IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inokentii
    Първоначално изпратено от manco

Трябва да им изкупим акциите и то бързо, за да тръгне индекса нагоре. Мечтая си обаче БФБ да сменят регламента за включване на компании в SOFIX и да ги поразместят като изкарат някои и вкарат други, тогава ще им се поразмести мисленето на ABN Amro с техния сертификат :-))
    Oпределено вече съм убеден, че господин Апостолов е прав, че в този форум пишат само невежи и алчни профани. Аз бих добавил празни фантазьори и тийнейджъри мечтатели.

тц тц тц тц . Верно ще вземе този софикс да удари 900. Просто с вас няма друг начин
    да точно фантазьорите гонят в момента от борсата (ако може и на загуба). Другите гледаме мача. Реалните* ми активи са с 50% повече от срива на сам - с какво ще ме изплашиш ?! Всеки който си капитализира загубата в този момент наистина не е за този (и въобще за никой пазар) и по-добре да го няма!

Всеки инвестирал на БФБ с хоризонт повече от година е осъден да печели!!!!

*под реални активи разбирам реални, а не курса за деня

Коментар

• Dow Jones +0.65% (22.00 h BG time)

Коментар

• зеро, дона се бъзика............;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
          Първоначално изпратено от don emilio
          INOKENTII- LAINOVOZE DOW JONES MNOGO "4ERVEN" BE ,

KVO 6TE PRAVIM A , LAINOVOZE ??????
          Приятелю, май котировките ти са с два дни закъснение...

TI PIAN LI SI , NE VIJDA6 LI KAVI4KITE......LE LE MALE,ZLE E RABOTATA

Коментар

• "Това го пиша единствено заради теб, защото се различаваш от останалите!"

Вярно е след някой друг ден само той няма да ти вика "LAINOVOZ".

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
              INOKENTII- LAINOVOZE DOW JONES MNOGO "4ERVEN" BE ,

Приятелю, май котировките ти са с два дни закъснение...

Коментар

• Продигал, знам, че фундаметалния ти анализ е отличен
                ама нали знаеш, с каквито се окажеш в група (Инвесторррр и сие) и интелекта ти пада на тяхното ниво.

Сам знаеш, че фундаменталния анализ е една математическа формула. важно е тълкуването и приемането на формулата от околните, времето и обстоятелствата.

Това го пиша единствено заради теб, защото се различаваш от останалите!

Коментар

• Щатите такава криза ги пере, че и тази вечер са супер зелени. Само ние не можем да изплуваме.

Коментар

• Абе Кента, я сподели ти в момент на кеш ли си, на кво си! За човек, който е убеден в апокалипсиса на борсата, нещо ме съмнява да висиш по цел ден и цела нощ във форума. Според мен бате си ЯКО В КЕРИЗА и си като професионалните комарджии, най много се кефят като губят. Ако си мъжага кажи си фамилийката и посредника да я проверим тая работа?

И малко по оптимистично, гледам американците теглят яко нагоре, рано или късно и при нас ще позеленее трайно!

Коментар

• INOKENTII- LAINOVOZE DOW JONES MNOGO "4ERVEN" BE ,

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                        Първоначално изпратено от Investorrr
                        Самите мажоритари и фирми около мажоритарите са пълни с кеш - много компании от 1996, до 2006-2007 са източвани здраво, чрез свързани с мажоритарите фирми ) Ако цените на акциите им, са наистина много ниски, те ще почнат да купуват, за да си увеличат дела )
                        Тука си у кереча, в голяма грешка си.
                        На никой мажоритар няма да му скимне да си дава парите за нещо, което може да поевтинее още на следващия ден.

А и защо да си дават парите. Те са мажоритари и си въртят и източват дружествата, както си искат. Да купуват още акции е само пари хвърлени на вятъра.
                        Те на върха на балона даже някой мажоритари се отърваваха от излишните акции, а ти искаш да купуват?!?!

Струва ви се странно, как пазра ще падне до софикс 900? Странно ви е, защото не искате и да си помислите даже. Настроили сте се, че вече минахме дъното. А такива настройки болят!

И какво значи това, че фондовет имали много пари. Като имат пари да ги хвърлят за глупости ли?!?! Абе вие какви инвеститори сте след като нямате елементарна икономическа логика....

П.С. И аз искам да не съм прав, но реалността може да е друга
                        ти не си прав точно защото имаме икономическа логика, знаем кога купуваме нещо за без пари, другото е въпрос на финансови потоци

Коментар

• Първоначално изпратено от manco

Трябва да им изкупим акциите и то бързо, за да тръгне индекса нагоре. Мечтая си обаче БФБ да сменят регламента за включване на компании в SOFIX и да ги поразместят като изкарат някои и вкарат други, тогава ще им се поразмести мисленето на ABN Amro с техния сертификат :-))
                          Oпределено вече съм убеден, че господин Апостолов е прав, че в този форум пишат само невежи и алчни профани. Аз бих добавил празни фантазьори и тийнейджъри мечтатели.

тц тц тц тц . Верно ще вземе този софикс да удари 900. Просто с вас няма друг начин

Коментар

• Дон Емилио, ти си пич. Кефиш ме.
                            Точно така, кажи им го в очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                              Тема за размисъл, включително от КФН:

Allianz са акционер в Unicredit. В края на миналата година мениджърският екип на Алианц България веднага след като се върна от Мюнхен панически разпродаде дяловете си във всички взаимни фондове в БГ като по този начин намали участието си на БФБ. С тяхното излизане индекса падна, което е стимул за продажбите на ABN Amro на късия сертификат. И какво стана после Уникредит продава, а Алианц с кеша от взаимните фондове купуват евтино и сега целия капиталов пазар има проблем. Ако и ние имахме тази информация по Коледа сега можеше да е по различен начин
                              ... Адски си прав. Въпросът е как капиталовият пазар ще ги накаже, защото аз съм сигурен, че такива умници рано или късно ще попаднат на собствените си капани. Просто улучиха много специфимен момент иначе всички по веригата щяха да сърбат студена супичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                                Kakuv analizator e toia PETUR4O deto sednal vuv foruma da pi6e:

KU- UU- KU- RU KUUUU .Predstaviate li si 6to za MUR6OIAD E....

EEEHHHH PETUR4O KOMPLEKSAR TAKUV
                                Ostavi go 4e e i mnogo grozen ) Peshka peshka tova ne ti e foreks ) ama i tam si gola voda ) are sus zdrave )

Коментар

Working...
                                X