IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BB
    ХА сега да видим ... ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ БОРСИ ВЕЧЕ СА В ЧЕРВЕНООООООООООООООООООООООООО !!!

DJI е на МИНУС 26.50 пункта !!!

нека психолозите се произнесат на какво лъха това поведение )))
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• К'во става бе, Цофикса нали щеше да става 830.
      Ей, тия от Карол( пипона, камилата и ВВ) пак ни излъгаха.

Коментар

ХА сега да видим ... ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ БОРСИ ВЕЧЕ СА В ЧЕРВЕНООООООООООООООООООООООООО !!!

пп
        Ти за американските борси от луната ли говориш!!!!

Index Value: 12,579.15
        Trade Time: 3:28PM ET
        Change: 98.85 (0.79%)

ппп
        Не се справяш момче,ще се уволняваме

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
          Пипоня и сока - това са двете еднодневки, чиито срок изтича днес.
          Саше, стига с тия каролски номера.

Коментар

Пипоня и сока - това са двете еднодневки, чиито срок изтича днес.
            Незнам за сокове ама си приготви аспирина DJI съвсем се срина вече е МИНУС 66 пункта и като гледам какво става америка ще затвори на -1,5/-2% днеска ... а за Азия после не ми се мисли

Къде са сега оптимистите дето скачаха от кеф когато за малко светна в зелено америка преди да се потопи в кръвта на рецесията?

Коментар

Първоначално изпратено от prodigal
              Първоначално изпратено от BB
              15:45 e, DJI is back up to +0.5%

WOW INDU се срина на -1,05% дори
              хайде почивай, че почва нощната смяна , пък светът винаги го спасяват не се притеснявай
              Света винаги го спасяват при P/E = 5
              Не ме мисли, аз съм на такива позиции ДФ обаче не ги спасяват при тези нива

Коментар

• Пипоня и сока - това са двете еднодневки, чиито срок изтича днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                  Първоначално изпратено от BB

хайде почивай, че почва нощната смяна , пък светът винаги го спасяват не се притеснявай
                  Света винаги го спасяват при P/E = 5

A DJI вече се СРИНА с 40 пункта ... все едно не е имало никакво сваляне на лихвите от ФЕД. Представям си утре в азия каква кръв червена ще се лее на талази.

Коментар

Коментар

• ХА сега да видим ... ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ БОРСИ ВЕЧЕ СА В ЧЕРВЕНООООООООООООООООООООООООО !!!

Коментар

Ей, омръзна да ме употребяват като еднодневка и да ме пускат в коша. Но съдба

Коментар

• "Федералният резерв все решение за нова редукция с 0,5 процентни пункта и основната лихва вече е 3,0 на сто "

Край на мечетата по света ....
                          Поне силно се надявам да има ефект навсякъде по света, включително и на нашата борса, въпреки че чужденците си биха камшика.
                          Смятам, че е крайно време логиката и фундамента да възтержестуват на родния пазар.
                          и последно кажете кои от ликвидните компании нямат страхотни годишни резултати?

Коментар

• 15:45 e, DJI is back up to +0.5%

Коментар

• Ей, сок, омръзна ми да употребявам еднодневки и да ги пускам в коша.

Коментар

Първоначално изпратено от prodigal
                                BB, виждам, че си се регистрирал вчера и искаш да си го мериш с някой, който си драска във форум ?!

Какво очакваш да ти кажа, че съм по-богат, по красив, по широко скроен, по.. по най .. ?! Нямам нужда да се меря с тебе, ако ти искаш да се е доказваш на някой, започни със себе си или поне с някой, който познаваш добре!

Пак препоръчвам временните еднодневни печалби да не те главозамайват и да действаш умно и с подходящ хоризонт. Днес нали ги видя вълните на Софикса след 1:30
                                Видях няколко нещастни опита българските фондове да не уплашат притежателите на дялове с двуцифрени минуси за януари. Не мога да си представя какво ще стане ако народа масово се разбяга и замразят фондовете за 6 месеца. Тогава кризата ще е ... ама айде да не казвам и да викам дявола.
                                Аз притежавам реални активи и стандарта ми не зависи от тях , фондовете да се оправят

Та колко е часът при тебе ?

Коментар

Working...
                                X