If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хорица, моля ви, влизайте в смешното ми сайтче от време на време. За да ми плащат поне ОК такситата рекламка...Умрях от глад, истина ви казвам!!! Никои вече не ме взема на сериозно. Аз съм истински палячо! (((
Тази вечер ми прави впечатление,че активното мероприятие е във вихъра си.
пп
някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си купят евтини акции и правят всичко възможно да панират и последните страхливци.
разбирам ги, после има да разправят какви велики спекуланти са били ама ...
Апропо колкото и да е странно все някой лев съм приготвил за шума или отчаяни мечи изсипвания. Дисциплина трябва да има
Отчаяни ?!? Хахахаха
Пич печалбата става печалба когато си я вземеш. Не виждам причина акция която някой е купил преди една година за 7 лева сега да не я продаде за 14 ... нищо че пазара я менка на 25. 100% за една година печалба, бутане на СОФИКС до П/Е под 15 и цикъла може да започне след летните отпуски отначало.
Опитах се да дублирам оригинала но стана бая зле. То от обратна резба като мен какво да очаквам. Едно тире повече не ме прави нищо повече от смачканата мишка с оригиналния ник.
Да се еба и глупавия Пипон. За кво ли ме е толко яд, че повервах на Инокентий и са направо ще се насра като утре трябва да купувам на цени 30 % над днешните. Майка му и прасе , че са ме родили толко глупав.
Тази вечер ми прави впечатление,че активното мероприятие е във вихъра си.
пп
някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си купят евтини акции и правят всичко възможно да панират и последните страхливци.
разбирам ги, после има да разправят какви велики спекуланти са били ама ...
Апропо колкото и да е странно все някой лев съм приготвил за шума или отчаяни мечи изсипвания. Дисциплина трябва да има
Коментар
�
оптимистка
Първоначално изпратено от Пепи -- Пипoна
Да се еба и глупавия Пипон. За кво ли ме е толко яд, че повервах на Инокентий и са направо ще се насра като утре трябва да купувам на цени 30 % над днешните. Майка му и прасе , че са ме родили толко глупав.
Тази вечер ми прави впечатление,че активното UP UP мероприятие е във вихъра си.
пп
някой наистина се притесняват,че са изпуснали възможността да си продадат скъпите акции и правят всичко възможно да успокояват и последните смелчаци.
След отчетите следва много нагоре. Ако няма директно излитане във висините,то ще растем с поне 25% на седмица. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Кога си промени мнението. Да не ти падна саксия на главата?! Аз съм учудена от такъв обрат.
хехе, вие изтрещяхте
всички, които имат качествени ценни книжа така или иначе ще спечелят;
другите ще спечелят опит или по-малко от първите ако влезнат навреме;
спекулантите или ще спечелят или ще загубят
Коментар