IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buluser
    Първоначално изпратено от Negramoten
    Първоначално изпратено от buluser
    ББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?
    Злато и CHF
    ... и къщата и колата ли ? ....
    Е ако си инвестирал в къщи, но ако имаш ДОМ, то не го бутай А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).

Това ми припомни:

Злато, CHF и прозиведения на изкуството

Коментар

• Първоначално изпратено от BB
      Първоначално изпратено от terza maiorna
      BB не се сърди ама тази тема е за оптимизам на БФБ
      Личното ти мнение е продиктувано от реализирани загуби
      Мислиш ли че след като явно съм единствения тук сега който позна, е не на 100% ама най-важното днес от америка, че съм на загуба?
      това вече е лошо е ще те успокоя малко ти си на загуба от Америка ние вече 2 месеца сме на загуба от БГ Ноо преди това ч година бяхме на печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
        Първоначално изпратено от BB
        Абе някой може ли даде разумно обяснение защо се появи този спад от началото на януари говорим?
        Защото иде голяма криза и рецесия. Който купува компании с П/Е над 10 просто няма да оцелее.

Не е препоръка !
        Пич колко е P/E - то на Зърнени, а ти на IPO- то ли влезе?
        В Зърнени Храни бих влязъл на 1,20. Хора не е важно само П/Е-то макар, че там е височко. Вижте П/С ... и направете сравнение с аналози.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          Не е ли оптимистично.. .ХДПАТ за левче....?
          НАЛИ ВИДЯ ДИНКО КАК СЕ ОБЪРКА И ЦЕНАТА СЕ ВЪРНА ЗА МИНУТИ

Коментар

Абе някой може ли даде разумно обяснение защо се появи този спад от началото на януари говорим?
            Защото иде голяма криза и рецесия. Който купува компании с П/Е над 10 просто няма да оцелее.

Не е препоръка !
            Пич колко е P/E - то на Зърнени, а ти на IPO- то ли влезе?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              Първоначално изпратено от BB

Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
              новината от последните секунди - СОФИКС нов таргет 450 - 500
              Определено от 2 седмици съм спрял да гледам любимия си спорт футбол - в тази тема емоциите и коментарите от 2-те страни са много по-интересни))))

в момента, в който DJ светне червено и все едно Митко Бербатов е вкарал победен гол на финала на Световното, и обратно в момента в който стане зелено - Боби Михайлов спасява втората дузпа срещу Мексико.

само не се псувайте, като вчера един специалист - какви каруцарски ги раздаваше!
              и един мармот завива шоколад

Коментар

ББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?
                Злато и CHF
                ... и къщата и колата ли ? ....

Коментар

• Сока и Сашко еднакво добре ги разбират нещата - специалисти на специалистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
                    Мислиш ли че след като явно съм единствения тук сега който позна, е не на 100% ама най-важното днес от америка, че съм на загуба?

Коментар

Злато и CHF
                      не бе купете си хотел в Слънчев Бряг хахахахаха

Коментар

Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
                        новината от последните секунди - СОФИКС нов таргет 450 - 500
                        Определено от 2 седмици съм спрял да гледам любимия си спорт футбол - в тази тема емоциите и коментарите от 2-те страни са много по-интересни))))

в момента, в който DJ светне червено и все едно Митко Бербатов е вкарал победен гол на финала на Световното, и обратно в момента в който стане зелено - Боби Михайлов спасява втората дузпа срещу Мексико.

само не се псувайте, като вчера един специалист - какви каруцарски ги раздаваше!
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
                          Не е ли оптимистично.. .ХДПАТ за левче....?

Коментар

Първоначално изпратено от trola
                            Първоначално изпратено от Negramoten
                            Знаете ли как Софикс може да се умножи по две?
                            Като девалвираме лева. 1 евро = 4 лв.
                            Еи тва неграмотните сте голяма работа от правите четири браво браво ти си Иван костов хаха
                            Стой и гледай сеира

Коментар

• BB не се сърди ама тази тема е за оптимизам на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
                                Злато и CHF

Коментар

X