Първоначално изпратено от gino
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
Днес щом 130 разтовари почти 8 милиона, като СОФИКС падна само с 1,5% то положението не е чак толкова страшно...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Измамените Камиликупуват с пари назаем. После ще трябва да затварят позиции.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от ПИЧПФБК (или неин клиент) показа на всички как трябва да се действа в днешната ситуация. Яко изкупуване на МОНБАТ от 24 до 25 лв на 9000 акции.
Ако не го докажеш, мисля че хората имат правото да те обиждат! И аз съм ти приготвил една!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Измамените КамилиТам ще купува. А вие дръжте дългите до тогава. Ех защо и аз нямах възможност за къси. Само да ми изключат този модул портфейл в кобоса.
и като ти го махнат портфейла и ще можеш да продаваш ли - хехехехехе - Глупак на деня!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bani4kaSbozaHakkinen, виждам че имаш познания от закона и искам да те питам следното:
Ако направя сделки с неликвидни акции от портфейла на някой фонд, така че да му вдигна или сваля цената, примерно с 20-30%(фактически ще повиша/сваля цената на фонда с 1-2%) и междувременно купувам и продавам дялове от този фонд, така че да съм на печалба - ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е?In Goze We Trust
Коментар
� -
Hakkinen, виждам че имаш познания от закона и искам да те питам следното:
Ако направя сделки с неликвидни акции от портфейла на някой фонд, така че да му вдигна или сваля цената, примерно с 20-30%(фактически ще повиша/сваля цената на фонда с 1-2%) и междувременно купувам и продавам дялове от този фонд, така че да съм на печалба - ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е?
Коментар
� -
Така е, един инвеститор може да се обърка и следователно да си признае грешката, един лузър никога не греши!
Лузъра винаги е прав а пазара му е виновен, винаги има обяснение извън себе си за загубите си, обаче като пазара по случайност е в неговата посока това е просто логично потвърждение на инвеститорският му гений.
Коментар
�
Коментар