IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUBG - Радост Свиркова

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    гаки ти онзи с белите панталони ли си?
    Берти,няма как да съм на подобен влак.Жертва съм на цивилизацията,предпочитам лукса.Животът е кратък.

Коментар

• Гаки, ако впрегнеш енергията, която влагаш в това да се правиш на интересен по форумите Бог знае с каква цел, в някаква полезна дейност, успехите ти са гарантирани. За твое добро е, вЕрвай ми
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• гаки ти онзи с белите панталони ли си?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Много са маймуняците на клона.Който се качил,вече си е там и се чеше по главата,питайки:"К'во стана?".Нови желаещи за място в конските вагони няма.Пък и никой не се надява,че ще пътува за някъде.
          Attached Files

Коментар

• Пичове да сте "объркали' трамвая бре Тука ми заприлича на тема за GAMZA или TODOROFF с тез винца явно сте големи познавачи ....ама гледам отгоре пише EUBG тема Айде сега берта да разкаже и за количеството танин в божолето ....и крайна темата за EUBG ...все едно сме във виртуалната кръчма

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              знаеш ли че отел е забранен за винопроизводителите!
              слагат се аромати, но истинския отел съдържа токсини някакви (или канцерогенни съставки).
              Е дядо ми мир на праха му, имаше лозе, та за лична употреба правехме 100 - 150 кила вино.
              Но пък има невероятен аромат.
              Все още може да се намери във видинско.
              Сега се кефя на мавруд и мелнишко.
              Last edited by Факушкa; 23.11.2010, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Добре звучи. Аз си падам по както казваш плътните червени вина. Мавруд, и преди години правех една смеска от черен и бял отел, сензо и хамбургски мискет - страхотия.
                знаеш ли че отел е забранен за винопроизводителите!
                слагат се аромати, но истинския отел съдържа токсини някакви (или канцерогенни съставки).

Отела акумулира в себе си високи дози Селен от почвата, който води до неврологични заболявания. Във Франция сорта е забранен за отглеждане
                Last edited by bertram; 23.11.2010, 17:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Божоле Нуво 2007 г. Жозеф Дроен 0.75 л.

Т...

това винце не е нещо специално. Въпрос на вкус. Леко и ненатрапчиво е и ако си фен на плътните червени вина няма да ти хареса.

добре ми напомни, че бях забравил да ида да си взема 2 кашонки

лошият холестерол и лошото настроение се лекуват перфектно с 2 чашки вечер.

я кажи пак за акциза, че ми хареса
                  Добре звучи. Аз си падам по както казваш плътните червени вина. Мавруд, и преди години правех една смеска от черен и бял отел, сензо и хамбургски мискет - страхотия.

Коментар

Ами въпрос на възпитание и добри маниери е когато общуваш с възпитани хора и те попитат нещо, да отговориш, ако не ти се засягат интересите.

Но - акционери в холда и възпитание явно са несъвместими след изключитено зрелищния срив на акциите на същия холд...
                    Нервите за изопнати до скъсване и възпитанието е последнто нещо, вълнуващо "инвеститорите" - вече филантропи.
                    Очевидно въпросът касае начина, по който питаш. Както виждаш ти отговорих, въпреки че изобщо не заслужаваш внимание. Трябва да се чувстваш поласкан, но всъщност приеми го като тест за това дали се правиш на тъп или реалността наистина е жестока.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      А ти що чакаш аз да то кажа - провери си сам ................
                      Ами въпрос на възпитание и добри маниери е когато общуваш с възпитани хора и те попитат нещо, да отговориш, ако не ти се засягат интересите.

Но - акционери в холда и възпитание явно са несъвместими след изключитено зрелищния срив на акциите на същия холд...
                      Нервите за изопнати до скъсване и възпитанието е последнто нещо, вълнуващо "инвеститорите" - вече филантропи.

Коментар

Е защо просто не кажеш има, или няма?
                        Еб.аси трудното, а?
                        А ти що чакаш аз да то кажа - провери си сам ................
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Божоле Нуво 2007 г. Жозеф Дроен 0.75 л.

Това вино предвещава една от най-добрите реколти в Бургундия. Цветът му е интензивен, със синкаво червен отенък – толкова типичен за младото Божоле. Ароматът е плодов, напомнящ къпина и добре узряла череша, с нотки на френско грозде. Това Божоле е с богато и плътно тяло, със зрели и меки танини. Новото Божоле избрано за Вас заради своя плодов характер и елегантност, ще разкрие целия си чар сервирано охладено.

Внасят го Бибендум и със сигурност няма общо с цар ти Киро.
                          Цар киро не е чувал за сорта гаме.

това винце не е нещо специално. Въпрос на вкус. Леко и ненатрапчиво е и ако си фен на плътните червени вина няма да ти хареса.

добре ми напомни, че бях забравил да ида да си взема 2 кашонки

лошият холестерол и лошото настроение се лекуват перфектно с 2 чашки вечер.

я кажи пак за акциза, че ми хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            ЗАКОН ЗА АКЦИЗИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ

.....

Е защо просто не кажеш има, или няма?
                            Еб.аси трудното, а?

Коментар

ЗАКОН ЗА АКЦИЗИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ

Раздел V.
                              Автомобили (Отм. - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила на 01.01.2010 г.)

Чл. 18. (Отм. - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила на 01.01.2010 г.)
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Коментар

Working...
                                X