IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ggg62
    Такава "грешка" системата трябва да не допуска. /вж наредбата за късите продажби/ Би трябвало да ти излезе съобщение "недостатъчна наличност". Явно той работи на друга система, която го позволява.
    Ама той е брокер бе човек...[/quote]

Не споря с теб. Не съм запознат с техническите детайли, но ако няма защита от системата, този брокер ще си прави къси продажби, когато му е кеф ще си ги закрива с покупки, когато не му е ще ги оставя и прехвърля на клиенти с цел минимизиране на загубата... абе не ми се мисли за още врътки ..... Че той и опционни стратегии може да си прави - винаги печеливши :-)[/quote]

кат не си запознат...
    земи първо се запознай ...
    някои от въпросите ще отпаднат...
    ако после още нещо те гнети ... питай..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• чакат ме да, аз ако имах възможност да продавам на късо колко пари щах да направя от октомври насам не е истина просто. Никои не е казал, че с къси само се печели и там се губи, но все пак има една допълнителна възможност за печалба.

Много хора тук ги мислех за по-интелигентни. Но щом се оставиха да ги набалбукат толкова явно съм бил в грешка.

Не е препоръка.

[quote="prodigal"][quote="Измамените Камили"]ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ. ПРОЧЕТЕ ХУБАВО СЪОБЩЕНИЕТО НА БОРСАТА.

ПРОДАЖБАТА Е НА КЪСО. ИЗРИЧНО ПИШЕ, ЧЕ БЕНЧМАРКА НЕ СА ПРИТЕЖАВАЛИ АКЦИИТЕ ДЕТО СА ПРОДАЛИ И ЗА ТОВА СА ГЛОБЕНИ СЕГА.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Първоначално изпратено от ggg62
      Първоначално изпратено от zaho
      Първоначално изпратено от Измамените Камили
      Ако някой от вас е в час щеше да прочете, че продажбата на HDPAT вчера в била на КЪСО, значи някой хора го могат другите държат дълги и губят здраво.

Да бе, как тоя пич е продал на късо???
      Посредникът не е имал налични акциите, респ. до края на сесията трябваше да бъдат закупени за да се нетира сделката, това стана на средна цена от 1236.24 лева, т.е. реализираният финансов резултат в сделките е 225.54 лева загуба на акция.

С големи букви е, това което те чака при късите

Коментар

• prodigal, само че няма логика, да е правил къса продажба за 1 ден!!! Защото най-много няколко хиляди да изкара, а риска е супер висок!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
          ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ. ПРОЧЕТЕ ХУБАВО СЪОБЩЕНИЕТО НА БОРСАТА.

ПРОДАЖБАТА Е НА КЪСО. ИЗРИЧНО ПИШЕ, ЧЕ БЕНЧМАРКА НЕ СА ПРИТЕЖАВАЛИ АКЦИИТЕ ДЕТО СА ПРОДАЛИ И ЗА ТОВА СА ГЛОБЕНИ СЕГА.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
          пич, честно не знам кой си точно - мъча да се досетя, но ти определено ще си ГЛУПАКА на деня!

първо, не са Бенчмарк продавачите и второ глобата не е за това, че брокера е продал нещо което го няма, а за няколкото опити да отмени сделките!!!!!

бягай на маслините!
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• [quote="Измамените Камили"]ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ. ПРОЧЕТЕ ХУБАВО СЪОБЩЕНИЕТО НА БОРСАТА.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

[quote="ggg62"]
            Ако някой от вас е в час щеше да прочете, че продажбата на HDPAT вчера в била на КЪСО, значи някой хора го могат другите държат дълги и губят здраво.

Посредникът не е имал налични акциите, респ. до края на сесията трябваше да бъдат закупени за да се нетира сделката, това стана на средна цена от 1236.24 лева, т.е. реализираният финансов резултат в сделките е 225.54 лева загуба на акция.

С големи букви е, това което те чака при късите

Коментар

• Такава "грешка" системата трябва да не допуска. /вж наредбата за късите продажби/ Би трябвало да ти излезе съобщение "недостатъчна наличност". Явно той работи на друга система, която го позволява.[/quote]

Ама той е брокер бе човек...[/quote]

Не споря с теб. Не съм запознат с техническите детайли, но ако няма защита от системата, този брокер ще си прави къси продажби, когато му е кеф ще си ги закрива с покупки, когато не му е ще ги оставя и прехвърля на клиенти с цел минимизиране на загубата... абе не ми се мисли за още врътки ..... Че той и опционни стратегии може да си прави - винаги печеливши :-)

Коментар

• като блокираха системите онзи ден и на мен ми се случи същото, продадоха ми двойно акциите по една позиция ...

тоест, не търсете под вола теле и стига само глупости сте писали, ами гледайте отчетите ...

бахмааму, все някви конспирации са ви в чутурите кухи ...

Коментар

• ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ. ПРОЧЕТЕ ХУБАВО СЪОБЩЕНИЕТО НА БОРСАТА.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

[quote="ggg62"][quote="zaho"]

Коментар

• Доживях клечка във фонд да дава негативна прогноза.
                    Значи или нещо наистина не е наред, или ни очаква добър растеж.
                    Нашите бабаит брокери не могат ли да проумеят, че овцата се стриже много пъти, НО ВЕДНЪЖ СЕ ДЕРЕ!
                    Не е препоръка за нищо, не нося отговорност, невинен съм, не бях аз.

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Било е ГРЕШКА, да му се не види. Колко пъти и в колко теми трябва да се напише, за да спрат тъпите въпроси?
                      Първоначално изпратено от ggg62
                      Такава "грешка" системата трябва да не допуска. /вж наредбата за късите продажби/ Би трябвало да ти излезе съобщение "недостатъчна наличност". Явно той работи на друга система, която го позволява.
                      Ама той е брокер бе човек...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Много умряла търговия.Така беше и края на април 2007 колеги

Коментар

• Да бе, как тоя пич е продал на късо???[/quote]

Било е ГРЕШКА, да му се не види. Колко пъти и в колко теми трябва да се напише, за да спрат тъпите въпроси?[/quote]

Коментар

• Грешка защото не успя да предизвика паника. Иначе ще ше да е на добра печалба и да си плати спокойно огромната глоба от 100 лева. Но важното е друго. Че инвестиционите посредници МОГАТ ДА ПРОДАВАТ НА КЪСО.

Не е препоръка.

[quote="Hakkinen"][quote="ggg62"]

Било е ГРЕШКА, да му се не види. Колко пъти и в колко теми трябва да се напише, за да спрат тъпите въпроси?

Коментар

• Камилче, закъсахте го бате

1. Рецесията се отложи
                              2. Индексите на горе
                              3. А и при отчетите един лош не ще да излезе за кадем, да отпуснете душиците.

Три дни по 7% нагоре и ще берете Вие маслини

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

X