IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ATILA написа:
    Брей, днес много наплашени кобоси!

143 имат най-много клиенти на COBOS. Сигурно всички са получили мейли с техническия анализ на Ал. Николов
    Друго обяснение няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от YamiYami
      Др.... ми на о...я р...а.
      СОФИКС 500 до месец, това е фундамента.
      Или 200?
      НЕ Е ПРЕПОРЪКА.
      Давай по активно че и аз чакам някой уплашен да си купя по-евтинко.Навсякъде имам капанчета ама никой не пуска.Недей си чопли носа ами по -сериозно с писането та току-виж някой ти се вържи и го удушим

Коментар

• Ние сме най-съвестните сред американците и чакаме решенията на FED.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
          Брей, днес много наплашени кобоси!
          143 имат най-много клиенти на COBOS. Сигурно всички са получили мейли с техническия анализ на Ал. Николов
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
            http://www.investor.bg/?id=59609

Амбро е затворила сертификатите още преди 22 март, повече от добра новина, това показва защо Булбанк толкова продаваше напоследък. Вече мисля няма какво да ни спре нагоре. След Америка и Азия мисля е наш ред.
            130 са пак отдясно, правят каквото могат. Ама без досегашните големи изсипвания.

Коментар

• В момента се наблюдава явлението -гърмяни зайци в люцерна се ослушват.
              В такива случаи настъпват 2 вида трансформации, или в стадо от овце, или в стадо от бикове.
              Първата я изключвам, така че остава втората.
              Успех на оптимистите.

Коментар

• Брей, днес много наплашени кобоси!

Коментар

• Цените замръзнаха, чакаме отчетите и да видим в коя посока ще тръгнем?????

Коментар

• Пак вял старт на тъговията?
                    Тази седмица се очкава и заседанието на FED, където е вероятно ощ едно намаление на ливите, поне с 0.25%, а възможно с 0.50%.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=59609

Амбро е затворила сертификатите още преди 22 март, повече от добра новина, това показва защо Булбанк толкова продаваше напоследък. Вече мисля няма какво да ни спре нагоре. След Америка и Азия мисля е наш ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                        Първоначално изпратено от kork
                        Първоначално изпратено от Bouns
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Избори идват в Америката, това е най-важното................:-))))))))))))))))
                        Пепи,то че е важно,важно е.Но за тези които не са се замислили досега,нека им помогна да го направят:
                        1)Колко струват кампаниите на кандидат президентите на САЩ?
                        2)Кой финасира същите тези кампании?

Ако направим едно съвсем хипотетично допускане,че голяма част от тази средства се осигуряват от листнати на борсите в Щатите компании,то вероятно ще стигнем и до един интересен извод!
                        А именно....

Е,не е никак сложно,вероятно 99% ще се досетят и сами за какво става въпрос.
                        Та за Щатите да не се притесняваме,там икономиката, дори при всички тези мрачни статии и апокалиптични прогнози се развива доста добре.

пс
                        А и вероятно много хора знаят какво правят Щатите в случай на опасение от рецесия.И въобще не говоря за сваляне на лихви и т.н..говоря за друг техен прийом,прийом работещ 100% безотказно.
                        Та там нещата са ок,и тук са ок.Който не го вижда,пак казвам,трабвя да отиде до близък магазин и да си купи един телескоп.Вероятно така ще му е много по-ясно.
                        Изкопаемо, явно дори политикономията си чел през пръсти - капитализма се развива циклично това е неизбежно. Дали ти харесва или ти се вярва - това е факт. Опасенията от рецесия свършват тогава когато рецесията свърши и дойде подема............
                        Причината капитализма да е най-добрия строй в момента е точно, че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говориш са най-конкурентоспособни.
                        Прибирай се в нафталина и си дочети малко, знам че е кофти. Вземи си ти телескоп или лупа да се пощиш в тъмнината в която живееш
                        Боунс,кажи ми сега с какво съм заслужил твоето височайшо внимание.
                        Ако направя разбор на писанията ти,вероятно на всяко 10-то мнение ме споменаваш.Няма нужда толкова да мислиш за мен.Аз не мисля за теб и не се сещам въобще за твоята харизматична личност.Повярвай ми,чувствам се добре.Живей си живота и не се занимавай с неща от които очевидно не разбираш.

Сега по същество.
                        Къде съм казал,че капитализма не се развива циклично.Моля за цитат.
                        Кой твърди обратното на това,че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говоря/за кой компании всъщност говоря/ са най-конкурентоспособни.Моля за цитат.

И най важното,къде въобще видя противоречие между това което си написал с цитираното от теб мое писание.
                        Моля за цитат.

Вероятно въобще не си разбрал какво исках да кажа с поста който ти цитираш.Поне си признай,че не си разбрал,така ще е много по- разбираема позицията ти.

пс
                        изкопаемо можеш да казваш на гаджето си/независимо от кой пол/,но аз нямам влечение към теб или към представители на твоя пол и затова ако обичаш,не ме наричай така.

Март наближава,очаквам да видя с нетърпение как в Изток цените от началото на годината до сега с спаднали с поне 30%.
                        Защото нали знаеш,ако не е така,трабвя да си изпълниш обещанието,да спреш да пишеш във форума
                        Глупако, върни се в моите постове от есента и погледни прогнозите ми - малко по-различно е спада започва март, но се съсредоточи около това кога достига 25-30%.......
                        Ти сам каза че жена ти ти вика T-rex, защото много рядко .....
                        Както писах и във поста рецесията свършва когато започне подема, има едно т.нар. оживление през него никой още не смее да се радва както правиш ти пиле. А който се съмнява че има рецесия в САЩ, може просто да се поинтересува колко съкратени има през последните 3 мес. и колко новоназначени!!!!!!!!

