IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пълна шизофрения :-)
    Това нито на 4-и километър го има, нито Хичкок си го е и помислял :-)

Коментар

• хорица, моля ви, влизайте в смешното ми сайтче от време на време. За да ми плащат поне ОК такситата рекламка...Умрях от глад, истина ви казвам!!! Никои вече не ме взема на сериозно. Аз съм истински палячо! (((

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от оптимистка
        Тази вечер ми прави впечатление,че активното мероприятие е във вихъра си.

пп
        някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си купят евтини акции и правят всичко възможно да панират и последните страхливци.
        разбирам ги, после има да разправят какви велики спекуланти са били ама ...

Апропо колкото и да е странно все някой лев съм приготвил за шума или отчаяни мечи изсипвания. Дисциплина трябва да има
        Отчаяни ?!? Хахахаха
        Пич печалбата става печалба когато си я вземеш. Не виждам причина акция която някой е купил преди една година за 7 лева сега да не я продаде за 14 ... нищо че пазара я менка на 25. 100% за една година печалба, бутане на СОФИКС до П/Е под 15 и цикъла може да започне след летните отпуски отначало.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи -- Пипoна
          Опитах се да дублирам оригинала но стана бая зле. То от обратна резба като мен какво да очаквам. Едно тире повече не ме прави нищо повече от смачканата мишка с оригиналния ник.

Коментар

Да се еба и глупавия Пипон. За кво ли ме е толко яд, че повервах на Инокентий и са направо ще се насра като утре трябва да купувам на цени 30 % над днешните. Майка му и прасе , че са ме родили толко глупав.
            Браво бе пич!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
              Тази вечер ми прави впечатление,че активното мероприятие е във вихъра си.

пп
              някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си купят евтини акции и правят всичко възможно да панират и последните страхливци.
              разбирам ги, после има да разправят какви велики спекуланти са били ама ...

Апропо колкото и да е странно все някой лев съм приготвил за шума или отчаяни мечи изсипвания. Дисциплина трябва да има

Коментар

Да се еба и глупавия Пипон. За кво ли ме е толко яд, че повервах на Инокентий и са направо ще се насра като утре трябва да купувам на цени 30 % над днешните. Майка му и прасе , че са ме родили толко глупав.

+1

Коментар

Тази вечер ми прави впечатление,че активното UP UP мероприятие е във вихъра си.

пп
                  някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си продадат скъпите акции и правят всичко възможно да успокояват и последните смелчаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    За 1 час 38 мнения....луди хора бол.... след 1-2 седмици няма да ги има, защо ли.... Аз знам, дано се сетят....
                    след тия секси отчети, две седмици е много даже! :-) :-) :-)

Абе нека си пишат нещастниците-песимисти.

Така поддържат темата най-отгоре, а темата е:

Оптимизъм на БФБ !!!

пп Не е препоръка

Коментар

• Да се еба и глупавия Пипон. За кво ли ме е толко яд, че повервах на Инокентий и са направо ще се насра като утре трябва да купувам на цени 30 % над днешните. Майка му и прасе , че са ме родили толко глупав.

Коментар

• След малко и ФЕД се включва в играта....0.5 rate cut on the horizon

Коментар

Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
                          Първоначално изпратено от ivan61
                          Аз съм травестит. Случайно го разбрах. Е то че съм травестит не е лошо. Търся си активен. Сериозно
                          За 1 час 38 мнения....луди хора бол.... след най-много 1-2 седмици няма да ги има, защо ли.... Аз знам, дано се сетят....
                          Тоя е изперкал яко! Сигурно е със занулена сметка и във форекса а тук избива!

Коментар

• Тази вечер ми прави впечатление,че активното мероприятие е във вихъра си.

пп

Коментар

Първоначално изпратено от Оптимистка
                              Първоначално изпратено от пепи-пипона
                              След отчетите следва много нагоре. Ако няма директно излитане във висините,то ще растем с поне 25% на седмица. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
                              Кога си промени мнението. Да не ти падна саксия на главата?! Аз съм учудена от такъв обрат.
                              хехе, вие изтрещяхте

всички, които имат качествени ценни книжа така или иначе ще спечелят;
                              другите ще спечелят опит или по-малко от първите ако влезнат навреме;
                              спекулантите или ще спечелят или ще загубят

Такава си е играта

Коментар

ivan61 е травестит. Случайно го разбрах. Е то че е травестит не е лошо. Даже търси активен.

Коментар

Working...
                                X