IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато не се е появила и флората сме на долу. Биковете искат флора.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от B.Graham
    Много фауна на борсата, много нещо ей.И всичкото фауна разбирач.

Коментар

• Много фауна на борсата, много нещо ей.И всичкото фауна разбирач.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Очаквам още много загуби сред дребните наивни риби.
        wsichki gi ochakwat, spokoino, ne si samo ti, ne samo na teb, a na wsichki im se iska da si kupqt ewtino.
        no kato gledam si dosta netyrpeliw, ili gresha

Коментар

• Никакъв бъг няма в софтуера. Това е нарочно така направено с оглед бъдещето. Има даже наредба за къси продажби и търговия на маржин. Скоро няма да ги има. Но посредниците могат да ги ползват и никои не може им каже копче на интрадей сделки. Ясно ли е. Има и много дуги хватки, но само за големите.

Очаквам още много загуби сред дребните наивни риби.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Ordinary Man
          Не мога да разбера защо се занимавате с този анимационен герой - "камиларят", явно търси ....мечка под камилата..... На много хора им объркаха сделките /на мен включително/ и явно има някакъв бъг в софтуера, щом се получават продажби без наличност на акции /т.е. своеобръзни къси продажби/, трябва да се намери някакво решение на проблема преди да стане още по-голяма кашата. Това с изключването на портфейла за един ден не помогна много....
          Що се отнася до техническите анализи от заинтересовани лица на пазара, както и периодичните безплатни "анализи" пращани от някои посредници, всеки има глава на раменете си да прецени доколко може да им се довери...

Коментар

• Първоначално изпратено от iat
            Първоначално изпратено от Negramoten
            Днес щом 130 разтовари почти 8 милиона, като СОФИКС падна само с 1,5% то положението не е чак толкова страшно...
            Защо ми се струва, че си преувеличил около 10 пъти... :-)
            То да му беше за първи път...

Коментар

• Направили Ви впечатление, че към края на сесията се прокраднаха 129?

Коментар

• Не мога да разбера защо се занимавате с този анимационен герой - "камиларят", явно търси ....мечка под камилата..... На много хора им объркаха сделките /на мен включително/ и явно има някакъв бъг в софтуера, щом се получават продажби без наличност на акции /т.е. своеобръзни къси продажби/, трябва да се намери някакво решение на проблема преди да стане още по-голяма кашата. Това с изключването на портфейла за един ден не помогна много....
                Що се отнася до техническите анализи от заинтересовани лица на пазара, както и периодичните безплатни "анализи" пращани от някои посредници, всеки има глава на раменете си да прецени доколко може да им се довери...

Коментар

• Първоначално изпратено от bani4kaSboza
                  Първоначално изпратено от gino
                  Първоначално изпратено от bani4kaSboza
                  Hakkinen, виждам че имаш познания от закона и искам да те питам следното:
                  Ако направя сделки с неликвидни акции от портфейла на някой фонд, така че да му вдигна или сваля цената, примерно с 20-30%(фактически ще повиша/сваля цената на фонда с 1-2%) и междувременно купувам и продавам дялове от този фонд, така че да съм на печалба - ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е?
                  Napalno zakonno ako ne si svarzan s fonda, ina4e conflict of interest.
                  А КФНто, да не каже че изкуствено вдигам цената?
                  Hahahaha, nikoi ne moje da ti kaje kak da si urejda6 delata, tova 4e pazara e nelikviden, ne e tvoi problem.
                  In Goze We Trust

Коментар

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
                    Защото посредникът се дразни и ще ме изключат. Те го пазят само за себе си. Само, че сега един "брокер" се оака и издаде заверата.

Скоро очаквайте да хванат някой от тиа дето купуват без да имат парите. Тогава ще осетите и другата хватка до която нямате достъп.

Не е препоръка.
                    4-и км. !

Препоръка е...

Коментар

• [quote="Измамените Камили"]Защото посредникът се дразни и ще ме изключат. Те го пазят само за себе си. Само, че сега един "брокер" се оака и издаде заверата.

. Тогава ще осетите

Кой беше тоя с О-тата!!!Неграмотник!!!

Коментар

• Защо IPO-тата са обречени?

Защо IPO-тата са обречени?
                        http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=3944

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                          Днес щом 130 разтовари почти 8 милиона, като СОФИКС падна само с 1,5% то положението не е чак толкова страшно...
                          Защо ми се струва, че си преувеличил около 10 пъти... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                            еееех, откога не съм писал

Все едно от зимен сън съм се събудил и гледам какво става.

Кеф, кеф.

Абе човека с камилите, искаш ли да ти организирам да продаваш на късо уреждам ти го завчас!
                            Един такъв отворко на Канадската борса изгуби апартамент за 500 000$ на къси продажби!!!

Коментар

• Защото посредникът се дразни и ще ме изключат. Те го пазят само за себе си. Само, че сега един "брокер" се оака и издаде заверата.

Скоро очаквайте да хванат някой от тиа дето купуват без да имат парите. Тогава ще осетите и другата хватка до която нямате достъп.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от Измамените Камили
                              Там ще купува. А вие дръжте дългите до тогава. Ех защо и аз нямах възможност за къси. Само да ми изключат този модул портфейл в кобоса.
                              преди 1 седмица като ти го бяха махнали защо не продаде?
                              и като ти го махнат портфейла и ще можеш да продаваш ли - хехехехехе - Глупак на деня!

Коментар

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
                                Тези манипулации ги сънувате вече 3 месеца поне. И за световния спад пак някои манипулирал. Доклада на Буш вчера не е манипулация сигурно. Или ударното сваляне на лихвите при висока инфлация. Айде не на мене тия.

Хазарта продължава. Някои си мислят, че инвестират.
                                така е, така е....само сън е всичко))

Добре, а как се връзва световния спад с масовото покачване на борсите по света?
                                Погледни и днес - само зелено! http://www.bloomberg.com/markets/sto...i_region2.html
                                С изключение на ....Sofx

Коментар

Working...
                                X