П.С. - есента когато кеширах, знаеш ли колко чели-недочели като тебе им беше смешно как така рецесия във водещите икономики ще повлияе на БФБ? Сега като се виждаме на тях им се реве, а на мене даже не ми е смешно, софикс докато стигне 1800 - доста вода има да изтече....
                        Bounsi- ne misleh 4e si padnal tolkova nisko da se
                        zajajda6 na li4na osnova.
                        Bravo na tebe 4e si prodal esenta.
                        ako tova 6te te napravi 6tasliv- vsi4ki ti se vuzhi6tavame.:-)

Коментар

• Малко са продавачите днес. 70/30

Коментар

• От Дневник:

"Кредитирането в еврозоната през миналата година е растяло с най-бързите си темпове от приемането на еврото като официална валута, показват данните на Европейската централна банка (ЕЦБ). Кредитирането към нефинансовите корпорации е нараснало с 14.4% през декември, като се ускорява спрямо реализираните 14% ръст през ноември. Това е най-бързото покачване от 1999 г. насам. Данните показват изключително висока икономическа активност в 15-те страни - членки на еврозоната, а по-голяма част от бизнеса не е усетила почти никакъв негативен ефект от трусовете по международните финансови пазари.

Информацията напълно оборва и резултатите от проведеното по-рано този месец проучване на ЕЦБ, което показа значително свиване в кредитирането за последното тримесечие на миналата година. Обяснението според специалисти е, че наистина има затягане на кредитните условия, но то е изключително леко. Още повече че преди това отпускането на заеми е ставало прекалено лесно."

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                              Първоначално изпратено от Bouns
                              Първоначално изпратено от Пепи
                              Избори идват в Америката, това е най-важното................:-))))))))))))))))
                              Пепи,то че е важно,важно е.Но за тези които не са се замислили досега,нека им помогна да го направят:
                              1)Колко струват кампаниите на кандидат президентите на САЩ?
                              2)Кой финасира същите тези кампании?

Ако направим едно съвсем хипотетично допускане,че голяма част от тази средства се осигуряват от листнати на борсите в Щатите компании,то вероятно ще стигнем и до един интересен извод!
                              А именно....

Е,не е никак сложно,вероятно 99% ще се досетят и сами за какво става въпрос.
                              Та за Щатите да не се притесняваме,там икономиката, дори при всички тези мрачни статии и апокалиптични прогнози се развива доста добре.

пс
                              А и вероятно много хора знаят какво правят Щатите в случай на опасение от рецесия.И въобще не говоря за сваляне на лихви и т.н..говоря за друг техен прийом,прийом работещ 100% безотказно.
                              Та там нещата са ок,и тук са ок.Който не го вижда,пак казвам,трабвя да отиде до близък магазин и да си купи един телескоп.Вероятно така ще му е много по-ясно.
                              Изкопаемо, явно дори политикономията си чел през пръсти - капитализма се развива циклично това е неизбежно. Дали ти харесва или ти се вярва - това е факт. Опасенията от рецесия свършват тогава когато рецесията свърши и дойде подема............
                              Причината капитализма да е най-добрия строй в момента е точно, че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говориш са най-конкурентоспособни.
                              Прибирай се в нафталина и си дочети малко, знам че е кофти. Вземи си ти телескоп или лупа да се пощиш в тъмнината в която живееш
                              Боунс,кажи ми сега с какво съм заслужил твоето височайшо внимание.
                              Ако направя разбор на писанията ти,вероятно на всяко 10-то мнение ме споменаваш.Няма нужда толкова да мислиш за мен.Аз не мисля за теб и не се сещам въобще за твоята харизматична личност.Повярвай ми,чувствам се добре.Живей си живота и не се занимавай с неща от които очевидно не разбираш.

Сега по същество.
                              Къде съм казал,че капитализма не се развива циклично.Моля за цитат.
                              Кой твърди обратното на това,че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говоря/за кой компании всъщност говоря/ са най-конкурентоспособни.Моля за цитат.

И най важното,къде въобще видя противоречие между това което си написал с цитираното от теб мое писание.
                              Моля за цитат.

Вероятно въобще не си разбрал какво исках да кажа с поста който ти цитираш.Поне си признай,че не си разбрал,така ще е много по- разбираема позицията ти.

пс
                              изкопаемо можеш да казваш на гаджето си/независимо от кой пол/,но аз нямам влечение към теб или към представители на твоя пол и затова ако обичаш,не ме наричай така.

Март наближава,очаквам да видя с нетърпение как в Изток цените от началото на годината до сега с спаднали с поне 30%.
                              Защото нали знаеш,ако не е така,трабвя да си изпълниш обещанието,да спреш да пишеш във форума
                              Глупако, върни се в моите постове от есента и погледни прогнозите ми - малко по-различно е спада започва март, но се съсредоточи около това кога достига 25-30%.......
                              Ти сам каза че жена ти ти вика T-rex, защото много рядко .....
                              Както писах и във поста рецесията свършва когато започне подема, има едно т.нар. оживление през него никой още не смее да се радва както правиш ти пиле. А който се съмнява че има рецесия в САЩ, може просто да се поинтересува колко съкратени има през последните 3 мес. и колко новоназначени!!!!!!!!

П.С. - есента когато кеширах, знаеш ли колко чели-недочели като тебе им беше смешно как така рецесия във водещите икономики ще повлияе на БФБ? Сега като се виждаме на тях им се реве, а на мене даже не ми е смешно, софикс докато стигне 1800 - доста вода има да изтече....

Коментар

• Така разбудихте мечките, че днес здраво ще ни газят. Само пожалете новите участници на на борсата, че няма да им издържат нервите от това дето продължава.
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X