IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kakuv analizator e toia PETUR4O deto sednal vuv foruma da pi6e:

KU- UU- KU- RU KUUUU .Predstaviate li si 6to za MUR6OIAD E....

EEEHHHH PETUR4O KOMPLEKSAR TAKUV

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Първоначално изпратено от Investorrr
      Самите мажоритари и фирми около мажоритарите са пълни с кеш - много компании от 1996, до 2006-2007 са източвани здраво, чрез свързани с мажоритарите фирми ) Ако цените на акциите им, са наистина много ниски, те ще почнат да купуват, за да си увеличат дела )
      Тука си у кереча, в голяма грешка си.
      На никой мажоритар няма да му скимне да си дава парите за нещо, което може да поевтинее още на следващия ден.

А и защо да си дават парите. Те са мажоритари и си въртят и източват дружествата, както си искат. Да купуват още акции е само пари хвърлени на вятъра.
      Те на върха на балона даже някой мажоритари се отърваваха от излишните акции, а ти искаш да купуват?!?!

Струва ви се странно, как пазра ще падне до софикс 900? Странно ви е, защото не искате и да си помислите даже. Настроили сте се, че вече минахме дъното. А такива настройки болят!

И какво значи това, че фондовет имали много пари. Като имат пари да ги хвърлят за глупости ли?!?! Абе вие какви инвеститори сте след като нямате елементарна икономическа логика....

П.С. И аз искам да не съм прав, но реалността може да е друга
      10 години източване не им ли стигна ) Гледам, не малка част, се обръщат към борсата и търсят и корпоративен имидж ) Всяка една компания, била тя малка или голяма, един ден се продава на по-голяма чужда компания, така че акциите имат стойност в един момент, и това мажоритарите го знаят най-добре ) За миналата година, мисля, че не станахме свидетели на придобивания на наши компании, кой знае колко, те първа предстоят, но затова трябва и добра корпоративна история )

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Пепи
        Точно така бат Хосе, голям кеф се таи в мен, НЯМА ОПТИМИЗЪМ, всичко е апокалиптично,

основен показател за дъно и обръщане............:-)))

А манипулатори и хранещи се с негативизъм,

колкото искаш, с лопата да ги ринеш тея боклуци..........;-))
        Ку ку ру ку куууууууууууууу............
        Eй, Пешо, айде стига си мени прогнозите през три дена бе,

какъв анализатор си, срамота.............,

как искаш хората да ти се връзват на приказките и прогнозите,

като си такъв въртогъзец............:-)))
        Петърчо и "Фибоначи" били близнаци.
        Били закърмени с еднакви идеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от Пепи
          Точно така бат Хосе, голям кеф се таи в мен, НЯМА ОПТИМИЗЪМ, всичко е апокалиптично,

Eй, Пешо, айде стига си мени прогнозите през три дена бе,

какъв анализатор си, срамота.............,

как искаш хората да ти се връзват на приказките и прогнозите,

като си такъв въртогъзец............:-)))

Коментар

Първоначално изпратено от Investorrr
            Самите мажоритари и фирми около мажоритарите са пълни с кеш - много компании от 1996, до 2006-2007 са източвани здраво, чрез свързани с мажоритарите фирми ) Ако цените на акциите им, са наистина много ниски, те ще почнат да купуват, за да си увеличат дела )
            На никой мажоритар няма да му скимне да си дава парите за нещо, което може да поевтинее още на следващия ден.

А и защо да си дават парите. Те са мажоритари и си въртят и източват дружествата, както си искат. Да купуват още акции е само пари хвърлени на вятъра.
            Те на върха на балона даже някой мажоритари се отърваваха от излишните акции, а ти искаш да купуват?!?!

Струва ви се странно, как пазра ще падне до софикс 900? Странно ви е, защото не искате и да си помислите даже. Настроили сте се, че вече минахме дъното. А такива настройки болят!

И какво значи това, че фондовет имали много пари. Като имат пари да ги хвърлят за глупости ли?!?! Абе вие какви инвеститори сте след като нямате елементарна икономическа логика....

Глупако, неслучайно ти викам "Фибоначи".

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

Коментар

Аха, виждате, че хора като Петър и Джей говорят за нива на СОФИКС под 900
                Това е ясно от миналата седмица. Ще е странно, ако не се получи.

Аз се чудя защо едни други дето уж анализират ги е страх да ги сложат фактите тука във форума. Явно много държат на общественото благоволение.

НО самия факт, че не го правят е ясен ....

Go Sofix Go to 900 and even underneath
                Кента, мислех, че имаш някакъв апокалиптичен проблем в психиката, но сега съм сигурен, че си просто един обикновен комплексар.

