IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Там ще купува. А вие дръжте дългите до тогава. Ех защо и аз нямах възможност за къси. Само да ми изключат този модул портфейл в кобоса.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от Измамените Камили
    Говореше защото искаше да почне да разпродава на 2200.
    камилата ни открехна, защо Ал.Николов се е прицелил в 900, защото иска там да купува ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      Първоначално изпратено от Измамените Камили
      камилата ни открехна, защо Ал.Николов се е прицелил в 900, защото иска там да купува ;-)
      Ал.Николов винаги познава движенията... за вчера!!!

Коментар

• Не продавайте на тези нива на 129!!!Вижте ги приЕУБГ!!!

Коментар

• Абе дайте докато говорим да си вдигнем гащите, че ще настинем така.
          В целия свят само ние стоим посред зима със свалени гащи.

Коментар

• Тези манипулации ги сънувате вече 3 месеца поне. И за световния спад пак някои манипулирал. Доклада на Буш вчера не е манипулация сигурно. Или ударното сваляне на лихвите при висока инфлация. Айде не на мене тия.

Хазарта продължава. Някои си мислят, че инвестират.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Bobi75
            Понеже Камилчо е тъпичък, аз поне успях да разбера зад думите му, че тези, които го съветват, са манипулирали пазара успешно при последните падания.

Това е нещо, за което се досещахме, но сега има и доказателства.
            Камилчо, повече нищо няма да ти споделят малкия....

Коментар

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Колчо, бъркаш маржин с къси. Това са различни работи. Преди да търгуваш е образовай.

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от ggg62
                Колчо, аз щях да му го кажа по-внимателно, но смисъла е същия

ggg62, ако направи нещата, които си изброил при действащата нормативна уредба, ще си има доста ядове
                По цял свят брокерите, на които им стиска, го правят за своя сметка. Вярно, никъде не е законно, ама пуста лакомия. Трагичния край при подобни операции е 1 : 100, дотолкова, доколкото повечето клиенти не стоят постоянно пред монитора и не търгуват на дневна база.
                и тва целото коко ше рече... ???
                извиняаай за дет съм тъп.. ма нешо не можах да вдена идеята на автора... :shock:
                [/quote]

Бе кви къси ? кви маржини ?
                Вий предървихте нещо...
                кви съотношения 1:100 ???
                Начи пича е напраил техническа грешка... Голема работа... Платиха си .. Къв ве е дерта ???
                Се некой ви лъже ... Конспираций
                други тъпотий
                Ако не ви държи винтила - земете малко свеж въздух...
                ако не помага...
                ... Е те тогааа вече лошо...

... а за двайсетте години... БРАВО.. Изкарай оше дваесе...
                и да илядиш...
                ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Понеже Камилчо е тъпичък, аз поне успях да разбера зад думите му, че тези, които го съветват, са манипулирали пазара успешно при последните падания.

Това е нещо, за което се досещахме, но сега има и доказателства.
                  Камилчо, повече нищо няма да ти споделят малкия....

Коментар

златен лев. щом си мислиш че конкретния извършител е най-важен. За мен е важен самият факт, че за някои пак има врати в полето. И карол ви предупреждават напоследък ама ...

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Ти така и не проумя за какво е наложена глобата, нали?

А още ли си мислиш, че са глобили брокера на Бенчмарк?

Айде по-сериозно малко...

P.S. За камилите става дума...
                    Последно по темата. Глобата е наложена от БФБ за констатирана "системна неизправност", а именно, че са подадени заявления за поправки на грешки по сделките. Наказание за това, че е продал на късо не може да му бъде наложено от БФБ, а само от КФН. И то едва ли би било 100 лв. Хайде стига толкова...
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Очаквам последователи на 106- КАПМАНИТЕ...........хахаххаах.........:-))

А след капманите КАРОЛЦИ и т.н. . и т.н............:-))

Коментар

• и тва целото коко ше рече... ???
                        извиняаай за дет съм тъп.. ма нешо не можах да вдена идеята на автора... :shock:[/quote]

Чети Колчо, бачкай на пазарите 20 години и ще ти светне :-)

Коментар

• Колчо, бъркаш маржин с къси. Това са различни работи. Преди да търгуваш е образовай.

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Първоначално изпратено от ggg62
                          Колчо, аз щях да му го кажа по-внимателно, но смисъла е същия

ggg62, ако направи нещата, които си изброил при действащата нормативна уредба, ще си има доста ядове
                          По цял свят брокерите, на които им стиска, го правят за своя сметка. Вярно, никъде не е законно, ама пуста лакомия. Трагичния край при подобни операции е 1 : 100, дотолкова, доколкото повечето клиенти не стоят постоянно пред монитора и не търгуват на дневна база.
                          извиняаай за дет съм тъп.. ма нешо не можах да вдена идеята на автора... :shock:[/quote]

Коментар

• Изглежда, че 106 първи ще дръпнат летящото килимче из под

краката на останалите! :-)))))))))))))))

Коментар

• По цял свят брокерите, на които им стиска, го правят за своя сметка. Вярно, никъде не е законно, ама пуста лакомия. Трагичния край при подобни операции е 1 : 100, дотолкова, доколкото повечето клиенти не стоят постоянно пред монитора и не търгуват на дневна база
                              извиняаай за дет съм тъп.. ма нешо не можах да вдена идеята на автора... :shock:
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• златен лев. щом си мислиш че конкретния извършител е най-важен. За мен е важен самият факт, че за някои пак има врати в полето. И карол ви предупреждават напоследък ама ...

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Ти така и не проумя за какво е наложена глобата, нали?

А още ли си мислиш, че са глобили брокера на Бенчмарк?

Айде по-сериозно малко...

P.S. За камилите става дума...

Коментар

Working...
                                X