Операторе,кажи сега справедливата стойност на Монбат и Каолин.Мисля,че не беше отдавна времето когато коментираше/анализираше/ стойността на акциите на тези две дружества.
Но си прав,трябва да има и реалисти
Петре,мислех,че си поумнял с годините,но съм се заблуждавал.
Кажи сега,толкова ли си го закъсал,че имаш над 1000 мнения при най-големите си конкуренти.Нали си голям професионалист,защо не направиш нещо по въпроса с твоя сайт,така че той да стане по-добър,а се занимаваш с неща които не разбираш и най-вече си губиш времето да се заяждаш и да дразниш хората.Голям анализатор си,добре,но нека това казват твоите клиенти,а не ти.Защото ако аз съм ти клиент и случайно ти прочета мненията тук,то никога няма да ти платя и 1 стотинка за анализите ти.
Толкова ли си го закъсал откъм посещамост,че и тук се рекламираш.
Съвсем приятелски съвет,не се излагай повече.Ако продължаваш в същия дух,то и малкото все още уважаващи те хора ще престанат да те смятат за човек от който могат да научат нещо.
Успех на форекса и не позволявай загубите ти там да ти влияят на настроението.
Но си прав,трябва да има и реалисти

Петре,мислех,че си поумнял с годините,но съм се заблуждавал.
Кажи сега,толкова ли си го закъсал,че имаш над 1000 мнения при най-големите си конкуренти.Нали си голям професионалист,защо не направиш нещо по въпроса с твоя сайт,така че той да стане по-добър,а се занимаваш с неща които не разбираш и най-вече си губиш времето да се заяждаш и да дразниш хората.Голям анализатор си,добре,но нека това казват твоите клиенти,а не ти.Защото ако аз съм ти клиент и случайно ти прочета мненията тук,то никога няма да ти платя и 1 стотинка за анализите ти.
Толкова ли си го закъсал откъм посещамост,че и тук се рекламираш.
Съвсем приятелски съвет,не се излагай повече.Ако продължаваш в същия дух,то и малкото все още уважаващи те хора ще престанат да те смятат за човек от който могат да научат нещо.
Успех на форекса и не позволявай загубите ти там да ти влияят на настроението.
Коментар