IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
    До тъпаците които подължават да ме обиждат без основание. Да златен лев били, бях се объркал, но това не ме и интересува. Може да продават на късо в рамките на деня. И преди няколко дена когато ударихме ценовите органичения бая хора спечелиха и без да са държали акции. ха-ха-ха. Изпържиха ли ви яко а?

Ето го съобщението

Съвета на директорите на БФБ наложи парични глоби в размер на по 100 лева на брокерите на ИП „Златен Лев Брокер” ООД- Динко Геров и ТБ „Емпорики банк България” АД- Мая Петрова.

Динко Геров е глобен за заради едностранно или двустранно заявяване за поправки на грешки и несъответствия по време на сключени сделки по време на търговската сесия. Вчера брокерът допусна грешка, която струва на ИП „Златен Лев Брокери” ООД 170 хиляди лева. При отваряне на търговската сесия Динко Геров е допуснал грешка, като е продал 754 акции на „Холдинг Пътища” АД при средна цена от 1010.7 лева. Посредникът не е имал налични акциите, респ. до края на сесията трябваше да бъдат закупени за да се нетира сделката, това стана на средна цена от 1236.24 лева, т.е. реализираният финансов резултат в сделките е 225.54 лева загуба на акция. Това е поредното доказателство колко отговорна е брокерската професия. Малка грешка може доведе до големи загуби

В този случай най-вероятно е искал да купи по пазарна цена и да е объркал бай със сел, това ми звучи най-логично, най-добре е той сам да каже в какво точно се изразява грешката /не че това ще промени нещата, за съжаление/.
    казах ти бягай на маслините ти и да четеш неможеш!
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Колчо, аз щях да му го кажа по-внимателно, но смисъла е същия

ggg62, ако направи нещата, които си изброил при действащата нормативна уредба, ще си има доста ядове [/quote]

По цял свят брокерите, на които им стиска, го правят за своя сметка. Вярно, никъде не е законно, ама пуста лакомия. Трагичния край при подобни операции е 1 : 100, дотолкова, доколкото повечето клиенти не стоят постоянно пред монитора и не търгуват на дневна база.

Коментар

• Ти така и не проумя за какво е наложена глобата, нали?

А още ли си мислиш, че са глобили брокера на Бенчмарк?

Айде по-сериозно малко...

P.S. За камилите става дума...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Решенията на ФЕД се очакват утре (30.Януари) към 21:15 h българско време.

Коментар

• kamilo izmamena, tebe pyk koi te izmami ??

Коментар

• Ядове, глоба от 100 лева.

На пазари където има къси те са забранени при падащ пазар. Но в БГ тъй като няма официално може винаги. Наистина БГ е елдорадо за някой хора.

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Hakkinen
              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              кат не си запознат...
              земи първо се запознай ...
              някои от въпросите ще отпаднат...
              ако после още нещо те гнети ... питай..
              Колчо, аз щях да му го кажа по-внимателно, но смисъла е същия

ggg62, ако направи нещата, които си изброил при действащата нормативна уредба, ще си има доста ядове

Коментар

До тъпаците които подължават да ме обиждат без основание. Да златен лев били, бях се объркал, но това не ме и интересува. Може да продават на късо в рамките на деня. И преди няколко дена когато ударихме ценовите органичения бая хора спечелиха и без да са държали акции. ха-ха-ха. Изпържиха ли ви яко а?

Ето го съобщението

Съвета на директорите на БФБ наложи парични глоби в размер на по 100 лева на брокерите на ИП „Златен Лев Брокер” ООД- Динко Геров и ТБ „Емпорики банк България” АД- Мая Петрова.

