IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фундамента отдавна се радминава с действителността.Който не вярва да погледне отчетите през 2008 и да сравни дали отговарят на движението на акцията .Ластика е опънат в обратната посока!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Ако изглеждам в твоите очи като ЕУБГФанатик това е защото коментарите в тази тема не са нивото..
      Коментарите на ъпърчета се свеждат до вариации на следните твърдения:

"Наклъвках си /набих кеша/ на промоция." Ако цената дръпне нагоре, следва "Ех, колко съжалявам че нямах повече кеш. Иде ми да рива от яд..." Ако цената пък се сдруса още повече, следва "Ех, какъв кеф. Сега ще си пълня на още по-тънки нива..." И се започва едно хвърляне на шапките от радост, как цената е паднала и колко още по-голям кеф ще е ако цената още повече падне и т.н....

Това е нещо повече от фанатизъм... Това е клинична картина на свирепо увредени мозъци... Затова се забавлявам истински в тази тема! Хора паднали жертва на представката "евро"... За тях е без значение какво следва, дали евролайно или евроговно, слагаш тази представка и им го продаваш... защото те са евро...пейци, нале?

...

Да не говорим за бисери като "Нямаш никаква загуба докато не продадеш на загуба..." Твърдение масово възприето на въоръжение от изпаднали в мозъчен делириум ъпъри! Зор, какво да се прави... Не е лесно да продължаваш да драскаш в подкрепа на 90%-ни сривове в цените на изпърдяни дружества!

Абе, кво да говорим? Нещата са ясни... Картинката е забавна. Въпреки че понякога започва да ме гризе съвестта да не си правя бъзик с чуждото нещастие, не винаги мога да се въздържа... Особено като се появи някой от групичката на дежурните навиячи и не пусне някое безумно просветено твърдение.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз поне като "играя" търся фундамент който променя потенциала. Като най-ми харесва когато потенциала и масовото осъзнаване на потенциала се различават. Но в еврохолд потенциала за сега е само за надолу. Нито един факт не се е променил към добро в тази позиция.

Коментар

• Ако изглеждам в твоите очи като ЕУБГФанатик това е защото коментарите в тази тема не са нивото, на което би следвало да бъдат. Ако темата не изпростяваше от такива екземпляри, цитирани по-долу от Бертрам, сигурно щеше да си изненадан лично от мен да прочетеш и по-критични мнения. Засега те остават достояние на малцина. Иначе само ще захранвам допълнително ширещата се тук простотия.

ПС. Ако трябва да съм точен, ОК все пак аргументира мнението си, затова го изклювам от така цитираната група.

ППС.
          Ако базирахте мненията си на факти от настоящата действителност, а не някакви имагинерни бъдещи трендове и вие самите нямаше да имате никакъв стимул да сте толкова активни.
          Мислех, че си наясно какво представлява играта на борсата - но явно съм останал с погрешно впечатление.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ами горе долу целия форум е представен в тази тема И то силно поляризиран в интерпретациите.

Коментар

• ravnovesie
              кои са тези всички, които ни бъзикат тук
              форекс мастър
              факушка
              спомен
              де ниро
              ти и ок
              сори ако изпускам някой

все доказани авторитети!
              поне не ни е скучно , за което искрено ви благодаря

защо си мислиш, че не пазарим...пазарим си и си пишем. Нали не управляваме чужди пари(това не го пиша случайно)!

хубав ден от мен
              изчезвам по задачки
              Last edited by bertram; 18.11.2010, 09:55.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И кое не е вярно. Не може да не забелязваш че всички които защитавате холда основавате всичко само на вярата си че нещата ще потръгнат в едно светло бъдеще. За това и привличате толкова много хора да се заяждат с вас. Защото сте се превърнали в секта. И като секта секта основното което браните е някой да не наранява вярата ви.

Ако базирахте мненията си на факти от настоящата действителност, а не някакви имагинерни бъдещи трендове и вие самите нямаше да имате никакъв стимул да сте толкова активни. Дори само заради това че ако цената е ниска, но не отразява действителния фундамент то всъщност няма нужда да се бие тъпана защото просто ще дава възможност за купуване при нови гмуркания.

Но не тук в момента в който малко или всъщност доста падне цената и се намират една камара хора които излизат на площада и заявяват на всеослушание силната си вяра в холдинга.

Е как човек да не се заяде в такъв случай. Това е все едно луди да ти приказват че реалността е тяхната параноично шизоидна реалност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  В интересни времена живее Еврохолд. Както и всички които му вярват.

За това е активна темата. Защото бъркат финанси с богословие. Смятат че колкото повече се молят, т.е. пишат толкова повече ще нараства вярата им. И не забелязват липсата на пряка връзка между вяра и реалност. Вярата е за нещата след като живота свърши. Самият факт че нещо се движи от сляпа вяра вече е добра индикация че в реалността няма нищо което да подкрепя по-реалистична гледна точка.
                  По двусмислено, невярно и себепротиворечащо си мнение от това не съм чел от теб. Я вземи се стегни.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• В интересни времена живее Еврохолд. Както и всички които му вярват.

