Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
оптимистка
Да,множим се явно
Но по-добре мен да клонират,отколкото някакви камили,прасета,ями,инокентийци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от oптимисткaИ като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
А нещастинците, дето реваха тук за рецесии и сривове - да духат супата.
Имам още хитове в джубокса!
Сипете едно мартини и да почваме купона! :-) :-) :-)
Как става така,че имам клонинг.Странно!!!!
Haha Imperatore da ne si napravil ti tazi prostotiq)
Коментар
� -
оптимистка
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от oптимисткaИ като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от oптимисткaИ като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
някъде срещнах във форума и една(един) с ник на латиница
Коментар
� -
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от oптимисткaИ като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
Как става така,че имам клонинг.Странно!!!!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
� -
оптимистка
Първоначално изпратено от oптимисткaИ като гледам тия секси отчети, нищо чудно другата семица Sofix-а да цапардоса 2500!!!!!
Коментар
� -
оптимистка
Хит на деня
Химимпорт утроява неконсолидираната си печалба през 2007 г.
30.01.2008 18:49 ( CHIM )
Химимпорт АД реализира 185% ръст на нетната си печалба за 2007 г. до 83,3 млн. лв., спрямо 29,2 млн. лв. за 2006 г., показва неодитираният неконсолидиран отчет на дружеството, предаден днес в БФБ-София.
Според отчета по международните стандарти печалбата от оперативна дейност намалява с 93% до 736 хил. лв. за 2007 г., спрямо 10,8 млн. лв. за 2006 г.
Нетният резултат от операции с финансови инструменти е 77,4 млн. лв. за 2007 г., спрямо 18,3 млн. лв. за 2006 г. и това е основната причина за реализираната нетна печалба от 83,3 млн. лв.
Към 31 декември 2007 г. дружеството има парични средства и парични еквиваленти за 96 млн. лв.
Деветмесечният неконсолидиран отчет на Химимпорт АД показваше нетна печалба от 50,3 млн. лв., в това число оперативна загуба от 0,56 млн. лв.
Днес акциите на Химимпорт поевтиняха с 0,38% до средна цена от 10,49 лв. За последните 12 месеца акциите на дружеството отчитат спад от 3,23%. Максималната цена от 19 лв. за акция беше реализирана на 30 октомври 2007 г.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от mojoПървоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от mojoutre sme zeleni
Ама в последно време нищо не върви логически.Паника приятел!
Коментар
� -
Бистра Илкова: Ще следим отражението на добрите отчети на компаниите
От: Мариян Йорданов
mpy@start.bg
30.01.2008 14:23
Наскоро е имало и срещи на БФБ-София с пенсионните фондове и някои от пенсионните фондове считат, че нивата са подходящи за покупки, каза още Бистра Илкова. От разговорите е станало ясно, че фондовете „ще се поослушват още малко, но не стана ясно колко“. Проучване на БФБ е показало че чуждите банки са продали почти толкова акции, колкото са и купили, само при Уникредит Булбанк продажбите надвишавали покупките с около 10 млн. лв.
Евала на фондовете!!!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
�
Коментар