IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако може да се вярва на Евроинс, са презастраховали изгорялото имущество на Монбат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ...

отивам да се поразходя малко на природа, че тия компютри ми изпиха мозъка

хубав ден!
      Aбе май не е от компютъра...

хубава вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Берта, изтърваш нещо: Има го вече в Пикадили и Карфур Реколтата си я бива! Наздраве!
        привет
        нищо не изтървавам аз
        вчера си зех от пикадили една бутилчица от новото бужоле, а идната седмица ще ходя до един склад да си зема 2 кашончета.

отивам да се поразходя малко на природа, че тия компютри ми изпиха мозъка

хубав ден!
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

чичка,

аз съм на хубаво мерло с френски сиренца за мезе.
          Берта, изтърваш нещо: Има го вече в Пикадили и Карфур Реколтата си я бива! Наздраве!

Коментар

• гаки нещо пак се моли
            факи пробва да глаголи
            за стотинките се борят
            денонощно се кокорят
            ако вземе пък да скочи
            кой от тях ли му се точи

Коментар

• EUBG,днес и утре

Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              ...като свърши пакета за една седмица ще се върне над 1лв.
              Пакета свърши преди две седмици,дупките останаха.
              Attached Files
              Last edited by Gaki; 20.11.2010, 22:15.

Коментар

• От тази безплатна обява в популярен сайт става ясно, че ключово направление в дейността на Еврохолд търси следващата нова звезда, която да изведе бизнеса до неподозирани висоти. Изискванията не ми се видяха много страшни и си помислих, че в тази тема, при толкова много специалисти по прогнозиране на продажби, обощаване и анализ на бюджети и развитие на най-различни бизнес начинания, едва ли ще е трудно да се намери някой, който да се ангажира пряко с осъществяването на своите смели очаквания и прогнози.

Първоначално изпратено от jobs.bg
                Изпълнителен директор

Авто Юнион е холдингово дружество собственост на Еврохолд България. Компанията е най-големия дистрибутор на нови автомобили на българския пазар. За една от фирмите официален вносител и дистрибутор на марка автомобили дружеството търси Изпълнителен директор.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПОЗИЦИЯТА:

• Висше образование

• Минимум 5 години опит в автомобилния бранш

• Минимум 5 години опит в управление на екип

• Сериозен опит в продажбите

• Отлични умения за писмена комуникация - отчети, анализи, кореспонденция

• Отлични умения за планиране – изготвяне и обобщаване на годишни бюджети

• Владеене на английски език писмено и говоримо

Моля, изпращайте актуална автобиография, снимка и мотивационно писмо на hr@avto-union.com в срок до 25.11.2010 г. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Повече информация за холдинга на www.avto-union.bg

Категория: Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции
                Ниво в йерархията: Висш мениджмънт
                Вид работа: Постоянна работа
                Вид заетост: Пълно работно време
                Тип: Безплатна обява
                Лице за контакт: Деяна Иванова
                Организация: АВТО ЮНИОН АД
                Тип на организацията: Организация директно търсеща служители.
                Дата: 18.11.2010
                Last edited by Valuator; 20.11.2010, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Един единствен път не познах с трейските точната цифра, която се оказа не 79, а 77, и Гаки после ме разнасяше два месеца че съм сгрешил.

Дай боже на всекиго да греши така.
                  Браво, браво !!!
                  А сега кажи колко си спечелил от борсата, като си такъв разбирач ?
                  Според мен, поне 1 000 000 за десет години
                  Извинявай , ако съм те подценил....

Коментар

...
                    Чий го дириш тук при положение, че нито имаш акции нито имаш намерение да купуваш.

сън не те лови само и само да ни открехнеш какви сме балъци, че бълбукаме акции.

.....
                    Бертрамкин, глупаво е да купуваш акции при падащ пазар, а още по-глупаво - от фалиращи компании, и от такива затънали в блатото.

А иначе, понеже съм добра душа, давам безплатни съвети, които са много полезни за хората които си използват мозъка.

