Първоначално изпратено от Mr.Profit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BBАйде народе, отивам да закуся че мина 6 часа.
Беше ми драго. На всички яки дупета беше ми забавно и не забравяйте утре да купувате на МАКС. На всички новаци мислете му че старите кокали тука ви омайват и се чудят как да ви вземат паричките май.
На СОФИКСА ако удари тази година 800 аз черпя
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
лека вечер и до нови срещиДобър опит но поне да си беше написал домашното като хората.
В Ню Йорк минава 18.00 следобед, а не 6:00 сутринта. Другия път се постарай повече
За пореден казвам, че много хора се опитват и успяват да манипулират чуждото мнение. Винаги се доверявайте преди всичко на себе си!
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от YamiYamiДр.... ми на о...я р...а.
СОФИКС 500 до месец, това е фундамента.
Или 200?
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.Първоначално изпратено от BB
Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !)))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBАйде народе, отивам да закуся че мина 6 часа.
Беше ми драго. На всички яки дупета беше ми забавно и не забравяйте утре да купувате на МАКС. На всички новаци мислете му че старите кокали тука ви омайват и се чудят как да ви вземат паричките май.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
лека вечер и до нови срещи
Знаеш, че ще ти се размине черпенето.
Коментар
-
Айде народе, отивам да закуся че мина 6 часа.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
лека вечер и до нови срещи
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от profixТо и ти не си много с акъла си, ама както и да е.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от profixТо и ти не си много с акъла си, ама както и да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от BBМда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.
Remember ... I'll be back ... Hope u ll be there 2 survive ...
Чудя ти се на акъла, как не можа да проумееш, че България и Щатите са две различни бири. Заради такива като тебе положението там е толкова зле.
Като имате такива яки дупета утре купувайте със +30% вдруги ден пак сложете купува с нови +30% и си оправете софикса. Ама нямате дупета нямате и пари това е истината. Чакате парите на другите както един от вас по надолу се изказа ... Парите ги няма а? А умните пари чакат СОФИКСА на 800 защото са оцеляли 100 години ще оцелеят пак. Жалко за дребните начинаещи спекуланти които слушат "опитните" невидели истинска криза и стискат докато кредиторите ги подгонят. Нали знаете рефрена на наркомана - УТРЕ.
Не е препоръка ...
Wow man, как е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от BBМда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.
Чудя ти се на акъла, как не можа да проумееш, че България и Щатите са две различни бири. Заради такива като тебе положението там е толкова зле.
А след време ти ще си виновен и за глобалното затопляне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от BBМда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.
Като имате такива яки дупета утре купувайте със +30% вдруги ден пак сложете купува с нови +30% и си оправете софикса. Ама нямате дупета нямате и пари това е истината. Чакате парите на другите както един от вас по надолу се изказа ... Парите ги няма а? А умните пари чакат СОФИКСА на 800 защото са оцеляли 100 години ще оцелеят пак. Жалко за дребните начинаещи спекуланти които слушат "опитните" невидели истинска криза и стискат докато кредиторите ги подгонят. Нали знаете рефрена на наркомана - УТРЕ.
Не е препоръка ...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от BBМда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.
А след време ти ще си виновен и за глобалното затопляне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBМда аз казвам кефиш ме, то казва "Каф си ти бе". Типично по български.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от profixПървоначално изпратено от ИмператорътСоков - нищо лично, но самото ти присъствие в страна, която е 9 000 000 000 000 вътре и е на път да се превърне в бананова република, просто не ти дава право да се държиш високомерно до такава фантастична степен. С изказването ти, което цитирах, ти едва ли не се приравняваш с чичо Уорън...
Извинен си, но не очаквай някой да продължи да те приема насериозно след тия изхвърляния.
Човече успокой се разбирам че си изгубил пари и си в паника,но недей да погребваш целия свят.Спокойно приятел пий едно уиски и не му мисли много че иначе може да се докараш до свободно падане от някой небостъргач
Коментар
Коментар