IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
    След отчетите следва малко нагоре и пак надолу. Ако няма директно падане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
    Как си помниш паролите за всички регистрации във форума бе човек :P
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ще растеме - нагоре или надоле няма значение.
      Щом оптимиската-мъж е с нас сташно няма. Има поне на какво да се нахендрим.

Не проръчвам приятни изживявания. Оле ...

Коментар

• След отчетите следва малко нагоре и пак надолу. Ако няма директно падане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.

Коментар

• Абе, колко е Р/Е на SOFIX след гогишните отчети! :-)))))))))))))))))

Коментар

• Мдааааааа, ставаме все повече :-) :-) :-)

Коментар

• Да,множим се явно
              Но по-добре мен да клонират,отколкото някакви камили,прасета,ями,инокентийци

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
                Първоначално изпратено от kif
                Първоначално изпратено от оптимистка
                Първоначално изпратено от oптимисткa
                И като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
                А нещастинците, дето реваха тук за рецесии и сривове - да духат супата.
                Имам още хитове в джубокса!
                Сипете едно мартини и да почваме купона! :-) :-) :-)

Как става така,че имам клонинг.Странно!!!!
                нищо странно - някоя от буквите е написана на латиница
                Логично,но не се досетих сама.Благодаря kif.

Haha Imperatore da ne si napravil ti tazi prostotiq )

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  Първоначално изпратено от оптимистка
                  И като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!

Логично,но не се досетих сама.Благодаря kif.

Коментар

• Тва с клонинга е забавно!

Коментар

Ама вие вече сте 3 броя

някъде срещнах във форума и една(един) с ник на латиница

Коментар

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от oптимисткa

Коментар

• Хит на деня

Химимпорт утроява неконсолидираната си печалба през 2007 г.
                            30.01.2008 18:49 ( CHIM )

Химимпорт АД реализира 185% ръст на нетната си печалба за 2007 г. до 83,3 млн. лв., спрямо 29,2 млн. лв. за 2006 г., показва неодитираният неконсолидиран отчет на дружеството, предаден днес в БФБ-София.

Според отчета по международните стандарти печалбата от оперативна дейност намалява с 93% до 736 хил. лв. за 2007 г., спрямо 10,8 млн. лв. за 2006 г.

Нетният резултат от операции с финансови инструменти е 77,4 млн. лв. за 2007 г., спрямо 18,3 млн. лв. за 2006 г. и това е основната причина за реализираната нетна печалба от 83,3 млн. лв.

Към 31 декември 2007 г. дружеството има парични средства и парични еквиваленти за 96 млн. лв.

Деветмесечният неконсолидиран отчет на Химимпорт АД показваше нетна печалба от 50,3 млн. лв., в това число оперативна загуба от 0,56 млн. лв.

Днес акциите на Химимпорт поевтиняха с 0,38% до средна цена от 10,49 лв. За последните 12 месеца акциите на дружеството отчитат спад от 3,23%. Максималната цена от 19 лв. за акция беше реализирана на 30 октомври 2007 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                              Първоначално изпратено от mojo
                              Първоначално изпратено от ivan61
                              Първоначално изпратено от mojo
                              utre sme zeleni
                              По какво съдиш! То и аз съм твърдо за, ама нещо не вървят добре нещата въпреки 100% добрите отчети до момента.
                              отчетите са есктра и сега е момента пенсиите и тези ДФ, които имат пари да подкрепят и да върнат посоката, защото в противен случай някои ще си загубят бизнеса
                              Много си прав. Логически!
                              Ама в последно време нищо не върви логически.Паника приятел!
                              приятелю, за мен паниката и еуфорията са двете основни движещи сили на БФБ все още. въпроса е, че логиката в крайна сметка се намесва по някое време и надделява

Коментар

• Бистра Илкова: Ще следим отражението на добрите отчети на компаниите
                                От: Мариян Йорданов
                                mpy@start.bg
                                30.01.2008 14:23

Наскоро е имало и срещи на БФБ-София с пенсионните фондове и някои от пенсионните фондове считат, че нивата са подходящи за покупки, каза още Бистра Илкова. От разговорите е станало ясно, че фондовете „ще се поослушват още малко, но не стана ясно колко“. Проучване на БФБ е показало че чуждите банки са продали почти толкова акции, колкото са и купили, само при Уникредит Булбанк продажбите надвишавали покупките с около 10 млн. лв.
                                ако това е вярно - нека някой да ме убеди, че случилото се през последните 4 месеца - пиша 4 защото първите статии се появиха в края на Септември и началото на Октомври - не беше причинено умишлено!!!!!

Евала на фондовете!!!
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

X