Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
EUBG - Радост Свиркова
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеДа бе "фашисте" в тая компания дето си "гукаме",че и не бяха малко.Аз да не съм като теб,ала бала само празни приказки и две и не знам си колко хиляди безмислени поста.Тъ....нар.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеФаки,аз гледам говеда,но едно ми е избягало!!!
някъде към 3:48 сутринта се върти тъдява.Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе се прави на две и половина.Признай си!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеФаки,аз гледам говеда,но едно ми е избягало!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЯ гледай ти,от """Инвестора""" не ми дават да отговоря на "Факи".Чудничко.Е за това ги шитнах със Голям кеф акциите им,ама що чаках толкова дълго.Е нищо да са живи и здрави,явно имат интерес такива като тоя и още няколко други да пишат тук.П.С. Имам овце като теб и истински продавам ги по 240 лева парчето.
Въпроса е, какво правиш тук, умнико?
Единственото което приемам, е че си тук заради олимпийския принцип. Важно е участието. Всъщност - с лопата да ги ринеш.
Но - както ФорексМастър каза отдавна - много хора се занимават с неща от които нищо не разбират.
Бих добавил - лаком г.з кръв се.е.
ПС
Пита ли приятелите си, оплака ли се?
Какво ти каза арменския поп?
Last edited by Факушкa; 18.11.2010, 14:27.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеСИГУРЕН СЪМ, ЧЕ И ТВОИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ С НАД 50 % И ТО В ПОСОКА МИНУС СРАВНЕНИ С ОЧАКВАНИЯТА ТИ.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАма,Oli,ти и акции ли си имал досега.Я провери пак.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеПоследните години прогнозите се разминават с резултатите не само при Еврохолд и не само в България
Коментар
� -
EUBG - Радост Свиркова
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЕ за това ги шитнах със Голям кеф акциите им.
Коментар
�
Коментар