IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Грубиян си ти,Oli,и зря.Гледането на добитък е повлияло зле на обноските ти.Сега,след като забогатя след ликвидацията на акциите си,не би ли било удачно да инвестираш нещичко в самоусъвършенстването.Ако имаш трудности при намирането на възпитател,Радост Свиркова ще те поеме.
    Колкото повече ви обръща внимание човек вие ставате още по-големи Говеда.Ти ли си Радост Свиркова?Че ако си ти питаха за теб на Дунав мост,липсвал си им.Ей тъпо животно си ти.

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
      Да бе "фашисте" в тая компания дето си "гукаме",че и не бяха малко.Аз да не съм като теб,ала бала само празни приказки и две и не знам си колко хиляди безмислени поста.Тъ....нар.
      Грубиян си ти,Oli,и зря.Гледането на добитък е повлияло зле на обноските ти.Сега,след като забогатя след ликвидацията на акциите си,не би ли било удачно да инвестираш нещичко в самоусъвършенстването.Ако имаш трудности при намирането на възпитател,Радост Свиркова ще те поеме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Добре де, признавам!
        Тааа,коя беше мадамата!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Факи,аз гледам говеда,но едно ми е избягало!!!
          Давам ти следа

някъде към 3:48 сутринта се върти тъдява.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

Не се прави на две и половина.Признай си!!!
            Добре де, признавам!

Коментар

• Не се прави на две и половина.Признай си!!!

Коментар

Факи,аз гледам говеда,но едно ми е избягало!!!
                Ами питай Оли, нали сте от една порода. В смисъл - говедовъди-овцевъди.

Коментар

• охо всички са тук
                  значи утре сме нагоре!
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Факи,аз гледам говеда,но едно ми е избягало!!!

Коментар

• Фак, коя е тази на аватара ти
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Я гледай ти,от """Инвестора""" не ми дават да отговоря на "Факи".Чудничко.Е за това ги шитнах със Голям кеф акциите им,ама що чаках толкова дълго.Е нищо да са живи и здрави,явно имат интерес такива като тоя и още няколко други да пишат тук.П.С. Имам овце като теб и истински продавам ги по 240 лева парчето.
                        Знаех си че се имаш кошара с оФце.
                        Въпроса е, какво правиш тук, умнико?
                        Единственото което приемам, е че си тук заради олимпийския принцип. Важно е участието. Всъщност - с лопата да ги ринеш.

Но - както ФорексМастър каза отдавна - много хора се занимават с неща от които нищо не разбират.
                        Бих добавил - лаком г.з кръв се.е.

ПС
                        Пита ли приятелите си, оплака ли се?
                        Какво ти каза арменския поп?
                        Last edited by Факушкa; 18.11.2010, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                          СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ И ТВОИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ С НАД 50 % И ТО В ПОСОКА МИНУС СРАВНЕНИ С ОЧАКВАНИЯТА ТИ.
                          Тук си прав! Очаквах 1000%, но спечелих само 500%
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Ама,Oli,ти и акции ли си имал досега.Я провери пак.
                            Да бе "фашисте" в тая компания дето си "гукаме",че и не бяха малко.Аз да не съм като теб,ала бала само празни приказки и две и не знам си колко хиляди безмислени поста.Тъ....нар.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                              Последните години прогнозите се разминават с резултатите не само при Еврохолд и не само в България
                              СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ И ТВОИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ С НАД 50 % И ТО В ПОСОКА МИНУС СРАВНЕНИ С ОЧАКВАНИЯТА ТИ.

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                                Е за това ги шитнах със Голям кеф акциите им.
                                Ама,Oli,ти и акции ли си имал досега.Я провери пак.

Коментар

X