IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има логика, мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от BB
      Първоначално изпратено от Императорът
      Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
      Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
      Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
      В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Драги ми смехурко Разбирам че се опитваш да се направиш на голям с месечната си заплата ама недей така самонадеяно щото ние тук не пасем трева както си мислиш.Ако ме питаш какво мисля за теб ще ти кажа:"Ти нямаш оросяване на мозъка и страдаш от раздвояване на личността" За такива като теб един приятел казваше:"Не си виновен ти от друг свят сме ние"

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
        Първоначално изпратено от ravnovesie
        от upъри
        ъпърите ли надуха балона?
        а ти как мислиш кой щеше да има изгода от подържане на позиции и надуване на цени ако не вярваше че ще има достатъчно гадулки, на които да продава набалончени позиции. Защо сега никой не прави така. или историята със зелника в пълна сила

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          от upъри
          Сериозно питам, ценя твоето мнение.

Коментар

• Пичове Всички сте готини, спор няма. Старах се да не обидя никого макар да бях често нагрубен. Съжалявам за ситуацията в която се намирате и простих и прощавам за обидите по мой адрес.
            Хубаво е пазара да е ЪП&ЪП евери дей
            Мисля, че започнах конструктивно и добронамерено коментирането на темата за Оптимизма и Песимизма, за Алчността и Страха за Биковете и Мечките.

Но някак си не се получи разговора. Няма атмосфера нещо.
            Купих си малко акции от БФБ не за печалба а от умиление и носталгия които няма да продам - ще ми бъдат просто така за спомен както се казва. Чакам разписките по DHL да си ги сложа в рамка за да ахкат хамериканците в офиса
            Затова на всички които изнервих с обективността си тази вечер пожелавам УСПЕХ и нека пазара бъде какъвто вие го направите.

Нека силата бъде с вас !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО

Коментар

Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
              Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
              Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
              В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Ох, великият новоамериканец, дето с една заплата може да ни срути и борсата и икономиката !!! Ох, недей, молим ти се всички на колене !!!

Отишъл нашичкият в най-избушената държава, дето на практика е фалирала, сигурно като 90% от американците и той затънал в борчове до над шията, ама нарича хората "жалки", пък и се дуе...

Боже, колко са зле някои, боже...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
                Какъв олигофрен с 2 лева в джоба!? Изложи се тотално, наприказва куп глупости и накрая се опита да се направи на играч.
                ВВ = Бибетчо Соков
                Утре сигурно ще се подвизава с името Флорина.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                  от upъри

Коментар

• от upъри

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
                      Сок на бас за 10 кутии натурален сок, че утре/ т.е днеска/ ще сме на зелено!?
                      И аз давам 10 кутии, че ще сме на зелено.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
                        Сок на бас за 10 кутии натурален сок, че утре/ т.е днеска/ ще сме на зелено!?
                        И как ще ми ги пратиш до голямата ябълка?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                          Първоначално изпратено от profix
                          Утре ка ша литниим.
                          или нагоре или надолу
                          Забрави за надолу.
                          от това забравяне стигнахме до тук
                          Според теб, защо стигнахме до тук?

Коментар

• Сок на бас за 10 кутии натурален сок, че утре/ т.е днеска/ ще сме на зелено!?

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                              Утре ка ша литниим.
                              или нагоре или надолу
                              Забрави за надолу.
                              от това забравяне стигнахме до тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                                икономиката на съвремения свят работи по конкретни правила и норми, които включват и борсови нива и коефициенти. Ако се излезе извън тях се рискува стабилността на цялата система. да смяташ, че софикс ще стане 500 е равно на твърдение, че ще фалират бакб, хима и т.н. ? Айде сега ми кажи защо? война ли е почнала в бг или какво. пълни щуротии е за мен ниво под около 1220 и то не в рамките на текущите месеци, ако някои си вярва, че иде финансова и ипотечна криза в бг през 2008 сигурно е болен политик с мераци за власт на всяка цена. айде стига глупости. сашо николов е кадърен анализатор, но прогнозата е чисто хипотетична и той самият не си вярва, че ще види такива нива, просто такива са проекциите по вълни и т.н. същото е като да сложиш 161.8 над върха - 1900 и колко беше и да кажеш това ще стане при пробив...мислете малко с главите си , ако в тях има нещо различно от злоба, завист и дребни заяждания. хубави сънища
                                Има един мрачен сценарий, който е възможно да се случи Незнам тогава дали само Софикс ще ни притеснява... все пак носим спомена от 1997-ма ....

Коментар

Working...
                                X