кинта, а аз на 50 кинта средна - все съм на печалба и на този кирлив пазар съм си ок.

П.С. А най-важното е, че има достатъчно търсене, даже предостатъчно, което говори повече от всичко - да видим как ще завърши и сесията де
                            Грух Грух, когато лъжец като тебе каже, че нещо е лъжа, аз сега как да го разбирам това?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Обаче след "изсипването" на 50, книжката слизаше епизодично и на 48...
                              Груйче. сега най-елементарният вариант е най-логичен. Кой може да е той, ако е свързан с борсата !? Печалба и пак печалба, както казал Костолани и следователно, не е необходимо да се чудим по много варианти. Някой може да е решил, че му е по-изгодно да продаде преди "сделката", която се чака от всички. По повод на "всички", Костолани имаше и друг афоризмъм, ... по-добре да го спестим.
                              Но май не е добре, че така започна да се огъва коловоза И то преди големият шпидиторски сезон, черен петък и др. алибали.
                              Eй, начи, не ми харесваш, когато в един пост имаш азбучна истина и откровена лъжа. За азбучната истина си прав, но аз съм я включил в моя вариант с малко по хард краски - някой е решил да кешира, щото си е набелязал нещо друго, а тук е на печалба. Аз съм го написал, че е на зор и вероятно е на зор, щото другото, дето си го е харесал, сега е на "промоция" и той бърза. Това е така и вероятно си прав.

За откровената лъжа обаче - не, не ме кефи - след като аз купих на 50 кинта от изсипването, артията тръгна нагоре и не е имало никакви 48 кинта, като пътят и се пресече само и единствено от мартенската лудост, когато да, слезе до такива нива (и аз пак купих). И пак малко падна - под 20%, та успях да направя едни врътки и с чезките, и с химчето междувременно и почти да покрия дивотията си във фибанкасъту. Та не, не е слизала отново под 50, след като някой изсипа с големия черпак тогава, до мартенската дивотия.

Колкото до коловоза, това сме го говорили хиляди пъти - на никого не му е приятно да гледа акция под цената, на която я е купил. Но тук и мен, като аморфния, ме боли кора, нищо че той е на 40 кинта, а аз на 50 кинта средна - все съм на печалба и на този кирлив пазар съм си ок.

П.С. А най-важното е, че има достатъчно търсене, даже предостатъчно, което говори повече от всичко - да видим как ще завърши и сесията де

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

На мен ми звучи глупаво!
                                Разпродаваш хиляди акции за да купиш после по-евтино, така ли!? И кой точно ще ти продаде на по-ниската цена?
                                Това не са филмите за Уолстрийт, това е реалността!
                                Какво толкова странно. Тук фри флоата колко е около 4-5%. Цената тук е именно за тях. Каква ще е цената на мажоритарен пакет нормално е да е по-ниска в тоя случай, защото няма как да е не е съобразена с реалността. Сега тук е цената която Пенсионните са решили да си напрвят за да техни си нужди, аз не виждам нищо общо с реалността.

Коментар

Working...
                                X