Първоначално изпратено от оптимистка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пепи - ПипонаПървоначално изпратено от ivan61Аз съм травестит. Случайно го разбрах. Е то че съм травестит не е лошо. Търся си активен. СериозноАз знам, дано се сетят....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от Пепи - ПипонаПървоначално изпратено от оптимисткаСлед отчетите следва малко нагоре и яко надолу. Ако няма директно пропадане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Не е препоръка!
Коментар
� -
оптимистка
Първоначално изпратено от Пепи - ПипонаНе ми обръщайте внимание.Луд съм.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от оптимисткаПървоначално изпратено от Пепи - ПипонаПървоначално изпратено от оптимисткаСлед отчетите следва малко нагоре и яко надолу. Ако няма директно пропадане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Не е препоръка!
Коментар
� -
Не е препоръка!
Коментар
� -
pastir
Първоначално изпратено от Пепи - ПипонаПървоначално изпратено от оптимисткаСлед отчетите следва малко нагоре и яко надолу. Ако няма директно пропадане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Коментар
� -
Не е препоръка!
Коментар
� -
Не е препоръка!
Коментар
� -
оптимистка
Първоначално изпратено от ОптимисткаПървоначално изпратено от пепи-пипонаСлед отчетите следва много нагоре. Ако няма директно излитане във висините,то ще растем с поне 25% на седмица. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пепи - ПипонаПървоначално изпратено от оптимисткаСлед отчетите следва малко нагоре и яко надолу. Ако няма директно пропадане. Да не помислите, че ви препоръчвам нещо? Съвсем не.
Не е препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от cъни(тя)Първоначално изпратено от съни(тя)Само да попитам - как става този номер с дублирането на никове? oптимисткa Пуснато на: 19:39:20 ч. | 30.01
....и аз искам да си зануля мненията))
)))
Кажи поне с позитивни нагласи ли си или смяташ, че идва нова световна война?
Поздрави на Инвестор.бг
Шизофренията е пълна))
За сметка на това имам поздрав за всички :-) :-) :-)
вече се завръщаме у дома, на зелените поля:
http://youtube.com/watch?v=ieo_ClJpvMM
Коментар
�
Коментар