IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
    Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
    Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
    В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
      Първоначално изпратено от profix
      Утре ка ша литниим.
      или нагоре или надолу
      Забрави за надолу.

Коментар

• Сока взе да се вкисва. Консервантите му вече не го държат.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
          Утре ка ша литниим.
          или нагоре или надолу

Коментар

• Утре ка ша литниим.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
              икономиката на съвремения свят работи по конкретни правила и норми, които включват и борсови нива и коефициенти. Ако се излезе извън тях се рискува стабилността на цялата система. да смяташ, че софикс ще стане 500 е равно на твърдение, че ще фалират бакб, хима и т.н. ? Айде сега ми кажи защо? война ли е почнала в бг или какво. пълни щуротии е за мен ниво под около 1220 и то не в рамките на текущите месеци, ако някои си вярва, че иде финансова и ипотечна криза в бг през 2008 сигурно е болен политик с мераци за власт на всяка цена. айде стига глупости. само николов е кадърен анализатор, но прогнозата е чисто хипотетична и той самият не си вярва, че ще види такива нива, просто такива са проекциите по вълни и т.н. същото е като да сложиш 161.8 над върха - 1900 и колко беше и да кажеш това ще стане при пробив...мислете малко с главите си , ако в тях има нещо различно от злоба, завист и дребни заяждания. хубави сънища

+10000000000000000000000000

Коментар

• Първоначално изпратено от BB
                Защо мислите, че чуждите банки започват сега да издават масово сертификати срещу СОФИКСА?

Разбирачи ... смех смех смех ...
                Имаше един българин който навремето беше казал "Приземяване, приземяване ... приземяване"

Умните ще предпочетат скъпия парашут пред това да се треснат в земята! И ще научат макар и добре платения житейски урок.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
                стила ти определено е съчетание от изявите на инокентий и на Петър Караиванов - а за банките - може би съм пропуснал новината - кога банките станаха няколко и кога сертификатите станаха масови - аз до сега бях чул, че банката е една и е издала 3 сертификата преди 3 месеца и още 3 преди няколко дни с така да се каже по-малък тираж?
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Сок, еднодневко, голяма част от хората, които сме тук и се опитваме да налеем малко акъл в празната ти кратуна, сме повече от 1 година на борсата и сме оцелели.
                  И само за лихви не ми говори, от които "печелиш" следствие на собствените си грешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                    Първоначално изпратено от BB
                    Утре ще излитаме.
                    Оставете еднодневките да говорят, каквото си искат.
                    Който е на кеш трепери и ръси глупости, нормално.
                    Хехехе ти си много забавен. Трепери тоя който ще загуби реално. Кеша си цъка макар и минималните лихви и е готов да захапе бика за вимето. Който има акции при падащ пазар и изпуска ден след ден момента да реализира макар и вчера минимална днеска средна загуба трепери пред утрешния АЛЕН ден.
                    Хора Вие да които не сте прочели и един учебник как се играе на борса прочетете там пише - СЛАГАЙ СТОПОВЕ!!! Така макар и на загуба ще оцелееш. Пише във ВСЕКИ учебник и че оцелява 1 на 1000 първата година. А именно този който спазва това което пише в учебниците.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