Справка - патки, мостки, трейски.... дървени...
                    холдки...

Един единствен път не познах с трейските точната цифра, която се оказа не 79, а 77, и Гаки после ме разнасяше два месеца че съм сгрешил.

Дай боже на всекиго да греши така.

Коментар

• факушкин,
                      ти, за разлика от мадамата на аватара ти явно имаш сикикон вместо мозък.

Чий го дириш тук при положение, че нито имаш акции нито имаш намерение да купуваш.

сън не те лови само и само да ни открехнеш какви сме балъци, че бълбукаме акции.

и понеже сички разбрахме, че си голям мъж и си имаш п.ш.а... един съвет от мен

от писането (както го правиш ти) няма да ослепееш , но си е чиста 100% загуба на време.

жив и здрав бъди и ходи малко на природа.
                      Last edited by bertram; 20.11.2010, 15:03.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                        хи хи. интересно да го чуя от мъж с ник Факушка и силиконов аватар. със дъртите е
                        така к'во да праиш...
                        E ти като в онази приказка - мътиш ми водата...
                        Като няма какво да кажеш, и - дрънкаш щуротии.

А за това че си падаш по Денис Родман, никой ник не ти е виновен.
                        Нито пък затова, че си загуби парите на бефебе.

Както казват мъдрите хора - лаком г.з кръв с.ре

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Това което пишеш говори друго - сигурен съм, че си падаш по Денис Родман. Сигурно си се объркал.
                          Но - с новите е така, к'во да праиш...
                          хи хи. интересно да го чуя от мъж с ник Факушка и силиконов аватар. със дъртите е
                          така к'во да праиш...

Коментар

• Кефиш ме bert с твоето постоянство и търпение тук ......със усредняванки и ненапускане на надеждата в таз артия .... ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ОСТАНАЛИТЕ И ТЕБ че играеш със собствени кинти и никому не се кривиш ако си изгубил леко на моменти.Жалкото е обаче че хората като тебе са малко тук ...повечето са платени драскачи и дребни спекулантчета ...а и между тях ТРОЛЧЕТА Та това е другата причина ...тука акцията да не я видим над някой нива.На здраве чичка ...верно пак си се наквасил ЧИЧЕ ...
                            Сполай Ви
                            Не губете кураж за следващият тираж

Коментар

• Охо Баунс, не съм те виждал скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                                четейки ,вашите постове по темата еврохолд :
                                има три извода :
                                - или сте се нахакали на 9 лв/акция -корк ,продигал ,кюмюрчо !!!!!,

-или сте отчаяни бизнесмени ,
                                прецакани през зрънчо , еврохолд ,евроинс и др /полки,бертрам /

-или просто списвате по темата ,
                                решили проблема със загубите ,хвалейки форекс -макс депозити !!!!!

кой ,кой е обосновах в изтритите постове :
                                нещо от рода на :
                                -"в българия фондова борса няма "-Владимир Каролев !!!!!
                                -"мен ,какво ме интересува ,че някой играе на фондовата борса !!!!/ интервю на в . божков !!!! в-к труд !!!
                                пишат ,обаче и цървули /сори моди /
                                нещо от рода на :
                                -"сори чичко , не уцелих пустият му връх 9 ,00 лв за акция :
                                - кюмюрчо преди две години !!!!

п.п.
                                питам се друзья !
                                Кому е нужно това насилие !!!!!!!!!!!

ясно е ,кои са се преебали !!!!
                                ясно е кои са оцелели !!!!!!
                                Просто дайде ,да дадем /за кой ли път /
                                ,та дайте да дадем нещо позитивнво,нещо близко до добруването , нещо различно от платените читачи на отчити !
                                УСПЕХ !
                                Тоя пост ми хареса, тука много го хвалехте корки, той прави репа на 4лв. после на 3 накрая спре да пише, всеки нормален да праи сметка оптимистите колко са УМНИ.
                                Между другото имам акции тук, ама не се гордея с това........

Коментар

Working...
                                X