Коментар

• Първоначално изпратено от manco
                  Първоначално изпратено от manco
                  Тема за размисъл, включително от КФН:

Allianz са акционер в Unicredit. В края на миналата година мениджърският екип на Алианц България веднага след като се върна от Мюнхен панически разпродаде дяловете си във всички взаимни фондове в БГ като по този начин намали участието си на БФБ. С тяхното излизане индекса падна, което е стимул за продажбите на ABN Amro на късия сертификат. И какво стана после Уникредит продава, а Алианц с кеша от взаимните фондове купуват евтино и сега целия капиталов пазар има проблем. Ако и ние имахме тази информация по Коледа сега можеше да е по различен начин
                  ... Адски си прав. Въпросът е как капиталовият пазар ще ги накаже, защото аз съм сигурен, че такива умници рано или късно ще попаднат на собствените си капани. Просто улучиха много специфимен момент иначе всички по веригата щяха да сърбат студена супичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                    Първоначално изпратено от prodigal
                    Инокентии, що се занасяш с децата - пак казвам на 1100 дружествата ще си изкупят акциите, аз лично ще вляза с всичко на много по-високи нива

Реално погледнато Софикс на около 1600 може и да издържи месец два и после на горе

А може и 3 дни да не издържи, знае ли човек
                    Izkupuvaneto na akcii ne stava ot dnes za utre, aide stiga prosto taka sa se pisali raboti bez pokritie.
                    Kompaniite triabva predvaritelno da obiaviat, che shte si izkupuvat akciite, a osven tova ima i mnogo vajnoto uslovie che triabva da imat dostatuchno cash, za da go napraviat.
                    A Sofix ne mislia che sega shte mu stigne parata za 1,600. Po-skoro shte e volatilen na niva 1,250 - 1,400 pone do mart.
                    Мисля че Инвесторрр отговори , а от днес за утре и аз не мога да намеря камара пари, но по принцип е възможно

Коментар

Аха, виждате, че хора като Петър и Джей говорят за нива на СОФИКС под 900
                      Това е ясно от миналата седмица. Ще е странно, ако не се получи.

Аз се чудя защо едни други дето уж анализират ги е страх да ги сложат фактите тука във форума. Явно много държат на общественото благоволение.

НО самия факт, че не го правят е ясен ....

Go Sofix Go to 900 and even underneath
                      inokentii мисля приятелю че преиграваш вече.Крушата толкова много се одруса че не остана какво вече.Хората с репата излязоха отдавна от страх.Сега е останал само страх у тях,но едва ли ще стане такава паника каквато беше онзи ден.Това беше само повод да се закрият репата.В момента има само компании със здрав фундамент и акции в най-коравите и опитни играчи.Никой от тях няма да продава вече на тези нива или ако паднат още повече както прогнозираш.Дъното го стигнахме при 1233.Кендълстика там образува класически"чук" като по книгите което е знак за достигнато дъно.Аз лично не се притеснявам ,защото имам кеш в момента а и знам че след този спад,срив или както и да го наречем следва възход и Софикс 2500(това според чичко Елиът).Който продал навреме добре сега вече е глупост,защото дебненето на дъна може да изиграе лоша шега.Може да не хванат влака после.

Коментар

• Първоначално изпратено от manco
                        Тема за размисъл, включително от КФН:

Allianz са акционер в Unicredit. В края на миналата година мениджърският екип на Алианц България веднага след като се върна от Мюнхен панически разпродаде дяловете си във всички взаимни фондове в БГ като по този начин намали участието си на БФБ. С тяхното излизане индекса падна, което е стимул за продажбите на ABN Amro на късия сертификат. И какво стана после Уникредит продава, а Алианц с кеша от взаимните фондове купуват евтино и сега целия капиталов пазар има проблем. Ако и ние имахме тази информация по Коледа сега можеше да е по различен начин

Коментар

Коментар

• Алчен, МОСТС ще спечели търга за метрото,

а трябва да и платят, и за ивършена работа по магистрала Марица,

така че...........................:-)))

Абе който разбира МОСТС събира! :-))

Успех алчен! ;-))

Коментар

Zdr Pepka ) q kaji za mosta shte spe4eli li turga za metroto )

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от prodigal
                                Инокентии, що се занасяш с децата - пак казвам на 1100 дружествата ще си изкупят акциите, аз лично ще вляза с всичко на много по-високи нива

Реално погледнато Софикс на около 1600 може и да издържи месец два и после на горе

А може и 3 дни да не издържи, знае ли човек
                                Izkupuvaneto na akcii ne stava ot dnes za utre, aide stiga prosto taka sa se pisali raboti bez pokritie.
                                Kompaniite triabva predvaritelno da obiaviat, che shte si izkupuvat akciite, a osven tova ima i mnogo vajnoto uslovie che triabva da imat dostatuchno cash, za da go napraviat.
                                A Sofix ne mislia che sega shte mu stigne parata za 1,600. Po-skoro shte e volatilen na niva 1,250 - 1,400 pone do mart.

Коментар

Working...
                                X