Динко Геров е глобен за заради едностранно или двустранно заявяване за поправки на грешки и несъответствия по време на сключени сделки по време на търговската сесия. Вчера брокерът допусна грешка, която струва на ИП „Златен Лев Брокери” ООД 170 хиляди лева. При отваряне на търговската сесия Динко Геров е допуснал грешка, като е продал 754 акции на „Холдинг Пътища” АД при средна цена от 1010.7 лева. Посредникът не е имал налични акциите, респ. до края на сесията трябваше да бъдат закупени за да се нетира сделката, това стана на средна цена от 1236.24 лева, т.е. реализираният финансов резултат в сделките е 225.54 лева загуба на акция. Това е поредното доказателство колко отговорна е брокерската професия. Малка грешка може доведе до големи загуби

В този случай най-вероятно е искал да купи по пазарна цена и да е объркал бай със сел, това ми звучи най-логично, най-добре е той сам да каже в какво точно се изразява грешката /не че това ще промени нещата, за съжаление/.
                Ако не си разбрал, тук сме да печелим, независимо че света може да свърши всяка една секунда!!! Нещо ти тежи човече, сподели ще ти олекне виждам много злоба в теб !!!

Коментар

• Ние ли сме най големите тъпаци да го е.... :

North/Latin America
                  INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME DOW JONES INDUS. AVG 12,383.89 176.72 1.45% 01/28
                  S&P 500 INDEX 1,353.96 23.35 1.75% 01/28
                  NASDAQ COMPOSITE INDEX 2,349.91 23.71 1.02% 01/28
                  S&P/TSX COMPOSITE INDEX 12,986.90 92.07 0.71% 01/28
                  MEXICO BOLSA INDEX 27,758.93 379.01 1.38% 01/28
                  BRAZIL BOVESPA STOCK IDX 58,593.78 1,130.47 1.97% 01/28
                  More North/Latin America Indexes

Europe/Africa/Middle East
                  INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME DJ EURO STOXX 50 ? Pr 3,818.58 53.17 1.41% 06:06
                  FTSE 100 INDEX 5,883.80 94.90 1.64% 06:06
                  CAC 40 INDEX 4,930.84 82.54 1.70% 06:22
                  DAX INDEX 6,907.85 89.00 1.31% 06:07
                  IBEX 35 INDEX 13,294.80 268.10 2.06% 06:06
                  S&P/MIB INDEX 34,676.00 442.00 1.29% 06:01
                  AMSTERDAM EXCHANGES INDX 447.51 8.19 1.86% 06:22
                  OMX STOCKHOLM 30 INDEX 956.20 7.12 0.75% 06:21
                  SWISS MARKET INDEX 7,691.28 109.55 1.44% 06:22
                  More Europe/Africa/Middle East Indexes

Asia/Pacific
                  INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME NIKKEI 225 13,478.86 390.95 2.99% 02:00
                  HANG SENG INDEX 24,291.80 238.19 0.99% 03:02
                  S&P/ASX 200 INDEX 5,716.50 -143.80 -2.45% 00:47
                  More Asia/Pacific Indexes

Коментар

• [quote="Измамените Камили"]чакат ме да, аз ако имах възможност да продавам на късо колко пари щах да направя от октомври насам

Ако баба беше мъжка,щеше да има...!!!Нещастник!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      кат не си запознат...
                      земи първо се запознай ...
                      някои от въпросите ще отпаднат...
                      ако после още нещо те гнети ... питай..
                      Колчо, аз щях да му го кажа по-внимателно, но смисъла е същия

ggg62, ако направи нещата, които си изброил при действащата нормативна уредба, ще си има доста ядове
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ето го съобщението

ЕБАТИ ОЛИГОФРЕНА Е ТОЗИ

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                          Само ние и половин африка от цял свят сме на минус, какво ли означава това.
                          Че утре сме нагоре!

Какво да правим - народопсихология!!!

Коментар

• До тъпаците които подължават да ме обиждат без основание. Да златен лев били, бях се объркал, но това не ме и интересува. Може да продават на късо в рамките на деня. И преди няколко дена когато ударихме ценовите органичения бая хора спечелиха и без да са държали акции. ха-ха-ха. Изпържиха ли ви яко а?

Ето го съобщението

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                              Само ние и половин африка от цял свят сме на минус, какво ли означава това.
                              означва, че всичко е наред!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Само ние и половин африка от цял свят сме на минус, какво ли означава това.

Коментар

Working...
                                X