Първоначално изпратено от ОК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Т.е, като процент е много повече, но като абсолютна велична е доста по-малко - Дау е загубил 876 точки, а Софикс - 429 точки.!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 666666Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от 666666Ехооооо.Оптимисти :-)
И днес ще купувам ЗАГУБИ срещу ДУШИ
Знам, че много са те били като малък, че са се гаврили с теб, че си бил обект на изключително голямо сексуално насилие и перверзия, но с какво мога аз да ти помогна. А и какво ме интересуваш!?
Не съм виновен, а и не ме интересува, че в момента си без перспектива, нямаш приятели, колегите ти те унижават и ти се присмиват, жена ти пуска на други, а на всичкото отгоре нямаш акции и нямаш пари да си купиш.
Кажи ми аз какво да направя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Т.е, като процент е много повече, но като абсолютна велична е доста по-малко - Дау е загубил 876 точки, а Софикс - 429 точки.!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Т.е, като процент е много повече, но като абсолютна велична е доста по-малко - Дау е загубил 876 точки, а Софикс - 429 точки.
Коментар
-
УФ, ама сте прибързани с тези зелени борси - нали първо там трябва да позеленеят, за да се успокоят чуждоземците и тогава да почнат да връщат капитал и при нас! А това за ден ли искате да стане? Когато се задържи зеленко навън за по-дълго (седмица-две), тогава и нас ще ни огрее! А те идват с еурата си, които са равни на два пъти повече левчета, тъй че ще скочим два пъти повече! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
ОК
Точно така, държавата трябва да вземе мерки, за да не фалират спекулантите с репата. Защото те ще станат социално слаби след месец-два, а България по конституция е социална държава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Т.е, като процент е много повече, но като абсолютна велична е доста по-малко - Дау е загубил 876 точки, а Софикс - 429 точки.
Коментар
-
Така е - насрахме се. Не може в цяла европа ние и Литва да сме най-зле.
http://www.bloomberg.com/markets/sto...i_region2.html
Погледнете. За пореден ден Европа позеленява, с малки изключения. Държавите предприемат мерки, финансовите институции предприемат мерки, инвеститорите са солидарни и мислят трезво. Защото хората ясно са осъзнали, че не е в ничий интерес да се колебае пазара им.
Какво се случва при нас? Трагикомедия !
Държавата е ясно, че нищо няма да направи - пълна незаинтересованост от нейна страна. А можеби не?
Съответно разковничето е в самите нас.
Големите посредници, големите фондове с доходност от над 100% за 2007. Къде са тези пари? Алианц, които обещават пак да инвестират изтеглените пари, а в същност ги държат в ДЦК - какво чакат? Всеки си чеше т...ките и пише коментари по форумите- дребни манипулацийки. Големите клатят лодката и ни лъжат, че има вълнение
Докато не се налеят пари в тази ми ти борса няма да тръгнем нагоре.
Преписвахме събитията на USA, на Китай, на Европа. Българите сме много добри в прехвърлянето на вината. Обаче се въртим в един омагьосан кръг. И с всеки изминал ден въртене и вайкане и държане на ценните парици под дюшеците, чакайки сигурен сигнал, че нещата се оправят, с всеки такъв ден чуждите инвеститори се разколебеват и се пренасочват. И най-странното е, че някой продължава да продава на невероятно ниски нива, на обидно ниски нива. Кучето си лае и кервана си върви, времето си лети.OPM - Other People's Money
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Коментар
-
Ами ако дау джоунс се срине с 2000 пункта може да закрием направо Софикс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusАмериканския Dow Jones отстъпва с 6.6% от началото на годината, а българския Софикс с 24 %, е някой да ми обясни кой ще излиза в рецесия все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 666666Май ти си глътнал бастуна и гледаш тъпо че си дълъг.Ама така се расте - първо детска градина,после училище и накрая при батковците които отдавна са разпродали и се кефят че има балъци като теб))
Не си намираш дребни душици за пазар ли))
Продигал, кога е срещата на Големите в Европа?)
Коментар
Коментар