IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от оптимистка
    BB,верно ли пишеш от Ню-Йорк.Ех,ако беше някоя дребна душичка бих те разбрала,но да отидеш до там и да си останеш с такова провинциално мислене,жалко

пп
    Това за за заплатата ти и за срутването с нея на 20 позиции може да е вярно само ако срутиш тези позиции коити и без това не се търгуват и са си срутени по принцип.И ако си мислиш,че тук,на БФБ доста хора не изкарват в пъти повече от теб значи не живееш в Ню-Йорк,ами някъде в дърти саут(щом си в САЩ,то ти трябва да знаеш какво значи това),където дори не можеш да си купиш една диня.(Хайде сега като си в САЩ,и по-точно в Ню-Йорк,кажи ми колко струва едно диня в близкия супермаркет в Манхатън?)
    ппп
    Дай координати да ти пишем едно колективно съобщение към края на годината.С благодарност! От всички които не сме те послушали!Може и едно посещение да ти направим.Малко преди коледа имам пътуване натам,може и лично да ти предам съобщението!!!
    Надушвам заплаха. Незнам дали инвестора толерира заплахите във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от BB
      Мда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.

Remember ... I'll be back ... Hope u ll be there 2 survive ...
      Господи помилуй ги! И те са твои чада!

Коментар

• Мда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.

Remember ... I'll be back ... Hope u ll be there 2 survive ...

Коментар

• BB,верно ли пишеш от Ню-Йорк.Ех,ако беше някоя дребна душичка бих те разбрала,но да отидеш до там и да си останеш с такова провинциално мислене,жалко

пп
          Това за за заплатата ти и за срутването с нея на 20 позиции може да е вярно само ако срутиш тези позиции коити и без това не се търгуват и са си срутени по принцип.И ако си мислиш,че тук,на БФБ доста хора не изкарват в пъти повече от теб значи не живееш в Ню-Йорк,ами някъде в дърти саут(щом си в САЩ,то ти трябва да знаеш какво значи това),където дори не можеш да си купиш една диня.(Хайде сега като си в САЩ,и по-точно в Ню-Йорк,кажи ми колко струва едно диня в близкия супермаркет в Манхатън?)
          ппп
          Дай координати да ти пишем едно колективно съобщение към края на годината.С благодарност! От всички които не сме те послушали!Може и едно посещение да ти направим.Малко преди коледа имам пътуване натам,може и лично да ти предам съобщението!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
            Защо всички миячи на чинии в чужбина се имат за финансови гении.
            Много странно.
            Отговорна професия просто! Грижа за хигиената на тези, които си плащат и оттам заслужено самочуствие.

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
              Соков - нищо лично, но самото ти присъствие в страна, която е 9 000 000 000 000 вътре и е на път да се превърне в бананова република, просто не ти дава право да се държиш високомерно до такава фантастична степен. С изказването ти, което цитирах, ти едва ли не се приравняваш с чичо Уорън...
              Извинен си, но не очаквай някой да продължи да те приема насериозно след тия изхвърляния.
              Той утре ще е с нов ник. Хитрец е той.
              Прочети ми какво съм написал за нефта и еврото малко по надолу и ще разбереш какво мисля за САЩ. Това че започва криза не означава че някой няма да спечелим много. Печели се при тренд - нагоре или надолу smart money do not cares?!? Важното е да има тренд.

Коментар

• Бебчо, ти уби всичко детско в мен :-(
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                  Първоначално изпратено от profix
                  Първоначално изпратено от ravnovesie
                  Първоначално изпратено от profix
                  Утре ка ша литниим.
                  или нагоре или надолу
                  Забрави за надолу.
                  от това забравяне стигнахме до тук
                  До тук добрите новини бяха само поводи за нови продажби. За да литнем, трябва гориво, в случая пари, а такива за момента липсват. Дано се покажат вече. Надявам се на оптимизъм, но не очаквам чудеса. Пък и все пак да не забравяме, че е края на месеца.

Иначе - търсим равновесна точка. Пари ще започнат да влизат, когато има спокойствие. Така че .. умната и хубав ден утре !

Коментар

Първоначално изпратено от BB
                    Пичове Всички сте готини, спор няма. Старах се да не обидя никого макар да бях често нагрубен. Съжалявам за ситуацията в която се намирате и простих и прощавам за обидите по мой адрес.
                    Хубаво е пазара да е ЪП&ЪП евери дей
                    Мисля, че започнах конструктивно и добронамерено коментирането на темата за Оптимизма и Песимизма, за Алчността и Страха за Биковете и Мечките.

