Има логика, мерси!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от ИмператорътСоков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.
Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
Драги ми смехуркоРазбирам че се опитваш да се направиш на голям с месечната си заплата ама недей така самонадеяно щото ние тук не пасем трева както си мислиш.Ако ме питаш какво мисля за теб ще ти кажа:"Ти нямаш оросяване на мозъка и страдаш от раздвояване на личността" За такива като теб един приятел казваше:"Не си виновен ти от друг свят сме ние"
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ravnovesieот upъри
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ravnovesieот upъри
Коментар
-
Пичове Всички сте готини, спор няма. Старах се да не обидя никого макар да бях често нагрубен. Съжалявам за ситуацията в която се намирате и простих и прощавам за обидите по мой адрес.
Хубаво е пазара да е ЪП&ЪП евери дей
Мисля, че започнах конструктивно и добронамерено коментирането на темата за Оптимизма и Песимизма, за Алчността и Страха за Биковете и Мечките.
Но някак си не се получи разговора. Няма атмосфера нещо.
Купих си малко акции от БФБ не за печалба а от умиление и носталгия които няма да продам - ще ми бъдат просто така за спомен както се казва. Чакам разписките по DHL да си ги сложа в рамка за да ахкат хамериканците в офиса
Затова на всички които изнервих с обективността си тази вечер пожелавам УСПЕХ и нека пазара бъде какъвто вие го направите.
Нека силата бъде с вас !
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от ИмператорътСоков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
Ох, великият новоамериканец, дето с една заплата може да ни срути и борсата и икономиката !!! Ох, недей, молим ти се всички на колене !!!
Отишъл нашичкият в най-избушената държава, дето на практика е фалирала, сигурно като 90% от американците и той затънал в борчове до над шията, ама нарича хората "жалки", пък и се дуе...
Боже, колко са зле някои, боже...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
ВВ = Бибетчо Соков
Утре сигурно ще се подвизава с името Флорина.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от ravnovesieот upъри
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от robertСок на бас за 10 кутии натурален сок, че утре/ т.е днеска/ ще сме на зелено!?
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от ravnovesieПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от ravnovesieПървоначално изпратено от profixУтре ка ша литниим.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от 1antiикономиката на съвремения свят работи по конкретни правила и норми, които включват и борсови нива и коефициенти. Ако се излезе извън тях се рискува стабилността на цялата система. да смяташ, че софикс ще стане 500 е равно на твърдение, че ще фалират бакб, хима и т.н. ? Айде сега ми кажи защо? война ли е почнала в бг или какво. пълни щуротии е за мен ниво под около 1220 и то не в рамките на текущите месеци, ако някои си вярва, че иде финансова и ипотечна криза в бг през 2008 сигурно е болен политик с мераци за власт на всяка цена. айде стига глупости. сашо николов е кадърен анализатор, но прогнозата е чисто хипотетична и той самият не си вярва, че ще види такива нива, просто такива са проекциите по вълни и т.н. същото е като да сложиш 161.8 над върха - 1900 и колко беше и да кажеш това ще стане при пробив...мислете малко с главите си , ако в тях има нещо различно от злоба, завист и дребни заяждания. хубави сънищаНезнам тогава дали само Софикс ще ни притеснява... все пак носим спомена от 1997-ма ....
Коментар
Коментар