If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пипоня и сока - това са двете еднодневки, чиито срок изтича днес.
Саше, стига с тия каролски номера.
Незнам за сокове ама си приготви аспирина DJI съвсем се срина вече е МИНУС 66 пункта и като гледам какво става америка ще затвори на -1,5/-2% днеска ... а за Азия после не ми се мисли
Къде са сега оптимистите дето скачаха от кеф когато за малко светна в зелено америка преди да се потопи в кръвта на рецесията?
хайде почивай, че почва нощната смяна , пък светът винаги го спасяват не се притеснявай
Света винаги го спасяват при P/E = 5
A DJI вече се СРИНА с 40 пункта ... все едно не е имало никакво сваляне на лихвите от ФЕД. Представям си утре в азия каква кръв червена ще се лее на талази.
"Федералният резерв все решение за нова редукция с 0,5 процентни пункта и основната лихва вече е 3,0 на сто "
Край на мечетата по света ....
Поне силно се надявам да има ефект навсякъде по света, включително и на нашата борса, въпреки че чужденците си биха камшика.
Смятам, че е крайно време логиката и фундамента да възтержестуват на родния пазар.
и последно кажете кои от ликвидните компании нямат страхотни годишни резултати?
BB, виждам, че си се регистрирал вчера и искаш да си го мериш с някой, който си драска във форум ?!
Какво очакваш да ти кажа, че съм по-богат, по красив, по широко скроен, по.. по най .. ?! Нямам нужда да се меря с тебе, ако ти искаш да се е доказваш на някой, започни със себе си или поне с някой, който познаваш добре!
Пак препоръчвам временните еднодневни печалби да не те главозамайват и да действаш умно и с подходящ хоризонт. Днес нали ги видя вълните на Софикса след 1:30
Видях няколко нещастни опита българските фондове да не уплашат притежателите на дялове с двуцифрени минуси за януари. Не мога да си представя какво ще стане ако народа масово се разбяга и замразят фондовете за 6 месеца. Тогава кризата ще е ... ама айде да не казвам и да викам дявола.
Аз притежавам реални активи и стандарта ми не зависи от тях , фондовете да се оправят
Коментар