За това е активна темата. Защото бъркат финанси с богословие. Смятат че колкото повече се молят, т.е. пишат толкова повече ще нараства вярата им. И не забелязват липсата на пряка връзка между вяра и реалност. Вярата е за нещата след като живота свърши. Самият факт че нещо се движи от сляпа вяра вече е добра индикация че в реалността няма нищо което да подкрепя по-реалистична гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Страшно попадение....на 100 % съм съгласен.
                      В момента това раздвижване във форума според мен е неоправдано ... интересното мина.
                      Сега ръководството ще се мъчи как да напише консолидираният отчет и пак със закъснение , след тези продажби на фирми , в края на месеца някой ще вдигне с няколко стотинки акцията за да отчете доходност , друг после ще я свали че ще му трябва кеш за края на годината ... изобщо резонни неща и нищо интересно за спекуланта ....
                      Успех на всички в позицията ...ще ви е нужен за да изплувате над леФчето...
                      Не е препоръка и нямам акции ....но ми е интересно заради шоуто...
                      Мече това е една от най-активнате теми във форума - и то не е случайно. Събития тук винаги има и мениджмънта се грижи редовно за това - не е като повечето други позиции където най-върховната случка е да излезе отчет. Та си мисля, че съвсем скоро ще бъдеш опроверган. Пък и затова сме толкова накачулени в тази тема и фенове и хейтъри, и какви ли не откачалки дето действието на медикаментите, които вземат изтича обикновено рано сутрин.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        нещо си се засегнал май..недей де! много си печен и много ги чуваш пазарите и акциите.

не съм озлобен ..нямам причина! малко ми е скучно тези дни и си правя гъргара с тебе, но ти си ЧЕ няма да се даваш толко лесно. За разлика от други колеги аз не мисля, че вие спецовете вредите на позицията..напротив - карате хората да се замислят и разровят в данните.
                        чужди пари не искам да пипам! отговорността е голяма, а и си имам достатъчно, че да ги мисля...

хубава вечер
                        американците затвориха и ще ставам
                        Страшно попадение....на 100 % съм съгласен.
                        В момента това раздвижване във форума според мен е неоправдано ... интересното мина.
                        Сега ръководството ще се мъчи как да напише консолидираният отчет и пак със закъснение , след тези продажби на фирми , в края на месеца някой ще вдигне с няколко стотинки акцията за да отчете доходност , друг после ще я свали че ще му трябва кеш за края на годината ... изобщо резонни неща и нищо интересно за спекуланта ....
                        Успех на всички в позицията ...ще ви е нужен за да изплувате над леФчето...
                        Не е препоръка и нямам акции ....но ми е интересно заради шоуто...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                          Мен тотално ми писана от тоя и от оня другия.Аз също мисля като теб,а утре ще задам и въпрос на хора които познавам от много време,това дали е така и докога те ще търпят да петнят името на тяхната компания.Айде лека,а утре след 9 като идат на работа ще ги питам.
                          Ами оли, направи като много други - събирай си крушите, и - обратно на село да гледаш оФце.

Иначе - най-първо питай арменския поп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Или си се накълвал с евроински и еврохолтки и след това цената е паднала с още 50% ...

Ооо знам, знам... Питам се само, какъв % от парите си трябва да загубиш за да признаеш грешката си? Или твоите лични пари отдавна си ги издухал, сега гориш чужди пари и ти е през левия джоб? Така и така, след такива загуби вече всичко ти е майтап... Останало ти е само озлоблението, а?

нещо си се засегнал май..недей де! много си печен и много ги чуваш пазарите и акциите.

не съм озлобен ..нямам причина! малко ми е скучно тези дни и си правя гъргара с тебе, но ти си ЧЕ няма да се даваш толко лесно. За разлика от други колеги аз не мисля, че вие спецовете вредите на позицията..напротив - карате хората да се замислят и разровят в данните.

чужди пари не искам да пипам! отговорността е голяма, а и си имам достатъчно, че да ги мисля...

хубава вечер
                            американците затвориха и ще ставам
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              ако си се накълвал със формопласт около 30 до 60 ст и си ги махнал над 1лв.
                              или пиб на 1.1 и си ги махнал на 3
                              Или си се накълвал с евроински и еврохолтки и след това цената е паднала с още 50% ...

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              ...казвам ти го от опит.
                              Ооо знам, знам... Питам се само, какъв % от парите си трябва да загубиш за да признаеш грешката си? Или твоите лични пари отдавна си ги издухал, сега гориш чужди пари и ти е през левия джоб? Така и така, след такива загуби вече всичко ти е майтап... Останало ти е само озлоблението, а?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Разбирам - важат само твоите ВЕРНИ примери. Не мисля, че има смисъл да продължаваме по темата - ти произвеждаш 10 пъти повече текстови съобщения от мен и това е исторически доказано.
                                Не случайно Че-то е на снимката!!!
                                Дърт "кирковец"!!!

Коментар

Working...
                                X