Първоначално изпратено от buluser
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от don emilioBB написа:
"Незнам за сокове ама си приготви аспирина DJI съвсем се срина вече е МИНУС 66 пункта и като гледам какво става америка ще затвори на -1,5/-2% днеска ... а за Азия после не ми се мисли"
.......
"RAZBIRA4" A ????? "RAZBIRA4"....POZNA EI .....NAPRAVO na -2 %zatvori DOW
"RAZBIRA4" EI....."RAZBIRA4'
Е не познах на 100%така е
DJI -0,3%
INDU -1,05%
Ама съм много по близо до това от зелените наперени възгласи тука.
I DO SOFIX 800......
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от NegramotenЗнаете ли как Софикс може да се умножи по две?
Като девалвираме лева. 1 евро = 4 лв.от правите четири браво браво ти си Иван костов хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioBB написа:
"Незнам за сокове ама си приготви аспирина DJI съвсем се срина вече е МИНУС 66 пункта и като гледам какво става америка ще затвори на -1,5/-2% днеска ... а за Азия после не ми се мисли"
.......
"RAZBIRA4" EI....."RAZBIRA4'така е
DJI -0,3%
INDU -1,05%
Ама съм много по близо до това от зелените наперени възгласи тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от profixСамо слушайте, какви глупости говорят двете еднодневки.
Алооо, каролците, за България говорим.
Ебати и тиквите.
Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !Май сте на трета фаза де
Лека от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от buluser...абе к'во ПЕ 10, бе ... направо ще се замерваме с ДМА-та...
ББ, почна ли рецесията? ...
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
Ей, палаво добиче си ти.
А пипоня е Сашко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от buluser...абе к'во ПЕ 10, бе ... направо ще се замерваме с ДМА-та...
ББ, почна ли рецесията? ...
a HDPAT ще стане ли по левче акцията ххихихих
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от profixСамо слушайте, какви глупости говорят двете еднодневки.
Ебати и тиквите.
Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
Ето пък какво ще ти напиша аз
Очакванията на мениджърите:
В промишлеността и търговията на дребно цените ще растат
29 януари, 18:51 Очакванията на част от мениджърите в промишлеността и търговията на дребно е продажните цени да са увеличат през следващите няколко месеца. Това е един от изводите на проучването на бизнес климата на Националния статистически институт за януари.
Като цяло бизнес климатът през януари остава благоприятен, а показателят запазва равнището си от предходния месец. По-оптимистичните очаквания на мениджърите от промишлеността за състоянието на предприятията през следващите шест месеца покачват януарското равнище на показателя с 0.6 пункта. За времето от миналия октомври до януари осигуреността на производството с поръчки (измерена в брой месеци) се увеличава от 5.2 на 5.9, а средното натоварване на мощностите се покачва с 3.1 пункта и се оценява на 75%.
Повишават се очакванията им за износ на продукция и наемането на работна ръка през следващите три месеца. Около една четвърт от мениджърите в отрасъла очакват увеличение на продажните цени през следващите месеци.
През януари бизнес климатът в строителството е с 3.1 пункта над декемврийското си равнище, което се дължи изцяло на оптимизма на строителните предприемачи за очакваното бизнес състояние на предприятията през следващите шест месеца, което е обяснимо с по-активните дейности след зимата в отрасъла. Конкуренцията в бранша и недостигът на работна сила остават основни проблеми за строителните предприятия.
Същевременно през януари все повече мениджъри посочват несигурната икономическа среда и цените на материалите като фактори, затрудняващи дейността. През последните три месеца бизнес анкетите на НСИ регистрират сравнително устойчив дял от строителни предприятия (над една трета) с намерения за увеличение на продажните цени в бранша.
Бизнес климатът в търговията на дребно през януари пада с 4.4 пункта в сравнение с предходния месец. Това понижение се дължи на по-умерените оценки и очаквания на търговците на дребно за бизнес състоянието на предприятията. По тяхно мнение продажбите през последните три месеца са се повишили, като прогнозите им са достигнатият обем да запази равнището си и през следващите три месеца. Около една трета от мениджърите в отрасъла продължават да очакват увеличение на продажните цени през следващите три месеца.
Коментар
-
Ебати и тиквите.
Та софикса е нормално да падне с още 20-30%, а ако паниката е голяма което е нормално ще падне с около 40% и после бавно ще се възстанови до нива от порядъка на 800/900 които са вече нормални за сериозните инвеститори.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
Имам осещане че си продал всичко което притежаваш в акции на загуба и с остатъка чакаш масова паника да избиеш всички реализирани загуби ...
Коментар
-
BB написа:
.......
"RAZBIRA4" EI....."RAZBIRA4'
Коментар
Коментар