Първоначално изпратено от BB
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BBЗащо мислите, че чуждите банки започват сега да издават масово сертификати срещу СОФИКСА?
Разбирачи ... смех смех смех ...
Имаше един българин който навремето беше казал "Приземяване, приземяване ... приземяване"
Умните ще предпочетат скъпия парашут пред това да се треснат в земята! И ще научат макар и добре платения житейски урок.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
Това го знам и аз и затова си те обиждам на воля. Утре нали ще си някой друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixУтре ще излитаме.
Оставете еднодневките да говорят, каквото си искат.
Който е на кеш трепери и ръси глупости, нормално.
Хора Вие да които не сте прочели и един учебник как се играе на борса прочетете там пише - СЛАГАЙ СТОПОВЕ!!! Така макар и на загуба ще оцелееш. Пише във ВСЕКИ учебник и че оцелява 1 на 1000 първата година. А именно този който спазва това което пише в учебниците.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBЗащо мислите, че чуждите банки започват сега да издават масово сертификати срещу СОФИКСА?
Имаше един българин който навремето беше казал "Приземяване, приземяване ... приземяване"
Умните ще предпочетат скъпия парашут пред това да се треснат в земята! И ще научат макар и добре платения житейски урок.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
Коментар
-
Защо мислите, че чуждите банки започват сега да издават масово сертификати срещу СОФИКСА?
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).
Това ми припомни:
Злато, CHF и прозиведения на изкуството
пп
Negramoten,едно обещание от мен!След съвсем кратко време,тенденцията на БФБ ще се обърне и след всеки твой пост,независими в кой от трите форума пишеш,независимо в коя тема пишеш,та след всеки свой пост ще слагам едно коментарче и аз,за това какъв точно специалист си.
ппп
продължавай да злобееш
пппп
Предчувстваш ли утрешния зелен ден.Лошо,пак кошмари за момченцето тази нощ!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).
Това ми припомни:
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).
Това ми припомни:
Злато, CHF и прозиведения на изкуството))
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от buluserББ, не говори така, направо ме плашиш... остави акциите - какво би ни посавтвал да правин в такава кризисна обстановка?А колата винаги си е пасив (изключение правят тези с колекционерска стойност).
Това ми припомни:
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от terza maiornaBB не се сърди ама тази тема е за оптимизам на БФБ
Личното ти мнение е продиктувано от реализирани загуби
AIDE....."RAZBIRA4"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от alexandarПървоначално изпратено от BBПървоначално изпратено от terza maiornaАбе някой може ли даде разумно обяснение защо се появи този спад от началото на януари говорим?
Не е препоръка !
Стига с тия каролски номера.
Коментар
Коментар