Но някак си не се получи разговора. Няма атмосфера нещо.
                    Купих си малко акции от БФБ не за печалба а от умиление и носталгия които няма да продам - ще ми бъдат просто така за спомен както се казва. Чакам разписките по DHL да си ги сложа в рамка за да ахкат хамериканците в офиса
                    Затова на всички които изнервих с обективността си тази вечер пожелавам УСПЕХ и нека пазара бъде какъвто вие го направите.

Нека силата бъде с вас !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО
                    Най-после се саморазкри. Живеещ в центъра на кризата, потънал в кредити и завиждащ на нашия оптимизъм.
                    Колко жалко.
                    Криза е ... тежко тежко вино дайте. Нашия хеджфонд е само с 300% профит за 2007-а. Сраммм януари сме само на 20% профит ...

Ама като кажа има и в БГ борса с капитализация 25-30 милиарда лева викат ахааа само 15 пъти е по малка от MSFT/500 Mлрд лв./ браво браво и се усмихват по американски ...
                    http://finance.google.com/finance?q=msft

Microsoft Corporation (Public, NASDAQ:MSFT) - Add to Portfolio - Discuss MSFT Find more results for msft

32.20
                    -0.40 (-1.23%)
                    Jan 30 - Close Open: 32.58 Mkt Cap: 299.68B P/E: 18.32 Dividend: 0.11
                    High: 32.80 52Wk High: 37.50 F P/E: 17.78 Yield: 1.37
                    Low: 32.05 52Wk Low: 26.60 Beta: 0.86 Shares: 9.31B
                    Vol: 106.11M Avg Vol: 76.21M EPS: 1.76 Inst. Own: 59%
                    After Hours: 32.03 -0.17 (-0.53%) - Jan 30, 5:28PM ET

Коментар

• Защо всички миячи на чинии в чужбина се имат за финансови гении.
                      Много странно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Соков - нищо лично, но самото ти присъствие в страна, която е 9 000 000 000 000 вътре и е на път да се превърне в бананова република, просто не ти дава право да се държиш високомерно до такава фантастична степен. С изказването ти, което цитирах, ти едва ли не се приравняваш с чичо Уорън...
                        Извинен си, но не очаквай някой да продължи да те приема насериозно след тия изхвърляния.
                        Той утре ще е с нов ник. Хитрец е той.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                          Първоначално изпратено от BB
                          Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
                          Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
                          Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
                          В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Драги ми смехурко Разбирам че се опитваш да се направиш на голям с месечната си заплата ама недей така самонадеяно щото ние тук не пасем трева както си мислиш.Ако ме питаш какво мисля за теб ще ти кажа:"Ти нямаш оросяване на мозъка и страдаш от раздвояване на личността" За такива като теб един приятел казваше:"Не си виновен ти от друг свят сме ние"

Не си прав! Вероятно незнаеш ,че вдигнаха заплатите на кухненските работници отдалечени на повече от 15,000км. от мама и тате

Коментар

Пичове Всички сте готини, спор няма. Старах се да не обидя никого макар да бях често нагрубен. Съжалявам за ситуацията в която се намирате и простих и прощавам за обидите по мой адрес.
                            Хубаво е пазара да е ЪП&ЪП евери дей
                            Мисля, че започнах конструктивно и добронамерено коментирането на темата за Оптимизма и Песимизма, за Алчността и Страха за Биковете и Мечките.

Но някак си не се получи разговора. Няма атмосфера нещо.
                            Купих си малко акции от БФБ не за печалба а от умиление и носталгия които няма да продам - ще ми бъдат просто така за спомен както се казва. Чакам разписките по DHL да си ги сложа в рамка за да ахкат хамериканците в офиса
                            Затова на всички които изнервих с обективността си тази вечер пожелавам УСПЕХ и нека пазара бъде какъвто вие го направите.

Нека силата бъде с вас !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПРИЯТЕЛСТВО
                            Най-после се саморазкри. Живеещ в центъра на кризата, потънал в кредити и завиждащ на нашия оптимизъм.
                            Колко жалко.

Коментар

• Соков - нищо лично, но самото ти присъствие в страна, която е 9 000 000 000 000 вътре и е на път да се превърне в бананова република, просто не ти дава право да се държиш високомерно до такава фантастична степен. С изказването ти, което цитирах, ти едва ли не се приравняваш с чичо Уорън...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Соков - нека растежът на моите дружества все така в пъти да превъзхожда растежът на Българската икономика (най-бързо растящата в Европа), пък ти си пиши каквото искаш. И още 318 като тебе да се клонират туканка - голямо важно - тъкмо ще се смея повече.
                                Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
                                Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
                                В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
                                По-голяма глупост не бях чувал, абе пич ти уби всичко в борсата. Тъй като е последния ден на месеца предлагам да те изберем за БИСЕР НА МЕСЕЦА.

Коментар

Working...
                                X