това е за Форекс бе пич , чел съм я статииката преди около 2 месеца
                    хахахахахаа беше в един вестник
                    НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
                    Това че си прочел някаква статийка в някакъв вестник те прави "просветен". И, че като кажеш думата ФОРЕКС на комшийката тя ахка ... мале мале ...
                    При мен тези не минават. Докато надуваха балона и продаваха на шараните цяла година скъпо и прескъпо акциите мислиш ли, че големите акули не са имали прогнози и анализи за тази криза. Сега оцелават тези които четат книги а не вестници, сега ще оцелее при падащия пазар 1 от 1000. А 999 ще четат пак вестниците ... ако имат стотинки да си ги купуват.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• икономиката на съвремения свят работи по конкретни правила и норми, които включват и борсови нива и коефициенти. Ако се излезе извън тях се рискува стабилността на цялата система. да смяташ, че софикс ще стане 500 е равно на твърдение, че ще фалират бакб, хима и т.н. ? Айде сега ми кажи защо? война ли е почнала в бг или какво. пълни щуротии е за мен ниво под около 1220 и то не в рамките на текущите месеци, ако някои си вярва, че иде финансова и ипотечна криза в бг през 2008 сигурно е болен политик с мераци за власт на всяка цена. айде стига глупости. сашо николов е кадърен анализатор, но прогнозата е чисто хипотетична и той самият не си вярва, че ще види такива нива, просто такива са проекциите по вълни и т.н. същото е като да сложиш 161.8 над върха - 1900 и колко беше и да кажеш това ще стане при пробив...мислете малко с главите си , ако в тях има нещо различно от злоба, завист и дребни заяждания. хубави сънища

Коментар

Утре ще излитаме.
                          Хехехе ти си много забавен. Трепери тоя който ще загуби реално. Кеша си цъка макар и минималните лихви и е готов да захапе бика за вимето. Който има акции при падащ пазар и изпуска ден след ден момента да реализира макар и вчера минимална днеска средна загуба трепери пред утрешния АЛЕН ден.
                          Хора Вие да които не сте прочели и един учебник как се играе на борса прочетете там пише - СЛАГАЙ СТОПОВЕ!!! Така макар и на загуба ще оцелееш. Пише във ВСЕКИ учебник и че оцелява 1 на 1000 първата година. А именно този който спазва това което пише в учебниците.

Еднодневко, голяма част от хората, които сме тук и се опитваме да налеем малко акъл в празната ти кратуна, сме повече от 1 година на борсата и сме оцелели.
                          И само за лихви не ми говори, от които "печелиш" следствие на собствените си грешки.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Защо мислите, че чуждите банки започват сега да издават масово сертификати срещу СОФИКСА?

Разбирачи ... смех смех смех ...
                            Имаше един българин който навремето беше казал "Приземяване, приземяване ... приземяване"

Умните ще предпочетат скъпия парашут пред това да се треснат в земята! И ще научат макар и добре платения житейски урок.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
                            Защото ги допускаме....
                            Защо не пробиват при Петрол , а напоследък и при МОНБАТ.Още две , три такива позиции и ще спреш да пишеш.....

Коментар

Утре ще излитаме.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

това е за Форекс бе пич , чел съм я статииката преди около 2 месеца
                              хахахахахаа беше в един вестник
                              НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                                Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от buluser
                                Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от buluser
                                ББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?
                                Злато и CHF
                                ... и къщата и колата ли ? ....
                                Е ако си инвестирал в къщи, но ако имаш ДОМ, то не го бутай А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).

Това ми припомни:

Злато, CHF и прозиведения на изкуството
                                Negramoten,не знаех,че освен наивен си и злобен!

пп
                                Negramoten,едно обещание от мен!След съвсем кратко време,тенденцията на БФБ ще се обърне и след всеки твой пост,независими в кой от трите форума пишеш,независимо в коя тема пишеш,та след всеки свой пост ще слагам едно коментарче и аз,за това какъв точно специалист си.

ппп
                                продължавай да злобееш

пппп
                                Предчувстваш ли утрешния зелен ден.Лошо,пак кошмари за момченцето тази нощ!
                                Че как пък ме изкара злобен? При криза, според теб, как да си защитиш спестяванията?

Пиши си каквото искаш, твоя воля, на мен не ми пречиш

А какво да му предчувствам на утрешния ден? Аз продължавам да се чудя, защо само няколко позиции дръпнаха нагоре. Ще изчакам да видя началото на февруари. За сега нямам намерение да купувам, а не забравяй, че настроението се приповдигна само за 0,68% ръст на Софикс. То преди няколко дена се вдигна с 8% от дъното, ама всички бяхме като нас*ани... сега малко се окопитихме и за 0,68% ни се зави свят...

Коментар

Working...
                                X